- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
Merhabalar.Universite 2.siniftayim.Nedense zamani bir turlu yetiremiyorum,olmuyor.3 hafta oluyor daha ama o kadar tukendim ki hala da pek iyi oldugum soylenemez. Alttan 2 dersim var bu donem diger donemim daha iyi gecen yil ailevi sorunlardan dolayi calisamamistim.Hadi neyse calisirim gecerim dedim ama olmuyor.Bu yilin dersleri yeterince agir odevi raporu sunumu konulari bir bakiyorum gece olmus bile sonra yine ayni dongu.Yazin konusmustuk babamla yabanci dil de ogreneyim diye.Yook bu programin icine yer bulamiyorum.Sogudum ya.Zaman kontrolu diye bisey var mi? Ben mi uyduramiyorum.Su an bile defter dolduruyorum.Sosyal fobi ile ugrasiyordum simdi cok daha iyiyim allaha sukur bununla teselli ediyorum kendimi.Ama gezmeye bime vakit ayarlayamiyorum onu mu yapsam bunu yapmaliyim beynimde surekli is var.Daha is hayatini gormeden biktim gercekten :) Hem iyi bir ortalamam olsun hem yabanci dilim olsun hem referansim olsun istiyorum olmuyooor.cok sey istiyorum galiba.siz neler yaptiniz bu sureclerde ozellikle sayisal bolumler fikirlerinize ihtiyacim var.Gercekten tukeniyorum.
Son düzenleme: