Bi takilan ben degilmisimevlat karında geberdim daha sonra ama iş işten geçmişti
Ne demek bu anlamadım
O zamanda hiç aramadSizinki annelik değil evlat terk edilip nefs uğruna dağ taş delmeden önce düşünecektiniz. Oğlunuz ne acılar çekmiştir ona bu zulmü yaşatıp tekrar karşısına çıkmayın... Belki aklı ermeye başladığında sizi isterse o zaman görün oğlunuzu
Bu dediğini yaptım zaten aynı ilde değiliz akabinde depresyon yaşadım bir buçuk sene yazı 20 günde tebliğ ediliyor o süreçte ben hamileydim ve depresyona uğraşıyorum sonra hidemedimGerçekten anlattığınız kadar acı çekseniz biraz araştırır çocuğunuzu görme Hakkı'nız olduğunu bilirdiniz. Polis nezaretinde gidip çocuğu görebilirsiniz .
Ama gerçek olduğunuzu sanmıyorum o ayrı.
Ben de Ahilik aptallık ne anlamadım.Sallamış geçmiş.Nasıl olsa .... amaaann neyse.Sonra şüpheci diyorlar.evlat karında geberdim daha sonra ama iş işten geçmişti
Ne demek bu anlamadım
Dalgami geciyosunVah ki ne vahh
Dokunmatik ekrandan kaynaklı sallama degilBen de Ahilik aptallık ne anlamadım.Sallamış geçmiş.Nasıl olsa .... amaaann neyse.Sonra şüpheci diyorlar.
Gidemedim , edemedim....O zamanda hiç aramad
Bu dediğini yaptım zaten aynı ilde değiliz akabinde depresyon yaşadım bir buçuk sene yazı 20 günde tebliğ ediliyor o süreçte ben hamileydim ve depresyona uğraşıyorum sonra hidemedim
İyi bir insanYeni eşiniz Nasıl biri?
Sen böyle bir hata yapsan rahat olabilir miydin yuzsuz değilim evladimdan hala da vazgecmedimGidemedim , edemedim....
Boşver bacım sen, inşallah oğluna güzel bakılıyordur. Seninki boş bir vicdan azabı.
İnsanlar hata yapar, ama düzeltebilirde.
İnsan evladını görmeye başka şehre yürüyerek yine gider...
Yani??Sen böyle bir hata yapsan rahat olabilir miydin yuzsuz değilim evladimdan hala da vazgecmedim
Allah düşürmesin ki evladimdan ödedim bedelinibence ne olursa olsun gormeli evladini ilerde cocuk kendisi karar verir annesini isteyip istemedigini.herkes hata yapabilir sonucta.esine geri donmek degil ki istegi cocugunu gormek.bu da en dogal hakki bence.
Canim sana özelden yazicamYani??
Vazgeçmeyip ne yapıyorsun misal?
Vicdan azabı çekmekten başka?
Aaa ne haddime.. :) bak başka bir adama aşık olmanı asla ayıplamam kınamam.hepimiz insanız.ama evladının akşına şimdi gelmesi kabul edilebilir birşey değil.kocan senin hatan karşısında dağılmaz ama çocuguna yaptığın sey anlatıldıysa ki inşAllah yapmamışlardır , o cocugun bütün hayatını bitirdin sen.şimdi o hangi kadına güvenecek annesi bile ona bunu yaptıysa.belki senin yüzünden aşık bile olamıcak.vahhh ki ne vaahh ...cocuguna dedim bunu sana değilDalgami geciyosun
Aaa ne haddime.. :) bak başka bir adama aşık olmanı asla ayıplamam kınamam.hepimiz insanız.ama evladının akşına şimdi gelmesi kabul edilebilir birşey değil.kocan senin hatan karşısında dağılmaz ama çocuguna yaptığın sey anlatıldıysa ki inşAllah yapmamışlardır , o cocugun bütün hayatını bitirdin sen.şimdi o hangi kadına güvenecek annesi bile ona
Suna emin ol bu olgusu degistirmek için canımı verirdimAaa ne haddime.. :) bak başka bir adama aşık olmanı asla ayıplamam kınamam.hepimiz insanız.ama evladının akşına şimdi gelmesi kabul edilebilir birşey değil.kocan senin hatan karşısında dağılmaz ama çocuguna yaptığın sey anlatıldıysa ki inşAllah yapmamışlardır , o cocugun bütün hayatını bitirdin sen.şimdi o hangi kadına güvenecek annesi bile ona bunu yaptıysa.belki senin yüzünden aşık bile olamıcak.vahhh ki ne vaahh ...cocuguna dedim bunu sana değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?