Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

O zamanda hiç aramad
Bu dediğini yaptım zaten aynı ilde değiliz akabinde depresyon yaşadım bir buçuk sene yazı 20 günde tebliğ ediliyor o süreçte ben hamileydim ve depresyona uğraşıyorum sonra hidemedim

Gidemedim , edemedim....
Boşver bacım sen, inşallah oğluna güzel bakılıyordur. Seninki boş bir vicdan azabı.
İnsanlar hata yapar, ama düzeltebilirde.
İnsan evladını görmeye başka şehre yürüyerek yine gider...

Sen böyle bir hata yapsan rahat olabilir miydin yuzsuz değilim evladimdan hala da vazgecmedim

Konu sahibi Biraz daha kelimeleri anlaşılır yazın bizde dokunmatik kullanıyoruz ama yazdığımız kelimelere bakarak yanlış yazmamaya en aza indirerek yazmaya çalışıyoruz

bence ne olursa olsun gormeli evladini ilerde cocuk kendisi karar verir annesini isteyip istemedigini.herkes hata yapabilir sonucta.esine geri donmek degil ki istegi cocugunu gormek.bu da en dogal hakki bence.
Allah düşürmesin ki evladimdan ödedim bedelini hakkettim tabii

Dalgami geciyosun
Aaa ne haddime.. :) bak başka bir adama aşık olmanı asla ayıplamam kınamam.hepimiz insanız.ama evladının akşına şimdi gelmesi kabul edilebilir birşey değil.kocan senin hatan karşısında dağılmaz ama çocuguna yaptığın sey anlatıldıysa ki inşAllah yapmamışlardır , o cocugun bütün hayatını bitirdin sen.şimdi o hangi kadına güvenecek annesi bile ona bunu yaptıysa.belki senin yüzünden aşık bile olamıcak.vahhh ki ne vaahh ...cocuguna dedim bunu sana değil

Sizi kınamak istemiyorum. Kimin ne olacagı belirsiz, hayat bu insanlar her hatayı yapıyor. Evladınızın anne kokusuna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ama şuan zamanı değildir belkide çocuğun psikolojini düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…