- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Onu seviyorum Canım dan çok görmek için az daha bekliyorumCanını değil sevgini versen yeterli.
Kötü yola bile düşmüş olsa o kadın o çocuğun annesi. Eğer görmek istiyorsa mahkemenin uygun gördüğü şekilde görmeli.
Yapmış bir hata evet çok büyük bir hata ama çocuğun annesi hayattayken bilmeye görmeye hakkı var ihtiyacı var.
Aynen yapıcam haklisinÜvey anne ne kadar iyi bakarsa baksın,anne sevgisi başka.Müge Anlıyı hiç takip ettiniz mi bilmem.Zamanında annesi veye babası tarafından terkedilen ,Onların sevgisine aç,yıllardır anne baba hasretine sahip insanlarla dolu.Korkuyla bana ne derler korkusuyla evladınızı bırakmayın.İlla ki bıraktığınız için size tepki gösterecek ama yılmayın,zararın neresinden dönerseniz kardır.
Sosyal medyadan birini bulup gorusup taniscak birlikte olacak 4 yaşındaki o subyani görmezden gelip bir kenara atebilecek kadar ince detaylari dusunuyorsun ama oyunami geldin degisik geldi banaVelayetini bilmeden verdim oyuna geldim
Iyı yapmışlar gostermemekle örnek teskıl etmıyorsunuz bır de mutlu gıden yuvanı dagıtmıs adamın hayatını mahvetmıssın.Sımdıkı esınle mutlumusun ???? Cok merak ettım .Bu arada kendı yasantına bak huxursuz etme eskı esını ve cocugunu .Evlat acısı olacakti
Canim saygi duyuyorum dusuncene ama katilmiyorum sana. Evet insan olanin basina her turlu sey gelir ama aynisini burada kocam bana yapti diyen biri olsa cahillik etmis kocan demeyecegiz nasil yapar, ah erkek iste, bir kez yapan yine yapar, pismandir demeyecegiz diye dusunuyorum. Hersey bir yana evliyken kabul edilebilir birsey degil bu durum ayrica eski esim cok iyi biriydi demis zaten kendisi.Konu sahibini zaten yaptığı hatanın farkında fazlasıyla bundan sonra ne yapabilirim diye soruyor
Bilemeyiz belki de eşinde şiddet vardı ilgisizlik vardı cahillik edip yapmış bi hata
İnsan olanın başına her türlü sıkıntı gelebiliriz
Bu olay çok büyük bi ders olmuş konu sahibine
İnşallah görürsün evladını affettirirsin kendini
Evet gençlik cahillik bundan tam 4 yıl önce sosyal medyada birine aşık oldum üstelik eşim çok iyi bir insandı. Ama Ahilik aptallik gözüm kör oldu nefes alamaz oldum 4 yaşındaki oğlumu bir anda düşünmeden kalkıp beraber oldum eski eşimden bosanma kalkıp onunla evlendim bilmeden kalktım velayetini babasına verdim keşke olseydim benim gibiler ölmeliiiiii.ne derseniz haklisiniz evlat karında geberdim daha sonra ama iş işten geçmişti şimdi bir çocuğum var ama eski eşim ban oğlumu göstermiyor ve su an 8 yaşında onu görmeye hakkım var mı sizce ne diye çıkayım karşısına ölsem bana az gelir Allah belanı verdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?