Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

Zamanında yapmışsınız bir hata ama şimdi telefi edebilirsiniz
Çocuğun anne sevgisine ihtiyacı var sizde bundan sonra daha akıllıca ve dikkatlice davranıp yaptığınız hatanın çocuğunuz ile olan kısmını telafi etmeye çalışabilirsiniz

Hakli degilsiniz lakin insanlarda melek degil hatakatiz bazen buyuk bazen kucuk.hatalar...tevbe edin dua edin Allah teala bir kolaylik nasip eder tmam yapilmis bir hata olan oldu kendinize acimayi birakin siz onun annesisiniz yapmis oldugunuz hata bu gercegi degistirmez ,

Üvey anne ne kadar iyi bakarsa baksın,anne sevgisi başka.Müge Anlıyı hiç takip ettiniz mi bilmem.Zamanında annesi veye babası tarafından terkedilen ,Onların sevgisine aç,yıllardır anne baba hasretine sahip insanlarla dolu.Korkuyla bana ne derler korkusuyla evladınızı bırakmayın.İlla ki bıraktığınız için size tepki gösterecek ama yılmayın,zararın neresinden dönerseniz kardır.

Aynen yapıcam haklisin

Sizin yaptiklarinizin aynisini, benim kizimin öz annesi de yapti. Benimde kizim 8 yasinda. Hatta cocugunuzun erkek oldugunu soylemeseydiniz, acaba kizimin oz annesi mi bu diye dusunecektim. Kime asik olacaginiza karisamaz insanlar. Ama cocugun velayetini nasil verdiniz? Nasil vazgectiniz? Affedilir birsey degil. Adam da cocugunu gostermek istememek de hakli yani. Ama ben olsam, oglumun kapisinda yatarim, gerekirse herkesi karsima alirim, kapali kapilari kirarim, yinede cocugumu gorurum. Cocugunu gormek isteyen bir anneye gicbirsey engel olamaz.

Aldatmanıza bir şey diyemem bize düşmez ama çocuğunuzn velayetini nasıl bıraktınız anlamadım orasını? Nasıl bir oyuna geldiniz? KK, yakıp yırtıp çocuğunu yine bırakmayan boşanmış kadın dolu.
Küçük bir çocuğu anneye vermeyecek mahkeme yoktur zira.

Evlat acısı olacakti
Iyı yapmışlar gostermemekle örnek teskıl etmıyorsunuz bır de mutlu gıden yuvanı dagıtmıs adamın hayatını mahvetmıssın.Sımdıkı esınle mutlumusun ???? Cok merak ettım .Bu arada kendı yasantına bak huxursuz etme eskı esını ve cocugunu .

Yani senin son dört senen o yaşadığın aşk yeri doldurulabılırdı belkı ama oğlunun 4-8 yas arası annesıne en cok ıhtıyac duydugu donem ona yaşattıkların? Bır daha asla geri gelmeyecek zavallı cocuk annesınden ayrılmıs daha buyuk ne yasayabılır daha kötu babası baskasıyla evlense onu kabullenmeyecek cocuk travma yasayacak. Cok buyuk hata yapmıssın hayatının hatası olmus su ankı cocuğuna cok ıyı bak barı ona ıyı anne ol. Senı yargılamak bıze düşmez ama benım acımdan yaptığın sey cok yanlıs, ınsallah bır daha böyle hatalar yapmazsın. Insallah bu cocugun mutlu olur ne dıyeyım .

Konu sahibini zaten yaptığı hatanın farkında fazlasıyla bundan sonra ne yapabilirim diye soruyor
Bilemeyiz belki de eşinde şiddet vardı ilgisizlik vardı cahillik edip yapmış bi hata
İnsan olanın başına her türlü sıkıntı gelebiliriz
Bu olay çok büyük bi ders olmuş konu sahibine

İnşallah görürsün evladını affettirirsin kendini

şimdi mi aklına geldi çocuğun. kusura bakma ama çocuğu rahat bırak, o kendi hayatını yaşasın. sende kendine başka hayat kur.

Canim saygi duyuyorum dusuncene ama katilmiyorum sana. Evet insan olanin basina her turlu sey gelir ama aynisini burada kocam bana yapti diyen biri olsa cahillik etmis kocan demeyecegiz nasil yapar, ah erkek iste, bir kez yapan yine yapar, pismandir demeyecegiz diye dusunuyorum. Hersey bir yana evliyken kabul edilebilir birsey degil bu durum ayrica eski esim cok iyi biriydi demis zaten kendisi.

Bir Anna Karanina vakası. Kitabını da çok severim. Sen de oku rahatla. Git çocuğunu icra ile düzenli gör. Dünyanın sonu değil. Kendini boşuna uzme. Kocan da karısını cezalandırmak isterken kendi öz çocuğunu cezalandırıyor.

Başkasına aşık olup esinizi terk etmenizi anlayabilirim ama bir annenin evladını bir adam için üstelik te o evladın anneye en çok ihtiyacı olan yaşta terkedip gitmesini asla anlayamam..
Şuanda ne çektiğiniz inanın umrumda değil. Ben o minicik çocuğun o yıllarda ne yaşadığına ve halen daha ne büyük bir kalp kırıklığı yaşadığına takılıyorum. .
O çocuk belki şuan mutlu..karşısina çıkıp onun psikolojisini yeniden bozmaya hiç hakkınız yok..siz kendinizi değil oğlunuzun düşünün. .

Oğlunuz annesinin yaşadığını biliyor mu? Ya da ayrı yaşama sebebi ne diye gösterilmş?
Kusura bakmayın bir iğrençlik yapmışsınız. Sosyal medyayı yıllardır kullanan üstelik bekar da biri olarak ara(n)madım ve bulmadım.

Yalnız yapmış bir kere. Beşer şaşar derler sn. üyeler. İnanan için, bu Allahla kulu arasında.
İnanmayan için de vicdanıyla kendisi arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…