Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

Kızımın öz annesi derken?Üvey evladınızdan böyle dolu dolu kızım diye bahsetmeniz cok cok güzel, duygulandım.

Kanımı dondurdun.

Anladım canım ne demek istediğini
Bende hiç onaylamiyorum yaptıklarıni
Ama yeterince taşlandı konu sahibi
Zaten pişman yaptığı hatanın farkında
Yapıcı yorum yaptım çözüm arıyor kendisi
Bide ben taşlamak istemedim

Kadinda olsa erkekte olsa bence anlatmanin tovbesi olmaz bunun argoda daha agir bi tabiride varya ben tam oyle dusunuyorum
Burda hicc demogoji yapma yok allah belami verdi yok keske olsem filan hic samimi degil esini gectim de bir cocuk ziyan olmus kim bilir nasil taniyacak senu kim bilir annem niye yanimda degil diye sordugunda babasi ne diyor ona..hoss adam ne yapsa ne dese hakli bence 8 yas azda sayilmaz hic karsina cikip duzenini bozma kafasini bulandirma
Sonucta en cok sana ihtiyaci varken terk edilmis kica 4 sene gecmis yoklugun daha hayirli bence

Nasil bi erkek sevdasiymis be!
Minicik bir bebekken kucagina alip koskoca 4 sene bakip buyuttugun, annem diye pesinden kosan evladini gozu kapali birak. Kos hemen bir tane dogur ki rahat unutabilesin.
Yaziklar olsun.
Evli cocuklu kadini kari diye alan o ahlaksiz kocana da.
Ikinizin yetistirecegi cocuga da uzuldum.
Cok daha agir laflar yazardim ama insanlari rahatsiz etmek istemem.

Her ne yasanirsa yasansin o çocuk daha çok küçük görmeye tabiki hakki var çocuğun sizi.büyüdüğü yaptiginizi onu ortada baska bir erkek icin biraktiginizi anlayacak yasa yada duygusallığa geldiği zaman sizi görüp görmemeye o karar vermeli ama ssimdi daha ana kuzusu.çok üzüldüm o çocuğa allah sizin gibi anneleri ve karisini aldatan babalari islah etsin olan her zaman çocuklara oluyor.

Ben de olsam baska bir herif icin cocugunun velayetini bile istemeyen, onu o kadar zaman gormeyen birine cocugumu gostermezdim. Simdiye kadar bir hayriniz olmamis bundan sonra da olmaz zaten.

Merak ettim ask atesiniz hala yaniyor mu boyle buram buram...

Başka kimselere anlatamadiklari icin olabilir mi acaba

Zaten baskalarina anlatacak rahatlikta olsak niye burda zaman harcayalim ki
Demek istediğimi anlamamışsınız.Tabii ki başkalarına anlatılamayan şeyler burada rahat anlatılıyor,fakat üye olur olmaz,aldatma ,cinsellik üzerine olunca bazen şüphe duyuyoruz açıkcası,fake olup olmadığına dair.Ona istinaden yazdım.

Velayetini bilmeden verdim oyuna geldim
velayetini bilmeden vermismis ya ben sana nediyeyim ya simdi cok sey derdim ya ben sana ama bantlanmaya degmezsin sen hem velayetini alsan ne olacakti o cocugun yüzüne nasil bakacaktin cocugun ilerde senin yaptiklarini ögrenince ne cevap verektin

Yok ben sizin demek isyediginizi anladim

Cinsellik icin birsey diyemem ama ben boyle konular gorunce ozelliklede yeni uyeliklerde böyle konular gorunce sasirmiyorum cunku Allah korudun sahsen boyle bir konum olsa yada esimle cinsel problemlerim vs kendi hesabimdan degilde yeni bir uyelik acip ordan paylasmayi tercih ederim tabi bu kisiden kisiye degisir

Çocuğunuzu görmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum . Sanki erkekler eşlerini aldatınca çocuklarını görmüyorlar mı görüyorlar . Fakat çocuğunuz sizi görmek ister mi affeder mi bu çocuğunuza kalmış .

soz erkekmisiniz erkek üye yasak degilmi

Bir insan evliyken baskasiyla flort ediyor. Sonra kalkiyor esini bosayip oglunu birakip flortuyle evleniyor. Aldatani gectim de aldattigi flortu bu durumu nasil kabulleniyor benim aklim almiyor. Ask,sevgi temiz olmaz mi. Yani bastan baskasina sadakatsizlik etmis biri, nasil bir seydir bu kelime bile bulamiyorum. Cok da var boylesi. Ya 2.kadin ya 2. Erkek oluyorlar kalkip ayirip kendileri evleniyorlar. Mide degil marmara denizi.Allah korusun. Aldatana zaten diyecek bir sey yok. Yarin baskasina asik olur vs vs

Değil mi yaaa ne söylesiniz haklisiniz sonuçta ben kendime çok tükürdum tovbeler ettim fakat zamanı geri alamam değil mi Oysaki karınca incitmeyen biriyim ben kadın olunca o....... olur erkek olsa elinin kiri olurdu.Evladım bişey anlatamam tabi oda affetmez zaten sonuçta babasının intikamı daha büyük oldu.

Ne yapayım kendimi öldüren toprak kabul eder mi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…