Kızımın öz annesi derken?Üvey evladınızdan böyle dolu dolu kızım diye bahsetmeniz cok cok güzel, duygulandım.Sizin yaptiklarinizin aynisini, benim kizimin öz annesi de yapti. Benimde kizim 8 yasinda. Hatta cocugunuzun erkek oldugunu soylemeseydiniz, acaba kizimin oz annesi mi bu diye dusunecektim. Kime asik olacaginiza karisamaz insanlar. Ama cocugun velayetini nasil verdiniz? Nasil vazgectiniz? Affedilir birsey degil. Adam da cocugunu gostermek istememek de hakli yani. Ama ben olsam, oglumun kapisinda yatarim, gerekirse herkesi karsima alirim, kapali kapilari kirarim, yinede cocugumu gorurum. Cocugunu gormek isteyen bir anneye gicbirsey engel olamaz.
Anladım canım ne demek istediğiniCanim saygi duyuyorum dusuncene ama katilmiyorum sana. Evet insan olanin basina her turlu sey gelir ama aynisini burada kocam bana yapti diyen biri olsa cahillik etmis kocan demeyecegiz nasil yapar, ah erkek iste, bir kez yapan yine yapar, pismandir demeyecegiz diye dusunuyorum. Hersey bir yana evliyken kabul edilebilir birsey degil bu durum ayrica eski esim cok iyi biriydi demis zaten kendisi.
Başka kimselere anlatamadiklari icin olabilir mi acabaNeden çoğu yeni üye olanların sorunu aldatma veya cinsellik taşır anlamadım.
Demek istediğimi anlamamışsınız.Tabii ki başkalarına anlatılamayan şeyler burada rahat anlatılıyor,fakat üye olur olmaz,aldatma ,cinsellik üzerine olunca bazen şüphe duyuyoruz açıkcası,fake olup olmadığına dair.Ona istinaden yazdım.Başka kimselere anlatamadiklari icin olabilir mi acaba
Zaten baskalarina anlatacak rahatlikta olsak niye burda zaman harcayalim ki
velayetini bilmeden vermismis ya ben sana nediyeyim ya simdi cok sey derdim ya ben sana ama bantlanmaya degmezsin sen hem velayetini alsan ne olacakti o cocugun yüzüne nasil bakacaktin cocugun ilerde senin yaptiklarini ögrenince ne cevap verektinVelayetini bilmeden verdim oyuna geldim
Yok ben sizin demek isyediginizi anladimDemek istediğimi anlamamışsınız.Tabii ki başkalarına anlatılamayan şeyler burada rahat anlatılıyor,fakat üye olur olmaz,aldatma ,cinsellik üzerine olunca bazen şüphe duyuyoruz açıkcası,fake olup olmadığına dair.Ona istinaden yazdım.
soz erkekmisiniz erkek üye yasak degilmiSizin yaptiklarinizin aynisini, benim kizimin öz annesi de yapti. Benimde kizim 8 yasinda. Hatta cocugunuzun erkek oldugunu soylemeseydiniz, acaba kizimin oz annesi mi bu diye dusunecektim. Kime asik olacaginiza karisamaz insanlar. Ama cocugun velayetini nasil verdiniz? Nasil vazgectiniz? Affedilir birsey degil. Adam da cocugunu gostermek istememek de hakli yani. Ama ben olsam, oglumun kapisinda yatarim, gerekirse herkesi karsima alirim, kapali kapilari kirarim, yinede cocugumu gorurum. Cocugunu gormek isteyen bir anneye gicbirsey engel olamaz.
soz erkekmisiniz erkek üye yasak degilmi
Üvey kızından bahsediyo kızım diye
ay ben yanlis okumusum cok özur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?