Siz kimi kınamıştınız? Yanlışa yanlış da demeyelim o zaman devam edin böyle.Öylemi sen o kadar erdemlusin dimi yok ben başkasından hamile kalmam merak etme fakat sen bu durumu yaşamadan olmiyeceksin çünkü kinadigin şeyi yaşamadan ölmemiş insan
Canim anne istemezse seni birakirsa mahkeme napsin. İstenmeyen evladi verir mi orda magdur olcagini dusunur velayet vermez.O zaman anneyi cocuktan ayiran duzende hata! Kahrolsun boyle adalet anlayisi.
Hersey anne ve cocuk icin olmali ve ikili asla ayrilmamali.
Oyle degil mi?
Cok uzgunum. Ama demek ki hukukta degismesi gereken bazi seyler var. Sistemin kurbani olmussunuz.Empati kurarak yazdigimdan emin olabilirsiniz. Bu sekilde buyumek cok agir pskolojik sorunlar iceriyo. Siz de yasasaydiniz anlardiniz gercekten o cocuk inanin her gun cok zor buyuyo ben cok aci cektim insanlara guvenemedim cok agresif bi insan oldum herkes beni birakcak sandim annem gibi. Cok zor cok Allah kimseye yasatmasin
sbelik cocugu istememis mi? O zaman bence terapiye girmeliydi. Herseyden once anne-cocuk iliskisi gelmeli bence.Canim anne istemezse seni birakirsa mahkeme napsin. İstenmeyen evladi verir mi orda magdur olcagini dusunur velayet vermez.
Hanimlar konu sahibi gelmis akil danismaya, siz onu yargilamaktan, linc etmekten baska bir seye yaramiyorsunuz. O kadar agir seyler yazmissiniz ki sizi admine bildirdim.
Biraz empati ve gri madde iceren akilci yorumlar yapmayacaksaniz yazmayin bence.
Mahkeme benm velayetimi anneme verdigi halde annem tarafindan babama gonderildim ve babamda buyudum iyi kide oyle oldu.Cok uzgunum. Ama demek ki hukukta degismesi gereken bazi seyler var. Sistemin kurbani olmussunuz.
Ya insanlar saldırarak yer arıyor zaten ben zaten pismanim bi yol gösterirler umuduyla gelmiştim hata yapmisimCok uzgunum. Ama demek ki hukukta degismesi gereken bazi seyler var. Sistemin kurbani olmussunuz.
İsteseydi ona verirlerdi cocugu cunku cok absurt bi durum olmadan aldatma vakasi olsa bile mahkeme velayeti anneye veriyosbelik cocugu istememis mi? O zaman bence terapiye girmeliydi. Herseyden once anne-cocuk iliskisi gelmeli bence.
Yahu siz adami kandirdip internetten adam bulmussunuz o adamin oyununa gelir misiniz yapmayin ya ozaman nasil iyi bir insan diyosun seni evladindan ayiran insanin dunyanin en kotu insani olmasi lazim degil mi ?Duyurulur babası oyun oynadı Tamam'ı
Bu kafayla gidersen o cocuk seni annesi olarak kabul etmeyecek. Ben olsam annem öldü derim mesela. Burada ic dokecegine cocuguna ulasmaya calis.Evlat acısı çekmesem sizden yardım istemezdim de vazgeçtim herkesten allah razı olsun iyi aksmlar
Cocugun karsisina gectiginde o daha agirlarini soylicek emin ol o zaman onada vazgectim iyi aksamlar mi diceksin !!!Evlat acısı çekmesem sizden yardım istemezdim de vazgeçtim herkesten allah razı olsun iyi aksmlar
Saglam durun, yilmayin. Mutlaka cocuga ulasmaya calisin. Sabir ve kuvvet diliyorum.Evlat acısı çekmesem sizden yardım istemezdim de vazgeçtim herkesten allah razı olsun iyi aksmlar
Ya ama bak şimdi kınama tamam mı :s Konu sahibi basit bi hata yapmış hani şu bilip bilmeden insanların kınadıkları küçük hatalar var ya ondan :sBelki de çocuğun ateşler içinde yatarken,sen o adamla koyun koyuna...oh ne alaa..sonra da çık pişmanım de,sonra da vicdan rahatlatmaya çalış...
Anneler çocuğum aç mı susuz mu hasta mı günde elli defa düşünürken kadın uçkur peşine düşmüş...sonra da pişmanım...
Evlat anne ve babanın cennet kapısıdır derler,sen cennet kapını bırakıp gitmişsin,allah ıslah etsin seni...
Sakın bu adamı da aldatıp üçüncüye kaçma mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?