Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

Buraya vicdan rahatlatmaya değil başka bir şeye gelmişsin sen ama neyse ilgilenmiyorum, iyi akşamlar.

O zaman anneyi cocuktan ayiran duzende hata! Kahrolsun boyle adalet anlayisi.
Hersey anne ve cocuk icin olmali ve ikili asla ayrilmamali.
Oyle degil mi?
Canim anne istemezse seni birakirsa mahkeme napsin. İstenmeyen evladi verir mi orda magdur olcagini dusunur velayet vermez.

Cok uzgunum. Ama demek ki hukukta degismesi gereken bazi seyler var. Sistemin kurbani olmussunuz.

Canim anne istemezse seni birakirsa mahkeme napsin. İstenmeyen evladi verir mi orda magdur olcagini dusunur velayet vermez.
sbelik cocugu istememis mi? O zaman bence terapiye girmeliydi. Herseyden once anne-cocuk iliskisi gelmeli bence.

Hanimlar konu sahibi gelmis akil danismaya, siz onu yargilamaktan, linc etmekten baska bir seye yaramiyorsunuz. O kadar agir seyler yazmissiniz ki sizi admine bildirdim.
Biraz empati ve gri madde iceren akilci yorumlar yapmayacaksaniz yazmayin bence.

Hormonlar işte gri maddeye engel ...

Cok uzgunum. Ama demek ki hukukta degismesi gereken bazi seyler var. Sistemin kurbani olmussunuz.
Ya insanlar saldırarak yer arıyor zaten ben zaten pismanim bi yol gösterirler umuduyla gelmiştim hata yapmisim

Duyurulur babası oyun oynadı Tamam'ı

Evlat acısı çekmesem sizden yardım istemezdim de vazgeçtim herkesten allah razı olsun iyi aksmlar

Bence eski eşiniz de hatalı. Ne demek çocuğu göstermemek. Evliliklerde ayrılıklar, aldatmalar sorunlar olabilir ama bunlar karı koca arasındadır. Tamam siz hatalısınız ancak eski eşiniz de çocuğunuzu intikam aracı olarak kullanmış. Şuan sizin yapmanız gereken daha da geç olmadan çocuğunuzu görmek için kararlı tavır sergilemeniz.

Bir de şunu bekliyorsunuz sanırım ah canım hatadır ne olacak evladını ( hani şu evliyken başkasıyla düşüp kalkıp hamile kalıp büyük aşkla gözünün kör olup sana ihtiyacı olan o masum yavru var ya hani hiç günahsız gözüne gelmeyen yavru ) görmeye hakkın var git gör annesiniz siz!
Keşke zamanında aklınıza gelseydi o masumun suratına nasıl bakabildiniz günlerce belki aylarca,sonra da terkettiniz tabi
Ee bi zahmet mahrum kalın çünkü siz o evladı hiç düşünmediniz aslında düşünmüyorsunuz da buraya olmayan vicdanınızı rahatlatmaya gelmişsiniz pehhh
Kınamam asla pat diye söylerim, çok yakından başıma da geldi ama karşı taraf olarak bir hala olarak iki kız yeğenimin sizin gibi bi anne tarafından nasıl bırakılıp gidildiğine o çocukların neler yaşamak zorunda bırakıldığına meme diye ağlayan bebeğe annemin mecbur kalıp göğüs verip susturmaya çalışmasına...

Belki de çocuğun ateşler içinde yatarken,sen o adamla koyun koyuna...oh ne alaa..sonra da çık pişmanım de,sonra da vicdan rahatlatmaya çalış...
Anneler çocuğum aç mı susuz mu hasta mı günde elli defa düşünürken kadın uçkur peşine düşmüş...sonra da pişmanım...
Evlat anne ve babanın cennet kapısıdır derler,sen cennet kapını bırakıp gitmişsin,allah ıslah etsin seni...
Sakın bu adamı da aldatıp üçüncüye kaçma mümkünse

Belkide oğlunuzunda size ihtiyacı vardır. .. Siz bir psikolog ile görüşüp evladını za nasıl davranmanız gerektiğini sorun. Sonrada çıkın karşısına.

Ya ama bak şimdi kınama tamam mı :s Konu sahibi basit bi hata yapmış hani şu bilip bilmeden insanların kınadıkları küçük hatalar var ya ondan :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…