Olur sem çokmu mutlu olacaksın insanların tovbesiyle acisi ile nasıl dalga gecebiliyorsunKeşke önce Türkçeyi iyi kullansaydınız da ölecekseniz öyle ölseydiniz.
şimdi bu konuyu açınca sadece olumsuz yorumlar ve aşağılamalar duyacağınızı tahmin ediyorsunuz değil miEvet gençlik cahillik bundan tam 4 yıl önce sosyal medyada birine aşık oldum üstelik eşim çok iyi bir insandı. Ama Ahilik aptallik gözüm kör oldu nefes alamaz oldum 4 yaşındaki oğlumu bir anda düşünmeden kalkıp beraber oldum eski eşimden bosanma kalkıp onunla evlendim bilmeden kalktım velayetini babasına verdim keşke olseydim benim gibiler ölmeliiiiii.ne derseniz haklisiniz evlat karında geberdim daha sonra ama iş işten geçmişti şimdi bir çocuğum var ama eski eşim ban oğlumu göstermiyor ve su an 8 yaşında onu görmeye hakkım var mı sizce ne diye çıkayım karşısına ölsem bana az gelir Allah belanı verdi zaten.
Daha çok duyarlılık bekliyordum herkes hata yapıyor bu hayatta eleştirenler ak kaşık mi sankişimdi bu konuyu açınca sadece olumsuz yorumlar ve aşağılamalar duyacağınızı tahmin ediyorsunuz değil mi
Olur sem çokmu mutlu olacaksın insanların tovbesiyle acisi ile nasıl dalga gecebiliyorsun
Neyin oyununa geldiniz en buyuk oyunu siz oynamadiniz mi ? 4 yasinda bir cocugun gelecegiyle oynadiniz!Velayetini bilmeden verdim oyuna geldim
Rabbim evlat veriyorsa demekki hakkediyormusum o benim çektiğim acılara şahit.
Bence olmasin. Insanin dogasi geregi bazen hormonlarin mantiga agir bastigi durumlar olabiliyor. Kendinzi suclamayin. Ama cocugunuza sahip cikin, icinizden geldigi gib.Benim gibi anneye lanet olsun
Daha çok duyarlılık bekliyordum herkes hata yapıyor bu hayatta eleştirenler ak kaşık mi sanki
Cok agir uslup, neden yarali bir insani bu kadar igneliyorsunuz?Rabbim iyi bir anne olamadigini evlat sahibi olmayi haketmedigini seninde gormen icin nasip etmis sana ne kadar piskinsin ya
Ya yaralimi Allah askina bosanmasina aldatmasina hic bisey diyemem ama bende aynisini yasadim ne kadar zor bi hayat bilemezsiniz anneler gununde kopek gibi aglarsiniz neden anneniz baska birine kacti diye yasamayan bi cocuk anlayamaz inanin bana. Ben o cocugun durumunu okadar iyi anliyorum ki eski yasadiklarim aklima geldi o hanfendi ikinci cocugunu buyuturken geride biraktigi nasil agliyo ici kan agliyo bi bilseniz bin beterini yazarsinizCok agir uslup, neden yarali bir insani bu kadar igneliyorsunuz?
Esiniz umrumda degil de o yavruya yazik. Bende malesef sizin yasattiginiz sekilde buyudum. Karsimda olsaniz size neler derim de malesef sanal ortamdayizTeşekkür ederim canımı alın tam olsun bari mutlu olun
Yapan eden sensin, ben yazınca mı zoruna gidiyor? Ayrıca öl ölme banane, bana giren çıkan yok!Olur sem çokmu mutlu olacaksın insanların tovbesiyle acisi ile nasıl dalga gecebiliyorsun
O zaman anneyi cocuktan ayiran duzende hata! Kahrolsun boyle adalet anlayisi.Ya yaralimi Allah askina bosanmasina aldatmasina hic bisey diyemem ama bende aynisini yasadim ne kadar zor bi hayat bilemezsiniz anneler gununde kopek gibi aglarsiniz neden anneniz baska birine kacti diye yasamayan bi cocuk anlayamaz inanin bana. Ben o cocugun durumunu okadar iyi anliyorum ki eski yasadiklarim aklima geldi o hanfendi ikinci cocugunu buyuturken geride biraktigi nasil agliyo ici kan agliyo bi bilseniz bin beterini yazarsiniz
Empati kurarak yazdigimdan emin olabilirsiniz. Bu sekilde buyumek cok agir pskolojik sorunlar iceriyo. Siz de yasasaydiniz anlardiniz gercekten o cocuk inanin her gun cok zor buyuyo ben cok aci cektim insanlara guvenemedim cok agresif bi insan oldum herkes beni birakcak sandim annem gibi. Cok zor cok Allah kimseye yasatmasinHanimlar konu sahibi gelmis akil danismaya, siz onu yargilamaktan, linc etmekten baska bir seye yaramiyorsunuz. O kadar agir seyler yazmissiniz ki sizi admine bildirdim.
Biraz empati ve gri madde iceren akilci yorumlar yapmayacaksaniz yazmayin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?