Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

şimdi bu konuyu açınca sadece olumsuz yorumlar ve aşağılamalar duyacağınızı tahmin ediyorsunuz değil mi

şimdi bu konuyu açınca sadece olumsuz yorumlar ve aşağılamalar duyacağınızı tahmin ediyorsunuz değil mi
Daha çok duyarlılık bekliyordum herkes hata yapıyor bu hayatta eleştirenler ak kaşık mi sanki

Evladiniza bunu yasatmaya hakkiniz yoktu. Okadar cok sey var ki aslinda size soylenicek bogazimda dugumleniyo. Omur boyu vicdan azabi cekceksiniz !!

Olur sem çokmu mutlu olacaksın insanların tovbesiyle acisi ile nasıl dalga gecebiliyorsun

Gercekten aci cekseydin o cocugu gormeye giderdin senin yaptigin kendini kandirmak bir anne canini aslaaa onu gebertselerde birakmaz gormeye gider ne depresyonundan bahsediyosun be sen. Peki o kucucuk cocugun sen koca pesinde kosarken bozulan pskolojisi gittigindeki depresyonunu napcaksin bencillikten olceksiniz

Gormeye hakkin yok o yavrucagi.
Yoluna cikma sakin.

Konuda uzatacak sündürecek birsey yok, velayeti oyuna geldim verdim diyosun ama ortada aldatma var kanıtladı ise eşin zaten sana vermezlerdi, bence eşinle anlaştın ama.şimdi pismansın ben öyle hissediyorum, 4 sene boyu hiç görmediysen geçmiş olsun ama ara ara gidip gördüysen çocuk senin varlığından haberdarsa babasıyla görüşüp insanca bir yol bulun çocuğunu gör

Cok agir uslup, neden yarali bir insani bu kadar igneliyorsunuz?
Ya yaralimi Allah askina bosanmasina aldatmasina hic bisey diyemem ama bende aynisini yasadim ne kadar zor bi hayat bilemezsiniz anneler gununde kopek gibi aglarsiniz neden anneniz baska birine kacti diye yasamayan bi cocuk anlayamaz inanin bana. Ben o cocugun durumunu okadar iyi anliyorum ki eski yasadiklarim aklima geldi o hanfendi ikinci cocugunu buyuturken geride biraktigi nasil agliyo ici kan agliyo bi bilseniz bin beterini yazarsiniz

Teşekkür ederim canımı alın tam olsun bari mutlu olun

Hanimlar konu sahibi gelmis akil danismaya, siz onu yargilamaktan, linc etmekten baska bir seye yaramiyorsunuz. O kadar agir seyler yazmissiniz ki sizi admine bildirdim.
Biraz empati ve gri madde iceren akilci yorumlar yapmayacaksaniz yazmayin bence.

Tövbe etmissen kimsenin haddine degil seni elestirmek. Allah bile tövbeyi kabul ederken bizim ne haddimize seni suclu ilan etmek.
Velayeti tekrar almak icin dava acabilirsiniz. Ayrica mahkeme belirli gunlerde size gorusme gunu vermistir. Zorluk cikariyorsa icra yoluyla cocugunuzu gorebilirsiniz.

O zaman anneyi cocuktan ayiran duzende hata! Kahrolsun boyle adalet anlayisi.
Hersey anne ve cocuk icin olmali ve ikili asla ayrilmamali.
Oyle degil mi?

Hanimlar konu sahibi gelmis akil danismaya, siz onu yargilamaktan, linc etmekten baska bir seye yaramiyorsunuz. O kadar agir seyler yazmissiniz ki sizi admine bildirdim.
Biraz empati ve gri madde iceren akilci yorumlar yapmayacaksaniz yazmayin bence.
Empati kurarak yazdigimdan emin olabilirsiniz. Bu sekilde buyumek cok agir pskolojik sorunlar iceriyo. Siz de yasasaydiniz anlardiniz gercekten o cocuk inanin her gun cok zor buyuyo ben cok aci cektim insanlara guvenemedim cok agresif bi insan oldum herkes beni birakcak sandim annem gibi. Cok zor cok Allah kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…