Yani yeni üyelerin çoğu aslında eski üye,kimliği ifşa olmasın diye yeni üyelik açıp konu açıyor diyorsunuz.O da doğru değil bana göre.Yok ben sizin demek isyediginizi anladim
Cinsellik icin birsey diyemem ama ben boyle konular gorunce ozelliklede yeni uyeliklerde böyle konular gorunce sasirmiyorum cunku Allah korudun sahsen boyle bir konum olsa yada esimle cinsel problemlerim vs kendi hesabimdan degilde yeni bir uyelik acip ordan paylasmayi tercih ederim tabi bu kisiden kisiye degisir
Farklı bir ile tayin istemiştim eski eşim ya çocuğu verirsin ya da senle gönderme dedi o yüzden bilmeyerek vermistimevliyken aşık olunamaz diye birşey yok .. bunu anlayabiliyorum ve doğru bir karar vererek boşanmışsınızda ama insan çocuğunuda boşar mı bunu anlayamıyorum..
Farklı bir ile tayin istemiştim eski eşim ya çocuğu verirsin ya da senle gönderme dedi o yüzden bilmeyerek vermistim
Canim ben kötü bir insan değilim kötü iflah olmaz kötü yaptığı kötülükleri inkar eder ben ise tovbekar pişman ve aciz im iç dünyasıyla yapayalnız allahtan hergün af dileyen bir faniyimBak seni kinamiyorum arkadaşım. .inan ki..ama Rabbim senin gibi bir es nasip etsin eski eşime..
Ayy aksam aksam ne guldum su yorumunaBak seni kinamiyorum arkadaşım. .inan ki..ama Rabbim senin gibi bir es nasip etsin eski eşime..
Aşkmi lanet olsun beni benden alan evlafimdsn ayıran o aşka. Gerçek aşk allah askiyapmayın nolur ya .. aşık olmayı biliyorsunuz çocuğu yanınızda götürmeyi mi bilmiyorsunuz.. bilmeyerek nasıl veriliyor ki..
boşanmak için şart koştu deseniz daha mantıklı sanki..
Hormonlarinizin kurbani olmussunuz. Oluyor boyle seyler de, bir anne olarak o cocugu gormeniz lazim, nasil bir adaletsizlik sistemi bu anlamadim.Canim ben kötü bir insan değilim kötü iflah olmaz kötü yaptığı kötülükleri inkar eder ben ise tovbekar pişman ve aciz im iç dünyasıyla yapayalnız allahtan hergün af dileyen bir faniyim
Benim gibi anneye lanet olsunHormonlarinizin kurbani olmussunuz. Oluyor boyle seyler de, bir anne olarak o cocugu gormeniz lazim, nasil bir adaletsizlik sistemi bu anlamadim.
Erdemli bir insaniz ki durumdan ders cikarip pisman olmussunuz.Hormonlarinizin kurbani olmussunuz. Oluyor boyle seyler de, bir anne olarak o cocugu gormeniz lazim, nasil bir adaletsizlik sistemi bu anlamadim.
Öylemi sen o kadar erdemlusin dimi yok ben başkasından hamile kalmam merak etme fakat sen bu durumu yaşamadan olmiyeceksin çünkü kinadigin şeyi yaşamadan ölmemiş insanBir annenin bu kadar merhametsiz olabileceğini benim bu aklım almıyor almıyor almıyor
Bi anne ya siz bi annesiniz nasıl yaptınız evdeki evladınızı bırakıp da yeni evladınızı nasıl sevebildiniz boğazınıza bi yumru oturmadan
Aman şimdiki evliliğiniz süresince de başka bi adamdan hamile kalıp bu evladınızı da bırakmayın
Zaten telafi edemiyorum kiHatami anladim, pismanim diyorsun. Peki o cocugun neler yasayabilecegini dusunuyor musun? Annen bizi bir adam icin terketti denirse ne dusunecek, yasami nasil sekillenecek, neler hissedecek yasami boyunca? Nasil bir insan olmasini saglayacak bu durum, ona ne kadar etki edecek? O kadar ucu acik bir durum ki bir insanin bunu cocugu olmasa bile bir baskasina yapmaya hakki yok.
Bu tur bir pismanligin telafisi yok bana kalirsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?