Zamanında kocami aldattı keşke öldeydim

Yani yeni üyelerin çoğu aslında eski üye,kimliği ifşa olmasın diye yeni üyelik açıp konu açıyor diyorsunuz.O da doğru değil bana göre.

İnsan canınıen kiymetlisini nasıl verir ki babası bile olsa bu kadar uçkurunun derdine düşüp herseyi unutabilir.ayrıca böyle bir konu açıp hakaret mi duymak istiyorsunuz anlamadım në deseniz haklısinz demissiniz ya
Ne diyelim Allah kimseyi yoldan çıkarmasın

Yaptığınız çok büyük bir hata bile olsa ben şuan sizin pişmanlığınızı hissediyorum keşke olmasaydı yapmasaydınız ama sizi yargılamak bana düşmez çocuğunuzu görmeye hakkınız var ama çocuğunuz sizi görmek ister mi işte onu bilemem.

evliyken aşık olunamaz diye birşey yok .. bunu anlayabiliyorum ve doğru bir karar vererek boşanmışsınızda ama insan çocuğunuda boşar mı bunu anlayamıyorum..
Farklı bir ile tayin istemiştim eski eşim ya çocuğu verirsin ya da senle gönderme dedi o yüzden bilmeyerek vermistim

Farklı bir ile tayin istemiştim eski eşim ya çocuğu verirsin ya da senle gönderme dedi o yüzden bilmeyerek vermistim

yapmayın nolur ya .. aşık olmayı biliyorsunuz çocuğu yanınızda götürmeyi mi bilmiyorsunuz.. bilmeyerek nasıl veriliyor ki..
boşanmak için şart koştu deseniz daha mantıklı sanki..

Bak seni kinamiyorum arkadaşım. .inan ki..ama Rabbim senin gibi bir es nasip etsin eski eşime..

Bak seni kinamiyorum arkadaşım. .inan ki..ama Rabbim senin gibi bir es nasip etsin eski eşime..
Canim ben kötü bir insan değilim kötü iflah olmaz kötü yaptığı kötülükleri inkar eder ben ise tovbekar pişman ve aciz im iç dünyasıyla yapayalnız allahtan hergün af dileyen bir faniyim

yapmayın nolur ya .. aşık olmayı biliyorsunuz çocuğu yanınızda götürmeyi mi bilmiyorsunuz.. bilmeyerek nasıl veriliyor ki..
boşanmak için şart koştu deseniz daha mantıklı sanki..
Aşkmi lanet olsun beni benden alan evlafimdsn ayıran o aşka. Gerçek aşk allah aski

İntihar etsem allah affeder mi beni yaşamak istemiyorum

Canim ben kötü bir insan değilim kötü iflah olmaz kötü yaptığı kötülükleri inkar eder ben ise tovbekar pişman ve aciz im iç dünyasıyla yapayalnız allahtan hergün af dileyen bir faniyim
Hormonlarinizin kurbani olmussunuz. Oluyor boyle seyler de, bir anne olarak o cocugu gormeniz lazim, nasil bir adaletsizlik sistemi bu anlamadim.

Burda bir cok konu okuyoruz @sbelik kocam aldatti ayrildim cocugumla gorusuyorlar belirlenen tarihlerde diye bahsedilen. Yani baba aldatsa bile cocugu gorme hakkina sahip oluyor.
Velayeti baba da olsa bile sizin de evladinizi gormeye yasal hakkiniz var.
Cocugunuzla gorusmek icin her yolu deneyin.
Ayni durumda eski es olsaydi siz esirgeyecek miydiniz sanki babasindan?

Hormonlarinizin kurbani olmussunuz. Oluyor boyle seyler de, bir anne olarak o cocugu gormeniz lazim, nasil bir adaletsizlik sistemi bu anlamadim.
Erdemli bir insaniz ki durumdan ders cikarip pisman olmussunuz.
Gecmiste yapilan bir hata, insani omur boyu hatali kilmaz. Yapilmistir ve ders alinmistir. O orada kalmistir.
Kendinize haksizlik etmeyin.

Bir annenin bu kadar merhametsiz olabileceğini benim bu aklım almıyor almıyor almıyor
Bi anne ya siz bi annesiniz nasıl yaptınız evdeki evladınızı bırakıp da yeni evladınızı nasıl sevebildiniz boğazınıza bi yumru oturmadan
Aman şimdiki evliliğiniz süresince de başka bi adamdan hamile kalıp bu evladınızı da bırakmayın

Hatami anladim, pismanim diyorsun. Peki o cocugun neler yasayabilecegini dusunuyor musun? Annen bizi bir adam icin terketti denirse ne dusunecek, yasami nasil sekillenecek, neler hissedecek yasami boyunca? Nasil bir insan olmasini saglayacak bu durum, ona ne kadar etki edecek? O kadar ucu acik bir durum ki bir insanin bunu cocugu olmasa bile bir baskasina yapmaya hakki yok.
Bu tur bir pismanligin telafisi yok bana kalirsa.

Öylemi sen o kadar erdemlusin dimi yok ben başkasından hamile kalmam merak etme fakat sen bu durumu yaşamadan olmiyeceksin çünkü kinadigin şeyi yaşamadan ölmemiş insan

Zaten telafi edemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…