zamaninda mutluluğunuza engel olan kardeşinizin sevdigini aileniz istemezse tepkiniz ne olur du

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşiniz bunu yaptığında kaç yaşındaydı? Daha sonra bundan pişmanlık duyup sizden özür diledi mi?
tabiki özür dilemedi yaptığının doğru olduğunu düşünüyor anne baba arkamızda olmuyorsa bir konuda kardeşlerinizde olmuyor iki sene önceydi bu olay

Yine olsa yine bırakırdım dediniz diye yorum yaptım
Kocaya kaçardım filan diyorsanız bilemiyorum tabi ki
yok kaçma mevzusuna asla girmem sadece kardeşimin bnmle konuşup halletmeye çalışmasını beklerdim ispiyonlayip birde üstüne anneme arkadaşım görmüş dedirtti bana karşı bni günlerce polis gibi takip etmesini istemezdim bunu hak etmedim çünkü baktıki annem bas edemiyor bnle birakmiyorum dedi kardeşin gördü sizi her yerden takip ediyor babana diyecek seni dedi ve eve kapatildim resmen is harici telefonumu elimden almakla tehdit ettiler telimi inceledi kardesim bn çok zor zamanlar yaşadım onun bni ispiyonlamasi yüzünden ah bir bn birde Rabbim bilir

yürüme engelliyim diye
Yürüme engeli ile evlilik yürütme olayı arasında bir bağlantı göremedim.Gerçekten neden bu mu?Cevaplamak zorunda değilsiniz , pek tabi ki bu sizin özeliniz ama ailenizi anlayabilmek adına merak ettim.Genetik bir rahatsızlık mı ya da doğumla daha kötüye gidecek bir durum mu engel durumunuz? Aksini aklım alamadı çünkü,bir aile kızının evlenmesini neden istemez.

Ben karışmazdım hiç yorum da yapmam evlenirse davetli gibi gider tebrik ederdim hepsi bu.

hiç karisma ne olumlu yorum yap ona yardim et nede onun gibi hainlik yap kuyu kaz.
eden bulur , sen karisma.

yürüme engelliyim doğuştan genetik değil piyango bana vurdu diyelim:)

günaydın kizlar bugün annemle gecen diyalogumuzu anlatıyorum bugun ise gideceğim için çok stresliydim bu arada uyuyamadım bugün hic dedi dedim tahmin ettim biliyorum seni dedim diyor inşallah ayrılır daha evlenmesine var diyor kizi da hiç beğenmedim güzel değil diyor tek sorun kürt vs olması degil yanina yakismiyor konu komşu ne der falan dedi dedimki Allah yazdiysa kimseye bisi demek düşmez dedim ayrılsa daha çirkini gelecek belki gönül kimi severse güzel o dedim kardeş im demis ki ayrılıp ayrılmayacagima bn karar veririm demis siz degil dedimki oğulların senin icin sevdigini birakmaz dedim böyle bisi bekleme dedim tabi ara ara gülüyorum bn stresten kendi derdimden :) meslegini sordum kaç senedir birliktelermis dedim ismini soraydın bakardik netten dedim istemediğin icin isim bile sormamışsın dedim güldüm:) iki senedir beraberlermis iyi saklamış maşallah halada saklasa saklarmis dedim senin gibi boy boy foto paylasmadi kendini rezil etmedi vs dedi bn tabiki güldüm oralı hic olmadim bn bulurum hesabıni atarim sana dedim tabi hala saydiriyor çok hoşuna gitti bu olay dedim ki bn mi evlenecem bni hic ilgilendirmez güzel yada çirkin olmasi mezhebi vs diger gelinden ne hayır gördümki bundan görcem dedim saygili olsun yeter dedim bnm kendi derdim var stresliyim iki güldüm birakmadin dedim Allah yazdiysa kimse engel olamaz bunu daha öncede dedim sana dedim evden çıktık ise dağıldık akşamda babama anlatacak hic agzimi acmicam sorarsa babam vs böyle oldu kizlar

Sevdiğiniz engelli olmanız hakkında ne düşünüyordu?

Bunu neden sordum, eğer niyetinden emin iseydiniz iş güç ev sahibi biri olarak aşkınıza sahip çıkabilirdiniz. Sonuçta insanın yanında bir hayat arkadaşı olsa fena mı. Dimdik durmamanız sizin hatanız bence.

o istiyordu onunda epilepsi rahatsızlığı vardı aileside razıydı ama benimki naptiysam razi olmadi eve kitlediler bırakmaktan başka çarem yoktu

Kötuluye kotulukle karşilik verme bence. Birak ailen kardeşin ne karar verirlerse versinler. Daha hayirli biri çikar InsaAllah karşina

bence
tekerlekli sandalyedeyim
ailenizi ve kardeşinizi suçlamayın, tekerlekli sandalyede belki zorlanacağınızı düşündüler. karşı tarafın evlenme vaadiyle siziz kullanacağını düşündüler. yani yanılsalarda kötü olduğu anlamına gelmez.

ama işte bu her insan icin ayni şey olmaz daha tanımadan önyargıli olmak yanlış onlar bana güvenmiyor dertleri bu aslında eminim parami kazanıyorum eve giriyor onu kaybetmemek icin bnce

ama işte bu her insan icin ayni şey olmaz daha tanımadan önyargıli olmak yanlış onlar bana güvenmiyor dertleri bu aslında eminim parami kazanıyorum eve giriyor onu kaybetmemek icin bnce
oda var tabiiki , ev de varmış , sizden sonra kardeşinize kalacak. şuan ne annen konuştumu babanla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…