Yine olsa yine bırakırdım dediniz diye yorum yaptımo ortalığı karıştırmasaydı herşey çok farklı olabilirdi farklı planlarim vardi ama o batirdı sağolsun kısmet değilmiş artik yapacak bisi yok
tabiki özür dilemedi yaptığının doğru olduğunu düşünüyor anne baba arkamızda olmuyorsa bir konuda kardeşlerinizde olmuyor iki sene önceydi bu olayKardeşiniz bunu yaptığında kaç yaşındaydı? Daha sonra bundan pişmanlık duyup sizden özür diledi mi?
yok kaçma mevzusuna asla girmem sadece kardeşimin bnmle konuşup halletmeye çalışmasını beklerdim ispiyonlayip birde üstüne anneme arkadaşım görmüş dedirtti bana karşı bni günlerce polis gibi takip etmesini istemezdim bunu hak etmedim çünkü baktıki annem bas edemiyor bnle birakmiyorum dedi kardeşin gördü sizi her yerden takip ediyor babana diyecek seni dedi ve eve kapatildim resmen is harici telefonumu elimden almakla tehdit ettiler telimi inceledi kardesim bn çok zor zamanlar yaşadım onun bni ispiyonlamasi yüzünden ah bir bn birde Rabbim bilirYine olsa yine bırakırdım dediniz diye yorum yaptım
Kocaya kaçardım filan diyorsanız bilemiyorum tabi ki
Yürüme engeli ile evlilik yürütme olayı arasında bir bağlantı göremedim.Gerçekten neden bu mu?Cevaplamak zorunda değilsiniz , pek tabi ki bu sizin özeliniz ama ailenizi anlayabilmek adına merak ettim.Genetik bir rahatsızlık mı ya da doğumla daha kötüye gidecek bir durum mu engel durumunuz? Aksini aklım alamadı çünkü,bir aile kızının evlenmesini neden istemez.yürüme engelliyim diye
Anladım, hayırlısı olsun.alevi kürt vs muhabbetleri
yürüme engelliyim doğuştan genetik değil piyango bana vurdu diyelim:)Yürüme engeli ile evlilik yürütme olayı arasında bir bağlantı göremedim.Gerçekten neden bu mu?Cevaplamak zorunda değilsiniz , pek tabi ki bu sizin özeliniz ama ailenizi anlayabilmek adına merak ettim.Genetik bir rahatsızlık mı ya da doğumla daha kötüye gidecek bir durum mu engel durumunuz? Aksini aklım alamadı çünkü,bir aile kızının evlenmesini neden istemez.
Ben karışmazdım hiç yorum da yapmam evlenirse davetli gibi gider tebrik ederdim hepsi bu
o istiyordu onunda epilepsi rahatsızlığı vardı aileside razıydı ama benimki naptiysam razi olmadi eve kitlediler bırakmaktan başka çarem yoktuSevdiğiniz engelli olmanız hakkında ne düşünüyordu?
Bunu neden sordum, eğer niyetinden emin iseydiniz iş güç ev sahibi biri olarak aşkınıza sahip çıkabilirdiniz. Sonuçta insanın yanında bir hayat arkadaşı olsa fena mı. Dimdik durmamanız sizin hatanız bence.
Kötuluye kotulukle karşilik verme bence. Birak ailen kardeşin ne karar verirlerse versinler. Daha hayirli biri çikar InsaAllah karşinazamaninda mutluluğunuza engel olan kardeşinizin sevdigini aileniz istemezse tepkiniz ne olur du zamanında birini sevdim 6 ay çıktık sonra bizi görmüş kardeşim anneme söyledi ve ellerinden geleni yaptilar bizi ayırmak icin (sirf engelliyim diye)başardılar da ve hayatima daha da kimseyi almadım şimdi kardeşim bugün birini sevdigini söyledi anneme odada teklerdi duydum annemde kizi mezhepi yüzünden istemedigini soyledi gelip bana da anlatti annem yandık dedi babamla annem bu konuda çok ketum kardeşim henüz bildiğimi bilmiyor bnm kalbim hala ona karşı kirik o ayri konu ama hiç karışmamayi düşünüyorum ortaya cikinca herkes öğrenince şunu bir kez daha gördüm yaşattığını yaşıyormussun çok şaşkınım düşüncelerinizi yazarmisiniz kizlar
tekerlekli sandalyedeyimtekerlekli sandalye mi yok yinede yürüyebiliyormusunuz
aynen ne yaparlarsa yapsınlar daha bir kelime etmemKötuluye kotulukle karşilik verme bence. Birak ailen kardeşin ne karar verirlerse versinler. Daha hayirli biri çikar InsaAllah karşina
ailenizi ve kardeşinizi suçlamayın, tekerlekli sandalyede belki zorlanacağınızı düşündüler. karşı tarafın evlenme vaadiyle siziz kullanacağını düşündüler. yani yanılsalarda kötü olduğu anlamına gelmez.tekerlekli sandalyedeyim
ama işte bu her insan icin ayni şey olmaz daha tanımadan önyargıli olmak yanlış onlar bana güvenmiyor dertleri bu aslında eminim parami kazanıyorum eve giriyor onu kaybetmemek icin bncebence
ailenizi ve kardeşinizi suçlamayın, tekerlekli sandalyede belki zorlanacağınızı düşündüler. karşı tarafın evlenme vaadiyle siziz kullanacağını düşündüler. yani yanılsalarda kötü olduğu anlamına gelmez.
oda var tabiiki , ev de varmış , sizden sonra kardeşinize kalacak. şuan ne annen konuştumu babanlaama işte bu her insan icin ayni şey olmaz daha tanımadan önyargıli olmak yanlış onlar bana güvenmiyor dertleri bu aslında eminim parami kazanıyorum eve giriyor onu kaybetmemek icin bnce
ama işte bu her insan icin ayni şey olmaz daha tanımadan önyargıli olmak yanlış onlar bana güvenmiyor dertleri bu aslında eminim parami kazanıyorum eve giriyor onu kaybetmemek icin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?