cnmmm burunnn estetikte çok fazla değişemiyomuşş...mesele benim arkadaşımın burnu baya büyük yüzüne göre ,doktorrr küçük bi burna sahip olman imkansız ama yüzüne daaha gidecek şekilde küçültcem...öyle istediginiz şekilde yapmamız imkansız sonucta burun delikleriniz büyük ve burun deliklerinde oynama olmas demişti..aslında mantıklıda geldii..zaten yüzüme orantılı bi burun istiyorumm bence seninkide yüzüne orantılı olandır hani yandan uzun diyosun yaaaa.:1hug:
cnmmm burunnn estetikte çok fazla değişemiyomuşş...mesele benim arkadaşımın burnu baya büyük yüzüne göre ,doktorrr küçük bi burna sahip olman imkansız ama yüzüne daaha gidecek şekilde küçültcem...öyle istediginiz şekilde yapmamız imkansız sonucta burun delikleriniz büyük ve burun deliklerinde oynama olmas demişti..aslında mantıklıda geldii..zaten yüzüme orantılı bi burun istiyorumm bence seninkide yüzüne orantılı olandır hani yandan uzun diyosun yaaaa.:1hug:
cnm dr neden öyle demiş anlamadım benim burun deliklerim küçültüldü..küçültülüyor yani..
canım ya benim burnum çok kemerliydi ama yüzüme göre aman aman büyük değildi bence.. hatta şu anki burnum kemeri alınmış ve ucu azıcık kaldırıldığı için karşıya ve aşağıya bakıyor gibi.. uzun görünüyor yani.. benim hatırladığım tasarımla pek alakası yok gibi.. gün gectikçe canım sıkılıyor bu duruma.. hatta tasarım için biraz geç oluğu için doktora ısrar edememiştim tekrar bakayım diye.. çünkü doktor ameliyatla ilgili bilgi vermeye kalkıştı doğrudan ben de nasılsa işinin uzmanı diye ısrarcı olmamıştım ama şimdi keske ısrar edip çeşitli alternatifler üzerinde de dursaydık, çeşitli şekillerde görseydim keşke demekten alamıyorum kendimi.. biraz da sinirleniyorum bu duruma.. ama yine de tabi tasarımda bu kadar düşük değildi..
Nem
arkadaş listeme ekleyeyim seni. korkunc bir resmim var bakabilirsin.. umarım dediğin gibi beğenirim ilerde ama ne bileyim su an cok karamsarım işte..
şimdi nasıl durumunuz?
ameliyat olalı 2 hafta oldu.Burun ucum çok kalkık ,yardım edin arkadaşlar.aynı şeyleri yaşayan var mı acaba?fare gibi bir görüntüm var.
Çok teşekkür ederim.Doktor azcık düşer çok değil demişti ancak çok açıklamadı,bu dönemi yaşayacağımı bilmeliydim.Kimse anlatmadı.Şu an burnumu beğenmiyorum şiş,büyük,kavissiz ve fazla kalkık.destek oldu söylediklerin bana.umarım dediğin gibi olur:)canım hiç sıkıntı yapma zamanla burun oturuyor ve şişliklerde gidince kalkıklık çok normal oluyr. şanslıyız bu durumda. çünkü ameliyat sonrası kalkıklıgı az olan burunlar üç beş aya çok düşüyor.benim yedi ay oldu ilk zamanlar bende korkuyordum ama şimdi herşey tam istediğim gibi. doktorunda söylemiştir zaten bir iki milim düşeceğini...
çook teşekkür ederim desteğin için.umarım istediğim gibi olurBenim burnum ilk haftLarda o kadar kalkiktiki deliriyodum ama 1 ayi gectim suan kalkikligi cok iyi insallah daha inmez hic sıkıntı yapma iniyor zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?