zamanla canavarlaşan bir enişte

Konuyu okuyunca babanız hayatta değil o size babalık yaptı ve düğün salonuna da o yüzden karıştı sandım ama babanız hayatta olduğuna göre eniştenize ne ki düğün yapacağınız salondan ayrıca nasıl tartışılır salon için biraz havada kalmış yani salonunun nesiyle ilgili tartıştırlar büyüklüğü mü, yeri mi nedir yani. Hem bu kadar olsa barışırlardı yani o kadar zaman kaldı ki neden iftarda o kadar tepki versin annen baban da orada enişteyle konuşmaz yemeğini yer bir de eşine atarken yanlışlıkla sana atmış o nasıl oluyor onu da anlamadım ya bu iş sadece düğün salonu işi gibi değil. Siz ablanızla ayrı görüşürsünüz evinize gitmeksiniz görüşmezsiniz yapacak bir şey yok.

Bunu yazmak bile bana çok çirkin geliyor ama benim aklıma ilk gelen enişteniz kavga çıkarmak için bahane aramış, bulamamış, en sonunda böyle saçma bir sebep yüzünden germiş ortalığı diye düşündüm.
Sizin en mutlu zamanlarınızda yapılacak şey mi bu.
Aklı başında bir insan yapmaz bunu.
İnsan evladınının mutlu olmasını ister ve çoğu şeyi görmezden bile gelebilir.
Sizi evladı gibi gören bir insan değil mi bu kişi?

Konuyu okuyunca babanız hayatta değil o size babalık yaptı ve düğün salonuna da o yüzden karıştı sandım ama babanız hayatta olduğuna göre eniştenize ne ki düğün yapacağınız salondan ayrıca nasıl tartışılır salon için biraz havada kalmış yani salonunun nesiyle ilgili tartıştırlar büyüklüğü mü, yeri mi nedir yani. Hem bu kadar olsa barışırlardı yani o kadar zaman kaldı ki neden iftarda o kadar tepki versin annen baban da orada enişteyle konuşmaz yemeğini yer bir de eşine atarken yanlışlıkla sana atmış o nasıl oluyor onu da anlamadım ya bu iş sadece düğün salonu işi gibi değil. Siz ablanızla ayrı görüşürsünüz evinize gitmeksiniz görüşmezsiniz yapacak bir şey yok.

ben konuyu tüm ayrıntılarıyla eksiksiz anlattığımı düşünüyorum ama hep başka birşey varmış gibi yorumlar alıyorum konu bu kadar altında başka bişey yok düğün zamanı zaten insan koşturmaktan ne bir yere misafirliğe gidebiliyor nede ay şu büyüğüde arıyımda düğün üstü aramı düzeltiyim olmuyor düğünden tam 3 ay önce salon mevzusu oldu ve cuma akşamına kadar düğünümüz hricinde eniştem ve eşim bir araya gelmedi buna telefonda dahil daha önce bir araya gelmiş olsalar konu bu kadar uzamazdı bende düğün telaşında kalkıpta arayı bulacak onları barıştıracak kafada değildim açık söylemek gerekirse

Bunu yazmak bile bana çok çirkin geliyor ama benim aklıma ilk gelen enişteniz kavga çıkarmak için bahane aramış, bulamamış, en sonunda böyle saçma bir sebep yüzünden germiş ortalığı diye düşündüm.
Sizin en mutlu zamanlarınızda yapılacak şey mi bu.
Aklı başında bir insan yapmaz bunu.
İnsan evladınının mutlu olmasını ister ve çoğu şeyi görmezden bile gelebilir.
Sizi evladı gibi gören bir insan değil mi bu kişi?

yani lafla sen benim kızımsın herzaman yanındayız diyerek olmuyormuş demekki bende kendisinden bir olgunluk beklerdim ama olmadı herkes aynı olgunluğu büyüklüğü gösteremiyormuş demekki

yanlarında değilim diye anlamadım ki cevabınız yani bana anlatılmayan bir cümle yok düğün salonu konusunun detayı şöyle biz eşimle herşeyi birlikte yaptık düğün salonu parasını takılardan verecektik ve eniştem en başından beri düğün olmasın nikah olsun bu çocuklar masrafa girmesn dedi ki bende aynı fikirdeydim iki aile toplandıktan sonra en son nikaha karar verilmişti fakat eşimin ailesi düğüne gelen çok olur bizim taraf nikaha değil düğüne gelir diye yaklaştıkları için eşimide ikna etmişler düğün konusuna eniştem en çok iki aile toplanıldığında nikah kararı alında sonradan iye fikir değiştiniz diye eşime çıkışmıştı eşimde elimizden geldiğince yapıcaz abi demişti o da ne geliyosa yapın o zaman diyerek telefonu kapamıştı kesinlikle maddi bir beklenti yada bir destek olmadı her iki taraftanda

Enisten ustune dusenden fazlasina burnunu sokmus esinle sen karar vereceksini nasil evleneceginize konusulandan vazgecilirse sizin babaniz yok mu enisteniz muhattap oluyor babaniz acar telefon dunuru ile gorusur bana cok yanlis geldi eniste herseyin icinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Enisten ustune dusenden fazlasina burnunu sokmus esinle sen karar vereceksini nasil evleneceginize konusulandan vazgecilirse sizin babaniz yok mu enisteniz muhattap oluyor babaniz acar telefon dunuru ile gorusur bana cok yanlis geldi eniste herseyin icinde

eşimi ilk eniştemle tanıştırdım konuyu o açtı babama ondan heralde bu kadar havalara girdi babamda görseniz o kadar sakin ki maşallah baba düğün istiyorlar dediğimde aman kızım tmm ne istiyorlarsa o olsun sende çok yorum yapma bir bildikleri vardır demişti

eşimi ilk eniştemle tanıştırdım konuyu o açtı babama ondan heralde bu kadar havalara girdi babamda görseniz o kadar sakin ki maşallah baba düğün istiyorlar dediğimde aman kızım tmm ne istiyorlarsa o olsun sende çok yorum yapma bir bildikleri vardır demişti

Eniste baldiz munasebetini hatirlatsin baban ve annen bu olayda ablan zarar gorur hakki yok boyle bir seye

Eniste baldiz munasebetini hatirlatsin baban ve annen bu olayda ablan zarar gorur hakki yok boyle bir seye

bundan sonra bana kızım deme sil beni dedim zaten :25:

ben konuyu tüm ayrıntılarıyla eksiksiz anlattığımı düşünüyorum ama hep başka birşey varmış gibi yorumlar alıyorum konu bu kadar altında başka bişey yok düğün zamanı zaten insan koşturmaktan ne bir yere misafirliğe gidebiliyor nede ay şu büyüğüde arıyımda düğün üstü aramı düzeltiyim olmuyor düğünden tam 3 ay önce salon mevzusu oldu ve cuma akşamına kadar düğünümüz hricinde eniştem ve eşim bir araya gelmedi buna telefonda dahil daha önce bir araya gelmiş olsalar konu bu kadar uzamazdı bende düğün telaşında kalkıpta arayı bulacak onları barıştıracak kafada değildim açık söylemek gerekirse

tamam olay bundan ibaret olabilir sen olayın içinde oldugun için farklı düşünemiyor olabilirsin
eniştenin tavrı o kadar abartı ve gereksiz ki sanki salon meselesi değilde başka büyük bir olay varmış izlenimi oluşturuyor
sırf bu yüzden evine gelen misafire bu kadar saygısızlık yapılmaz
büyük bir mesele olur o kişinin yüzüne dahi görmek istemzsin adını duymak bile insanın sinirlerini zıplatmaya yeter hepimiz zaman zaman yaşarız bu tip durumları şimdi düşün bakalım bu kadar saygısız davranmayı gerektirecek kadar büyük bir mesele mi bu salon düğün konusu?
yada enişte gerçekten cahil nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor
başlıkta da yazmışsın "zamanla canavarlaşan" diye önceden bu kadar basit konulara büyük tepkiler vermemişse neden bu konuda bu kadar söz sahibi olup aşırı tepkiler verdi
olaya dışardan bakınca bu sorular geliyor insanın aklına

bende anlam veremdiğim için bu kadar şaşkın ve üzgünüm zaten :25:

onu karşıma alıp konuşmayı istemek bile ona adam gibi davranmaktır sizce bunu hakediyormu?

ben bu ihtimali hiç aklıma getirmiyrum benim neyimi kıskanacak koskoca adam yani:26:

Ama bu soru işaretiyle de yaşanmaz.
Arada ablanız var..
Neyin ne olduğunu öğrenmeniz lazım(!)
Böyle hiç bişi öğrenmeden de durmak bana mantıklı gelmedi açıkcası...

tamam olay bundan ibaret olabilir sen olayın içinde oldugun için farklı düşünemiyor olabilirsin
eniştenin tavrı o kadar abartı ve gereksiz ki sanki salon meselesi değilde başka büyük bir olay varmış izlenimi oluşturuyor
sırf bu yüzden evine gelen misafire bu kadar saygısızlık yapılmaz
büyük bir mesele olur o kişinin yüzüne dahi görmek istemzsin adını duymak bile insanın sinirlerini zıplatmaya yeter hepimiz zaman zaman yaşarız bu tip durumları şimdi düşün bakalım bu kadar saygısız davranmayı gerektirecek kadar büyük bir mesele mi bu salon düğün konusu?
yada enişte gerçekten cahil nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor
başlıkta da yazmışsın "zamanla canavarlaşan" diye önceden bu kadar basit konulara büyük tepkiler vermemişse neden bu konuda bu kadar söz sahibi olup aşırı tepkiler verdi
olaya dışardan bakınca bu sorular geliyor insanın aklına

evet sadece salon meselesi ona sorulmadan verilen karar ve konuşulan şeyin değiştirilmesi enişteme göre tek sorun bu bencede büyütlmemesi gerekiyor ama bu adam büyütüyor zamanla canavarlaştı çünkü hiç böyle bi tepkiyle karşılaşmadım zamanla canavarlaşan derken zamanla değişen manyaklaşan enişte demek istedim

bu arada adım gibi eminim enişten o mesajı sana bilerek attı durumdan haberdar ol evimi adım atmayın diye ahanda buraya yazdım:19::19::19::19:

Ama bu soru işaretiyle de yaşanmaz.
Arada ablanız var..
Neyin ne olduğunu öğrenmeniz lazım(!)
Böyle hiç bişi öğrenmeden de durmak bana mantıklı gelmedi açıkcası...

şuan belkide olay çok yeni olduğu için konuşmak istemiyorum

bu arada adım gibi eminim enişten o mesajı sana bilerek attı durumdan haberdar ol evimi adım atmayın diye ahanda buraya yazdım:19::19::19::19:

şimdi buda aklıma gelmedi değil ama ablam ve ben rehberde alt altayız kendi eşini seçecekken beni yanlışlıkla seçmiştir diye düşünmüştüm ilk olarak

Enişteniz sizi kıskanıyor olabilir mi?
Paylaşmama gibi bir durum bence söz konusu.
Çünkü enişte baldız ilişkisini geçmiş, daha ileri bi boyuta taşımız ve sizi sahiplenmiş.
Yaptığı çok Hatalı ama sanırım sizi başka biriyle birlikte görmek istemiyor...

seni kızı gibi gördüğüne eminmisin.......öz kızını taciz eden babalar ,kızını merdaneyle öldüren anneler var bu ülkede ....bence düşündüğün gibi değil

seni kızı gibi gördüğüne eminmisin.......öz kızını taciz eden babalar ,kızını merdaneyle öldüren anneler var bu ülkede ....bence düşündüğün gibi değil

ben size katılmıyorum yaş farkı baya bir var evin ilk damadı uzun yıllar tekti en azından baldızı kızı yaşında ve kızım diyor zaten bence kızını aşırı kıskanan bir babanın dizginlenmiş tepkilerini vermiş damadı kıskanması da cabası eve yeni bir üye taze kan genç bir erkek sonuçta...ha bu eniştenin terbiyesizliğini haklı çıkarmaz ama olay aşırı kıskançlık eseri..hırsına yenik düştüğü içinde görüşmek istemiyor ayrıcalıklı kalmak istiyor hep..

bence çok çirkin bir yorum lütfen bu konuya böyle yaklaşmayın ve mümkünse bir daha yorum yapmayın

Katılıyorum.
Ülkemizde sapıkça bir de deyim var,
Baldır baldan tatlının diye :19:
Bir enişte baldızının üzerinde niye bu kadar kafa yorar ki:19:

Enişteniz sizi kıskanıyor olabilir mi?
Paylaşmama gibi bir durum bence söz konusu.
Çünkü enişte baldız ilişkisini geçmiş, daha ileri bi boyuta taşımız ve sizi sahiplenmiş.
Yaptığı çok Hatalı ama sanırım sizi başka biriyle birlikte görmek istemiyor...

kesinlikle o kadar sahiplenirdiki anlatamam ben yalnız uyumıyım korkmıyım diye onlarda kaldığım zaman eniştem salonda biz ablamla yatak odasında uyurduk :25:

ben size katılmıyorum yaş farkı baya bir var evin ilk damadı uzun yıllar tekti en azından baldızı kızı yaşında ve kızım diyor zaten bence kızını aşırı kıskanan bir babanın dizginlenmiş tepkilerini vermiş damadı kıskanması da cabası eve yeni bir üye taze kan genç bir erkek sonuçta...ha bu eniştenin terbiyesizliğini haklı çıkarmaz ama olay aşırı kıskançlık eseri..hırsına yenik düştüğü içinde görüşmek istemiyor ayrıcalıklı kalmak istiyor hep..

uzun yıllar demeyelim 2 yıl oldu ablamlarda evleneli sanıyorum harfi harfine katılıyorum bu yorumunuza :26:

Back
X