Herkese merhaba, bazı yorumlarımdan gören olmuştur 4 yıllık ilişkim düğüne 2 ay kala bitti. Eşyalar alındı, düğün salonu tutuldu. Çok mu harika bir ilişkim vardı, hayır. Sürekli tartışmaların, ayrıl barışların olduğu bir ilişkiydi. Ne ayrılabildik ne de evlenip birbirimize kavuşabildik. Ayrılıklarda hep barışmak için ben adım attım. Şimdi soruyormuş Delete bana mesaj atarsa ne cevap vereyim diye. Biteli daha çok yeni, 2 hafta oldu. İlişki içinde çok yıprandım, eskiden çok neşeliyken bu ilişkide sinirli bir insana dönüştüm. Şimdi geriye dönüp bakıyorum elimde kocaman bir hiç var. Ne bir mesaj atıp helallik istedi ne de başka bir şey. Üzülüyorum, böyle biri için mi 4 senemi harcadım diyorum. Bugün yengesiyle karşılaştık, biz de görüşmüyoruz 2 haftadır hiç sesi çıkmadı diyor. Senin gibi birini bulamaz diyor. Bu arada anne babası yoktu sadece teyze ve dayısı var. Onun hakkında konuşmak, onu düşünüyor olmak bana iyi gelmiyor. Siz söyleyin geçecek mi bu, iyi olacak mıyım, tekrar birini sevip mutlu olacak mıyım?