- Konu Sahibi ayseistanbul
-
Haklısınız kısa yazacaktım ama yazdıkça içimi dökesim geldiİyi ki kısa yazmışsın
Hiç öyle biri değilim biliyomusunuz aksine küfürden nefret ederim bulundugum ortamdada asla sevmemNedense konunu okuyunca karşım da su erkek tipli ağzı bozuk kızlar olur ya o canlandi ..
Orası kesinlikle öyle en acı kayıplar bile zamanla unutuluyor ama bunu kendime söyleyerek deva bulamıyorum işte ne bileyim..Konuyu okuyamadım tabi
Zanan herşeye çare....
Zamanla ölüm acısı bile unutuluyo...herşey ilk günkü gibi kalsa nasıl yaşarız di mi ama
Ay sorsak daha anlatacağın şeyler var yaniArkadaşlar yardım istedim bir fikir bir akıl danışma gibi canı istemeyen elbette yazmasın kimsenin kafasına silah dayamadık ama yazacak olanda moralimi bozmasın varsa bişi sorun anlatayım lütfen
Pardonda ben hatalıyım dedim zaten peki benim onun için yaptıklarım ne olacak?? Yıllarca süründüm bir erkek gibi onu sevdigimi söyledim teklif ettim hiçbir doğumgününü atlamadım yurtdısı sehirdısı gittigim heryerden hediyeler aldım kendime hiçbişi almazken ablası rahatsızdı gittim ben ilgilendim ablasının yanına gidecek sınava başvuracak parası yoktu ben sağladım ben fabrikatör kızı değilim hepsini kendi harçlığımla yaptım. Annesi kahvaltıya cagırdı hiçbişey hazırlamadıgı gibi cıkarın peynir zeytin yiyin işte dedi ses cıkarmadım o bize geldiginde ise kuş sütünü eksik etmedim sofradan. Dersaneye gidecek parası yoktu saçmalama dersine çalış ben bulur bi şekilde öderim dedim. onun istemedigi kimseyle görüşmedim onu kıracak tek bii yapmadım ama 5 senenin sonunda yetti artık dedim benim için kılını kıpırdatmadı bence siz yerimde olsanız agzına s...dınız boş konuşup benim moralimi bozmayınAdamın yerinde olsan sana değil çiçek sümüğümü atmam be. Bana köpek gibi davranıyor demiş sen de zaten bunu konunun başında dile getirmişsin bir de gönderdiği çiçeği beğenmiyor ya sabırrrr
evet var sıkıldıysan yorum yapmak zorunda değilsinAy sorsak daha anlatacağın şeyler var yani
Pardonda ben hatalıyım dedim zaten peki benim onun için yaptıklarım ne olacak?? Yıllarca süründüm bir erkek gibi onu sevdigimi söyledim teklif ettim hiçbir doğumgününü atlamadım yurtdısı sehirdısı gittigim heryerden hediyeler aldım kendime hiçbişi almazken ablası rahatsızdı gittim ben ilgilendim ablasının yanına gidecek sınava başvuracak parası yoktu ben sağladım ben fabrikatör kızı değilim hepsini kendi harçlığımla yaptım. Annesi kahvaltıya cagırdı hiçbişey hazırlamadıgı gibi cıkarın peynir zeytin yiyin işte dedi ses cıkarmadım o bize geldiginde ise kuş sütünü eksik etmedim sofradan. Dersaneye gidecek parası yoktu saçmalama dersine çalış ben bulur bi şekilde öderim dedim. onun istemedigi kimseyle görüşmedim onu kıracak tek bii yapmadım ama 5 senenin sonunda yetti artık dedim benim için kılını kıpırdatmadı bence siz yerimde olsanız agzına s...dınız boş konuşup benim moralimi bozmayın
Evet haklısın sıkıldımevet var sıkıldıysan yorum yapmak zorunda değilsin
Kimi zaman istedi kimi zaman istemedi ama onu sevdiğimi başında söyledim eğer bana karşı birşey hissetmiyorsan çekilicem dedim ama hiç bir zaman böyle söylemedi hep bekleyelim işte hazır değilim vs şeklinde beni oyaladı insan sevince yapıyor bunun açıklaması yokki zamanı geldi seni çok seviyorum ölüyorum dedi iki telefonu kapadım diye bunca dogru yapılmış şey çöpe mi atılmalıydı allah aşkına kıymek bilmek denen birşey var anası sofra hazırlamamış bide davet ediyor diyorum hiçmi söz hakkım yok bu duruma üzüldüm dediğimde bile hırlamalar gürlemeler benimde bir sabrım var yapmayın allah askına bam teli denen bişi var yaEee bunları yapmanı erkek arkadaşın mı istedi? Gereksiz yere sen kendi kendine yapmışsın. Niye sen her şeyini karşılıyorsun anası babası yok mu? Veya çalışıp para kazanamıyor mu? Kimse fabrikatör kızı değil ama hiç kimse senin yaptıklarını yapmıyor değil mi? Bi dönüp bak yaptıkların çok mu normall.
arkadaş sen şakamısın gurursuzca başlatmışsın bu ilişkiyi sonucun ne olacağını beklıyordun ki bi
arkadaş sen şakamısın gurursuzca başlatmışsın bu ilişkiyi sonucun ne olacağını beklıyordun ki bitir bir an önce de normal bir kadın erkek ilişkisine başla bir kadın olarak senden utandım valla biraz onurlu ol be
tir bir an önce de normal bir kadın erkek ilişkisine başla bir kadın olarak senden utandım valla biraz onurlu ol be[/QUO
bu ayarsızlık nedir ya siz ne hakla bana onursuz dersiniz burda ilişkisinde sorun yaşayan her kadın kendinden fazla fazla vermiştir bunu hergün okuyoruz bende sevdim yaptım şimdide bitti nasıl atlatabilirim diye yazdım ki hatamıda yazdım biraz yapıcı olun değilse yazmayınarkadaş sen şakamısın gurursuzca başlatmışsın bu ilişkiyi sonucun ne olacağını beklıyordun ki bitir bir an önce de normal bir kadın erkek ilişkisine başla bir kadın olarak senden utandım valla biraz onurlu ol be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?