• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla geçer mi?

ayseistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
261
51
28
35
İstanbul
Bazı arkadaşlar bana kızacaklar biliyorum ama napayım bir derdim var işte ve sizlerle atlatabilirim.Birkaç gün öncede konu açmıştım yani bilenler bilir. Allah rızası için bana bir yol gösterin. 3 yıl arkadaşlık!! (Ne arkadaş ne sevgili) ve ardından 2 yıl ilişkiden sonra ayrıldım. Bana bunları bunları yaptı demeden önce kendi hatamı anlatayım son 1.5 ay boyunca sürekli kavgalıydık çünkü inancim kalmadi tak etti canima ya arar meşgule atardım açarsamda çok dinlemezdim en son küfür ettim kapattim biliyorum şuan bana kızdınız madem çektirdin ne diye yazıyorsun buraya şeklinde ama size yeminler ederim başka gram hatam yok beni bu duruma getiren nedenlere gelince;
1. 3 yıllık arkadaşlığımız boyunca (üniversitenin 1. sınıfından itibaren) tabiri çok yerinde olacak it gibi peşinde koştum hem MADDİ hem manevi dünyayı önüne serdim beni sevsin diye yapmadığım şey kalmadı karşısında defalarca birlikte bi ilişkiye başlayabilmek için gurursuzca ağladım ve üniv hayatım boyunca hiç arkadaş edinmedim kendime benim için sadece o vardı. Param zamanım olmasına rağmen herşeyimle onun yanındaydım onsuz nefes alamaz hal gelmiştim. İnanın çok sevdim. Bu ilişkiyi ben başlattım yani ne yazıkki benden hoşlanıp bi kahve içelim yada bir yemek yiyeyim deyip kimse bana birşey teklif etmedi. Tabi bu arkadaşlık döneminde o kişinin birsürü takıldığı kızlarıda çektiklerimi saymıyorum.
2. Derken derme çatma bir ilişkiye başladık onun ailesi çok problem oldu resmen duvar suratlılar kaç kere kalkıp izmire gittim doğru düzgün sofra bile kurmadılar ardından sürekli bana laf sokmalar vs bıktım artık daha çok kırıldım aslında, hiçbir ayıp etmedim inanın hediye aldım vs erkek arkadaşıma aldığım hediyeleri saymıyorum bile araba alırdım kendime......
Tüm bunlar üstüste geldi arkadaşlar erkek arkadaşım ailesi karşısında sana hak veriyorum demekten başka bişi yapmadı aksine çoğu zaman beni susturdu şimdi konunun başına gelecek olursam ona bu denli davranışlarımın nedeni artık bıkmış olmam sinir kalmadı bende stresle dolmuştum artık. Şu koca zamanda bana kontor harcamaktan başka hiçbişi yapmadı. Ayrıldım sonunda 1.5 aydır aramadı hiç doğumgünümde gelir dedim en azından konuşmaya ama kıyrıtık bi çiçek göndermiş o kadar kardeşim bile abi ayıp ettin ablam senin için neler yaptı yazmış bizimki ise neymiş efendim bana köpek gibi davranıyor demiş küfür ediyo demiş vs vs. Arkadaşlar benim hatam birse yemin ederim doğrum bindir ama kendini kötü hisseden benim mutlu olan o. Yalvarıyorum bana moral verin kafamda bitiremiyorum bu ilişkiyi 1.5 aydır yüzüm gülmüyor zaman geçmiyor. Herkes zamanla geçer diyor unutursun diyor. Haa bu arada işe başladı ben sana destek olurum bile demedi benim cebimde param yokken ne destekler sağlamıştım ona neyse uzatıyorum yorumlarınız benim için çok değerli lütfen bana akıl verin lütfen lütfen..

Allah aşkına canımı sıkacaklar yazmasın illa bana hak verin demiyorum ama onursuz gurursuz vs şeklinde yazacaksanız ne olur okuyup çıkın. Evet ben çok fazla şey yaptım onun için bi açıklaması yok sevdim ve yaptım ve eminim her kadın hayatının bir döneminde fazla fazla fedakarlık yapmıştır zaten canım sıkkın bana akıl verecek arkadaşlarım yazsın lütfen rica ediyorum.

Son düzenleme:
sabırla okudum
kısa olan buysa ıyıkı uzun konuna denk gelmemısım :)
kısacası : kendıne ezıyet edersın
hayatda 2 sey vardır
ya dogrudur ya yanlıs
bıle bıle yanlısa dıretmek ,dusunmek sıze bırsey kazandırmaz
toparlanın

Arkadaşlar yardım istedim bir fikir bir akıl danışma gibi canı istemeyen elbette yazmasın kimsenin kafasına silah dayamadık ama yazacak olanda moralimi bozmasın varsa bişi sorun anlatayım lütfen

Konuyu okuyamadım tabi
Zanan herşeye çare....
Zamanla ölüm acısı bile unutuluyo...herşey ilk günkü gibi kalsa nasıl yaşarız di mi ama :KK39:

Adamın yerinde olsan sana değil çiçek sümüğümü atmam be. Bana köpek gibi davranıyor demiş sen de zaten bunu konunun başında dile getirmişsin bir de gönderdiği çiçeği beğenmiyor ya sabırrrr

Arkadaşlar yardım istedim bir fikir bir akıl danışma gibi canı istemeyen elbette yazmasın kimsenin kafasına silah dayamadık ama yazacak olanda moralimi bozmasın varsa bişi sorun anlatayım lütfen
Ay sorsak daha anlatacağın şeyler var yani :confused:

Adamın yerinde olsan sana değil çiçek sümüğümü atmam be. Bana köpek gibi davranıyor demiş sen de zaten bunu konunun başında dile getirmişsin bir de gönderdiği çiçeği beğenmiyor ya sabırrrr
Pardonda ben hatalıyım dedim zaten peki benim onun için yaptıklarım ne olacak?? Yıllarca süründüm bir erkek gibi onu sevdigimi söyledim teklif ettim hiçbir doğumgününü atlamadım yurtdısı sehirdısı gittigim heryerden hediyeler aldım kendime hiçbişi almazken ablası rahatsızdı gittim ben ilgilendim ablasının yanına gidecek sınava başvuracak parası yoktu ben sağladım ben fabrikatör kızı değilim hepsini kendi harçlığımla yaptım. Annesi kahvaltıya cagırdı hiçbişey hazırlamadıgı gibi cıkarın peynir zeytin yiyin işte dedi ses cıkarmadım o bize geldiginde ise kuş sütünü eksik etmedim sofradan. Dersaneye gidecek parası yoktu saçmalama dersine çalış ben bulur bi şekilde öderim dedim. onun istemedigi kimseyle görüşmedim onu kıracak tek bii yapmadım ama 5 senenin sonunda yetti artık dedim benim için kılını kıpırdatmadı bence siz yerimde olsanız agzına s...dınız boş konuşup benim moralimi bozmayın

Pardonda ben hatalıyım dedim zaten peki benim onun için yaptıklarım ne olacak?? Yıllarca süründüm bir erkek gibi onu sevdigimi söyledim teklif ettim hiçbir doğumgününü atlamadım yurtdısı sehirdısı gittigim heryerden hediyeler aldım kendime hiçbişi almazken ablası rahatsızdı gittim ben ilgilendim ablasının yanına gidecek sınava başvuracak parası yoktu ben sağladım ben fabrikatör kızı değilim hepsini kendi harçlığımla yaptım. Annesi kahvaltıya cagırdı hiçbişey hazırlamadıgı gibi cıkarın peynir zeytin yiyin işte dedi ses cıkarmadım o bize geldiginde ise kuş sütünü eksik etmedim sofradan. Dersaneye gidecek parası yoktu saçmalama dersine çalış ben bulur bi şekilde öderim dedim. onun istemedigi kimseyle görüşmedim onu kıracak tek bii yapmadım ama 5 senenin sonunda yetti artık dedim benim için kılını kıpırdatmadı bence siz yerimde olsanız agzına s...dınız boş konuşup benim moralimi bozmayın

Eee bunları yapmanı erkek arkadaşın mı istedi? Gereksiz yere sen kendi kendine yapmışsın. Niye sen her şeyini karşılıyorsun anası babası yok mu? Veya çalışıp para kazanamıyor mu? Kimse fabrikatör kızı değil ama hiç kimse senin yaptıklarını yapmıyor değil mi? Bi dönüp bak yaptıkların çok mu normall.

arkadaş sen şakamısın gurursuzca başlatmışsın bu ilişkiyi sonucun ne olacağını beklıyordun ki bitir bir an önce de normal bir kadın erkek ilişkisine başla bir kadın olarak senden utandım valla biraz onurlu ol be

Eee bunları yapmanı erkek arkadaşın mı istedi? Gereksiz yere sen kendi kendine yapmışsın. Niye sen her şeyini karşılıyorsun anası babası yok mu? Veya çalışıp para kazanamıyor mu? Kimse fabrikatör kızı değil ama hiç kimse senin yaptıklarını yapmıyor değil mi? Bi dönüp bak yaptıkların çok mu normall.
Kimi zaman istedi kimi zaman istemedi ama onu sevdiğimi başında söyledim eğer bana karşı birşey hissetmiyorsan çekilicem dedim ama hiç bir zaman böyle söylemedi hep bekleyelim işte hazır değilim vs şeklinde beni oyaladı insan sevince yapıyor bunun açıklaması yokki zamanı geldi seni çok seviyorum ölüyorum dedi iki telefonu kapadım diye bunca dogru yapılmış şey çöpe mi atılmalıydı allah aşkına kıymek bilmek denen birşey var anası sofra hazırlamamış bide davet ediyor diyorum hiçmi söz hakkım yok bu duruma üzüldüm dediğimde bile hırlamalar gürlemeler benimde bir sabrım var yapmayın allah askına bam teli denen bişi var ya

arkadaş sen şakamısın gurursuzca başlatmışsın bu ilişkiyi sonucun ne olacağını beklıyordun ki bi
arkadaş sen şakamısın gurursuzca başlatmışsın bu ilişkiyi sonucun ne olacağını beklıyordun ki bitir bir an önce de normal bir kadın erkek ilişkisine başla bir kadın olarak senden utandım valla biraz onurlu ol be

tir bir an önce de normal bir kadın erkek ilişkisine başla bir kadın olarak senden utandım valla biraz onurlu ol be[/QUO
bu ayarsızlık nedir ya siz ne hakla bana onursuz dersiniz burda ilişkisinde sorun yaşayan her kadın kendinden fazla fazla vermiştir bunu hergün okuyoruz bende sevdim yaptım şimdide bitti nasıl atlatabilirim diye yazdım ki hatamıda yazdım biraz yapıcı olun değilse yazmayın

Back
X