Zamanla geçer mi?

geri dönme sakın mutlu olmak istiyosan...

Olacak arada boşluğa duseceginiz zamanlar.. Ama iyi ki diyeceksiniz. Su an daha çok duygusal düşünüyorsunuz. Mantıklı dusunmeye başlayınca hersey farklilasir. Hatta neden bu kadar taviz vermişim dersiniz. Hayatınıza gerçekten size değer veren biri çıkar . Hayatınızı kaybetmeyin göz göre göre.. Ben nerdeyse mahvediyordum.Çok şükür beni kendisinden kurtardı. Ne kadar çok sevsem de herşeyde vardır bir hayir.En iyisi uzak durmak ..

Sen aşık olduğun için yaptın senin fedakarlık olarak adlandirdigin şeyi aşkta bencilliktir nihayetinde her şeyi karşıdaki insana sevdiğin için yaparsın hiç düşündün mu neden başkasına değil ona yapıyorum bu fedakarliklari sevdiğin insanı suçlama

Yoo fedakarliklarımdan değil aslında ki ben fedakar olmayı savunurum biraz arabesk olacak ama aşk emek ister elbette ama nedir karşındanda görürsen tadından yenmez benim kızgınlığım şu bana seni seviyorum yok ölüyorum bitiyorum dedi beni aramak mesaj çekmekten başka hiçbişi yapmadı ama yanlış anlaşılmasın ama ben ona 50 liralık bişi aldım oda bana 50 liralık bişi alsın değil asla olay. İnsanın annesi bile evladı için onca şey yapar karşılığında bi saygı bekler bi eli öpülsün ister benim bahsettiğim bu ben sevdim elimden geldiği kadar mutlu ettim zor zamanlarında yanında oldum eee illaki karşılığını görmek isterim kim böyle değildir ki her kadın sevdiği erkeğe güvenmek ister her anlamda vs vs işte. ..

Canım anneler karşılık beklemez cocugu için emin ol ask için her şeyi kendini için yaparsın sin karşıdaki için değildir l onu görmek bile kendin içindir bizim ask diye tanimladigimiz bencilligimiz bu ilişkileri b biterse başka bir beraberlikte yine aynı olacak o zaman eskisini dusuneck misin ama asiksan yi ne kendin için her şeyi yapacaksın demekki sevgilini seni o ask bencilliginde sevmiyor senin bencilliklerin kadar

Ben sizin gibi düşünmüyorum teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…