Zamanla mı sevilir ?

gelecekzaman66

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
526
728
303
33
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?

...........

Bi gelişme oldu tekrar sormak istedim arkadaşlar..bi süre konuştuk devam ediyodukki bir anda bitti anlamadığım bir şekilde..

Son görüşmede bir sonraki görüşme için plan yapmaya çalışıp şunları şunları yapalım da şöyle böyle diyodu aksi bir şey asla hissetmedim olumsuz olduğunu filan çünkü sözleri öyle değildi.. ben anlam veremiyorum bir sürü olumlu güzel cümle kullanıp hoş sohbet edip bir iki günde ne değişiyor ?

Bu arkadaşın 2 gün hiç sesi çıkmadı bende bozuldum tabi olumsuz olduğunu hissettim bitsin madem hoşçakal dedim..o da fazla zorlamadan madem öyle diyorsun tamam hakkını helal et dedi ve bitti..

Garip değil mi neden kurulan güzel cümleler anında unutulur neden bu dengesizlik ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...şunu farkettim karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
İlk görüşte aşk olmayabilir ama yine de bişeyler hissedersin.
Aklında kalacağına birkaç kere daha görüşüp hislerinden emin olup öyle karar verebilirsin.

İlk gördüğümde kaçacak delık aradım,hangı gözle baktıysam adama hatırlamıyorum.sonra bana ne olduysa 2 yıl sonra dank etti .kalp gözümmu açıldı ne oldu deli divsne asık oldum .yanı sonuç olmaz demeyın olursunuz

Umarım şimdi mutlusunuzdur ☹
Boşandım :D yani evet çok mutluyum boşadığım için. Ve şu an nişanlıyım. Nişanlımla ilk görüştüğümde aşk falan hissetmedim. Sadece iyi birine benziyor dedim. Ve sağ olsun 1 senedir de beni hiç yanıltmadı.

İlk görüşte aşk olacak hali yok ya. Tabi ki zamanla sevilir eğer sevilecek biri ise. Zamanla sevilmese hiç bi arkadaşlık sevgililige evrilmezdi. Benim nisanlimla ilk iki üç buluşmamız tamamen arkadaşça idi.

Boşandım :KK70: yani evet çok mutluyum boşadığım için. Ve şu an nişanlıyım. Nişanlımla ilk görüştüğümde aşk falan hissetmedim. Sadece iyi birine benziyor dedim. Ve sağ olsun 1 senedir de beni hiç yanıltmadı.

Sizi yıpratan birini çekmemişsiniz en güzeli..çok sevindim sizin adınıza inşallah tahmin ettiğinizden daha çok mutlu olursunuz..

Bende ilk gördüğümde sadece iyi birine benziyor diyebildim :)

İlk görüşte aşk olacak hali yok ya. Tabi ki zamanla sevilir eğer sevilecek biri ise. Zamanla sevilmese hiç bi arkadaşlık sevgililige evrilmezdi. Benim nisanlimla ilk iki üç buluşmamız tamamen arkadaşça idi.

Hani bazıları ilk görüşmede “işte evleneceğim adam bu ” diyorlar ya hep öyle olmalı sanıyorum heralde 😀

Zamanla sevmek bana göre değil. Ilk gün birşey hissettim hissettim yoksa zorla olmuyor. Eşimi de ilk gördüğümde cok beğendim hoşlandım karakteriyle efendiligi vs ile daha çok sevdim, 7 senedir evliyiz cok ama çok mutluyum , hatta aynı iş yerinde çalışıyoruz arada çaktırmadan bakısiriz 😁

Hani bazıları ilk görüşmede “işte evleneceğim adam bu ” diyorlar ya hep öyle olmalı sanıyorum heralde 😀
öyle dediğim adamla evlenemedik:) hisler yaniltici olabiliyor ilk andaki. Cünku daha cok kaşı, gözü,boyu, posu odakli oluyor. Insani huyu sevdirir.. boyle hissettim dediğim adamı tanıdıkça soğumuştum mesela

Sizi yıpratan birini çekmemişsiniz en güzeli..çok sevindim sizin adınıza inşallah tahmin ettiğinizden daha çok mutlu olursunuz..

Bende ilk gördüğümde sadece iyi birine benziyor diyebildim :)
Bence en güzeli o. İyi bir insan bulmak o kadar zor ki. İnanın bana aşk ,meşk hepsi boş şeyler. Eğer bir insan iyiyise zaten insan seviyor. Ben ilk gördüğümde sadece buna dikkat ettim. Zaten ağzım çok fena yanmıştı. Eğer zaten gerçekten huyu güzelse her şekilde seversiniz.

Back
X