zamanla olurmu?

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
ızlar sevdiğiniz erkek size aşık değilse arkadaşı gibi görüyorsa zamanla bu değişibilir mi yani aşık olma ihtimali varmı sizce ?hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yok.. hele ki arkadaş olarak görüşüyorsanız hiç yok.. aradan vakit geçer seni özler unutur bi süre sonra karşılalırsan gözüne farklı gelebilirsin ama yanyana arkadaşken olmaz.. ben yaşadıklarımdan şunu anladım ki bi erkek isterse kız sevmese de ısrarcı oluyoe ne yapıp edip ikna edebiliyor ama bi kız istediğinde reddedilmeyi kaldıramıyor hemen geri çekiliyor ve olmuyor.. bence olmaz. .

bence de olmaz çünkü o seni arkadaşı olarak görmüş öyle sevmiş hissetseydi birşeyler bence başından hissederdi..

tabikide olabiliyor, nisanlimla bende öyleydik tanistigimizda..
herkes tanisir tanismaz sevgili olmuyorki;)

erkegi biLememde böLe bi durum Tarafımdan yüzde yüz onayLıdır :) ayy bumu asLa benLe bu off saçmaLamayın dediqim insanLa 3 yL çıkan biri Yazıo bunu:) baqLadı beni Kendine işte:)))) bi kaç kes kırıLmasın die buLuşmuştum hatta:)))

Kızlar sevdiğiniz erkek size aşık değilse arkadaşı gibi görüyorsa zamanla bu değişibilir mi yani aşık olma ihtimali varmı sizce ?hihoyyyt

Eğer aşık olmama ihtimalini de göz önünde bulundurursanız "tatlı bir sürpriz" olarak hayattan dileyebilirsiniz bunu... boshayallersmile

Fakat zamanla ona daha çok bağlanır, kontrolü kaybeder ve karşılık alamazsanız yıkılırsınız, hayatınızın en acı tecrübesi olur... :delphin:

"Bunu beklemeye, ümit etmeye değecek biri mi karşınızdaki?" sanırım asıl soru bu... (Onu sevdiğinize göre bu soruyu tarafsız yanıtlayamazsınız, bu durumda buna değip değmeyeceğini zaman gösterecek.) Aksi halde "Umut işkenceyi uzatır." :kahve:

Kızlar sevdiğiniz erkek size aşık değilse arkadaşı gibi görüyorsa zamanla bu değişibilir mi yani aşık olma ihtimali varmı sizce ?hihoyyyt

olsa ne olacak olmasa ne

bakalım o sana döndüğü vakit sen onda mı olacaksınsempatiksalakcinni

ihtimali vardır da onun adı aşk mıdır bilemem:umursamaz:

Back
X