Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilirde olmayabilirde hem neden bekleyip de zaman kaybediyorsunki başka aşka yelken aç eziyet etme kendine onun sana aşık olmasınımı bekleyeceksin
haklısın canım ama işte ondan başkasını sevemiyorum bu yüzden beklemeye razıyım.
iyi hoş da başka birisinden hoşlandığını söylerse ne yapıcaksın. en azından ona artık arkadaş gözüyle bakmadığını bilsin. daha çok yara almaman adına. hem birşeylerin başlangıcı olabilir. hem de belki o da seni arkadaşı olarak görmüyordur. hatta görmemiştir hiç. sen öyle düşünüyorsun diye bari arkadaşlığımızı bozmıyım diyordur. konuşmadan bilemezsin. arkadaş rolü yapmaya gerek yok başkasını sevemeyecek kadar seviyorsan bu çocuğu belli ki aşık olmuşsun canım.
söyledim zaten ama sana aşk anlamında birşeyler hissetmiyorum zamanla olur belki dedi bende olmasını bekliyorum..
Kızlar sevdiğiniz erkek size aşık değilse arkadaşı gibi görüyorsa zamanla bu değişibilir mi yani aşık olma ihtimali varmı sizce ?hihoyyyt