zamanla olurmu?

arkadaştan sevgili, sevgiliden arkadaş olmaz çünkü. olmuyor yani. romantizm olmuyor mesela. bir süre sonra el ense şaplak oluyorsun.
 
her zaman ilk görüşte aşka inanırmısınız diye sorarlar ya ben zaten ilk görüşte aşktan başka bi aşk tipi olmadığına inanırımmkaydirigubbakcemile2yani bi insanı ilk defa gördüğümde aşık olurum ya da olmam...dur önce biraz tanıyım belkii daha sonra aşık olurumm diye bi durum söz konusu olmuo bendee
 
olabilir canım ben de önceleri sevemiyordum ve çk üzülüyordum bu duruma sonradan bende çok sevmeye başladım nasıl oldu bilmiyorum ama şimdi okadar çk seviyorumki parça oldu sanki...yani hiç bişey imkansız değil
 
olabilirde olmayabilirde hem neden bekleyip de zaman kaybediyorsunki başka aşka yelken aç eziyet etme kendine onun sana aşık olmasınımı bekleyeceksin
 
haklısın canım ama işte ondan başkasını sevemiyorum bu yüzden beklemeye razıyım.

iyi hoş da başka birisinden hoşlandığını söylerse ne yapıcaksın. en azından ona artık arkadaş gözüyle bakmadığını bilsin. daha çok yara almaman adına. hem birşeylerin başlangıcı olabilir. hem de belki o da seni arkadaşı olarak görmüyordur. hatta görmemiştir hiç. sen öyle düşünüyorsun diye bari arkadaşlığımızı bozmıyım diyordur. konuşmadan bilemezsin. arkadaş rolü yapmaya gerek yok başkasını sevemeyecek kadar seviyorsan bu çocuğu belli ki aşık olmuşsun canım.
 
iyi hoş da başka birisinden hoşlandığını söylerse ne yapıcaksın. en azından ona artık arkadaş gözüyle bakmadığını bilsin. daha çok yara almaman adına. hem birşeylerin başlangıcı olabilir. hem de belki o da seni arkadaşı olarak görmüyordur. hatta görmemiştir hiç. sen öyle düşünüyorsun diye bari arkadaşlığımızı bozmıyım diyordur. konuşmadan bilemezsin. arkadaş rolü yapmaya gerek yok başkasını sevemeyecek kadar seviyorsan bu çocuğu belli ki aşık olmuşsun canım.

söyledim zaten ama sana aşk anlamında birşeyler hissetmiyorum zamanla olur belki dedi bende olmasını bekliyorum..
 
şimdi kendimden yola cıkarsam. normalde hiçsevmem dediğim arkadas olarak bile anlasamadığım insan ısrarıyla ilgisiyle gerçekten sevdigine inandırmasıyla kendisine ilgi uyandırabiliyor. aynı şey yakın arkadas için de geçerli. ama kız aşık olduğunda erkek arkadası olarak görüyorsa şöyle olur ; kız hoşsa ve pes etmiyorsa... eninde sonunda onu görür. ancak güzel değil de ısrarcıysa gerçekten bakmazlar... erkekmilleti böyle bişi.
 
Kızlar sevdiğiniz erkek size aşık değilse arkadaşı gibi görüyorsa zamanla bu değişibilir mi yani aşık olma ihtimali varmı sizce ?hihoyyyt

ıkı seçenek var sana karşı iyi davranıyorsa hatta daha ileri gidip seni sürekli görmek istiyor ve konuşmak istiyorsa her söylediginle ilgileniyor seni ciddiye alıyorsa ama hala arkadaş ayağındaysa bilki seni yavaş yavaş kendine çekip kendine ayarlamak istiyordur.ya da senın ona karşı olan sevgini biliyor ve ona göre davranıyorsa yani iyi davranıyor ama ılgılendıgıde pek söylenemez grubundaysa sadece senin duygularını kırmamak için arkadaş kalıyordur.
 
kısmetse neden olmasın kimler birbirine aşık oluyoda arkadaşınmı olmicak küçüklükten beri kardeş gibi büyüyen insanlar aşık oluyo bizzat şahit oldum yani sengözlerimebaksanab
 
Back
X