Merhaba bir sey soracagim cok guzel kilo vermissiniz, saat 18.00'dan sonra hicbir sey yemiyor musunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Hanımlar
şuan karatay diyeti yapmaktayımm
25 yaşındayım 163 boy
61 kiloya geldim
55 kiloya gelinceye kadar hergün buradan bildirim yapıcm
ve her 5 kilo verildikçe after before yapılacak burada
sürekli tartıı resimleri eklenecek.:18::18:
ve hatta öğün resimleri
Cnm bende sana katilmak istiyorum benim hedefimde ilk basta bi 5 kilo vermek
Canim ben kpss calisiyorum nette cok fazla zaman geciremiyorum. burdan sadece gunluk kilo bildirimi yapiyorum. Diyet arkadasligi icin karatay diyeti yapan gruplar var onlara katilabilirsin
En iyisi cnm bi arastiriyim nedense karatay diyeti hosuma gitmiyo sence yapayim mi bide su an kac kilosun verebildin mi bu diyetle
En iyisi cnm bi arastiriyim nedense karatay diyeti hosuma gitmiyo sence yapayim mi bide su an kac kilosun verebildin mi bu diyetle
Ara sayfalarda aftrr before larim var onlara bakarsan güç alırsın : ))
Resimler acilmiyo ama sence neden cnm
Ya bu tartilar kafayi yedirtcek kendi tartimda sinbo 64.1 cikiyorum ablaminkinde 62.4 bugun hani su avm lerde yag boy kilo olcen parali aletler var ya orda da 60.8 ciktim hangisine inancam daglar kadar fark var hepsinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kullanmadim yerine kuruyemisi fazla tuketiyordum.Vallahi tebrik ederim seni minikkkk gerçekten çok harikasın 😌 bende karatay diyeti uyguluyorum fakat şuan yurtdışında olduğum için omega 3 ve antioksidan takviyelerini temin edemedim bir ay sonra türkiyeye dönüyorum acaba bunu kullanmamam etki eder mi diyetime? sen bu takviyeleri aldın mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?