merhaba diyet yolculuğunda başarılar dilerim.Ben de ibs hastasıyım daha çok bunun için yazıyorum nasıl atlatıyorsun ibs nin semptomlarını paylaşırsan sevinirim.
6 ay boyunca hergün mü içtin rezene ben rahatsız olunca içiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalarBen 2 yıl hiç çay içmedim 6 ay hergün düzenli rezene içtim. 1 haftada hemen farkettim artık gaz sancılarıyla uyanmayınca.
merhabalar
basarılar dilerim inşallah istedgnz kiloya inersnz
midenzdemi gaz oluyor.bendede cok gaz oluyor bazen gece gaz sancısıyla uyanıyorum bende soda içiyrm iyi geliyor.öxellikle adet dönemime yakın çok oluyor
Teşekkürler şeydacım gaz midemde değil karnımda oluyordu. Mide için ayranın içine bol limon sıkıp içebilirsin çok rahatlatıyor
bende 76 kiloyum bende 55 olmak istiyorum
şubat başından beri günde 40 dk yürüyüş ve biraz dikkat etmeme rağmen gram vermiş değilim..
tıkandım kaldım derken bu sabah 75 i gördüm . 3 ayda 1 kilo nasıl ama :))
merhabalar başlığı görünce tam bana göre dedim çünkü bende 76,8 kilodayım ve bende 55 kiloya inmek istiyorum bugün lahana çorbası diyetine başladım bi kazan çorba pişirdim doyana kadar yedim ve daha yarım saat geçmedi bağırsaklarım acayip çalışıyor galiba etkili olcak bu çorba kesin kararlıyım 55 inmem lazım sizede başarılar dilerim
Canim bende 76 kiloyum ve diyet arkine ihtyiyacim var daha dogrusu yedigimn ictimin hesabini verebilecegim tanimadigim.birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?