zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

minikkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
202
11
33
Erzincan
Merhaba Hanımlar

Diyeti 59 kiloya gelince bıraktım artik yavas yavas gitsin

şuan karatay diyeti yapmaktayımm

25 yaşındayım 163 boy

55 kiloya gelinceye kadar hergün buradan bildirim yapıcm

ve her 5 kilo verildikçe after before yapılacak burada

sürekli tartıı resimleri eklenecek.:18::18:

ve hatta öğün resimleri

Son düzenleme:
2 ay önce 76,5 kiloyu görünce yürüyüşe başladım 74 e kadar 1 ayda geldim. haftanın 3 günü 7 km yürüyüş yapıyordum. şimdi yürüyüşü bıraktım spor salonuna gidiyorumm. 2 saate yakın spor yapıyorum.

merhaba diyet yolculuğunda başarılar dilerim.Ben de ibs hastasıyım daha çok bunun için yazıyorum nasıl atlatıyorsun ibs nin semptomlarını paylaşırsan sevinirim.

merhaba diyet yolculuğunda başarılar dilerim.Ben de ibs hastasıyım daha çok bunun için yazıyorum nasıl atlatıyorsun ibs nin semptomlarını paylaşırsan sevinirim.

Bende en çok çay ekmek ve makarna olumsuz etkiler yapıyor. Doktorum laksatif kullanman senii asla iyileştirmez demişti. Yiyeceklerine dikkat ederek atlatabilirsin dedi. Allah bin kere razı olsun hiç ilaç yazmadan gönderdi beni. Ve şuan en geç 2 günde çıkıyorum çok şükür. Mecbur kalmadıkça çay içmiyorum. 6 ay boyunca rezene kullandım o kesin çözüm olduşişkinliğe gaz sancısına. ÇAY MAKARNA VE EKMEK yendiğinde şişkinlik gaz yapıyor bende. Bunlar olunca 3 su bardağı sıcağa yakın suya çok az limon sıkıp içerim. Şişkinlik varsa sıcak su torbasını karnıma, ayaklarıma uyguluyorum. Bide doktorum ayaklarını asla üşütme ve yaz olsa bile ayaklarını sıcak tut demişti..

Teşekkür ederim .ben henüz neyin beni rahatsiz ettigini tespit etmis değilim ama 1 senedir bende diyet yapiyorum biraz rahatladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 ay boyunca hergün mü içtin rezene ben rahatsız olunca içiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 2 yıl hiç çay içmedim 6 ay hergün düzenli rezene içtim. 1 haftada hemen farkettim artık gaz sancılarıyla uyanmayınca.
merhabalar
basarılar dilerim inşallah istedgnz kiloya inersnz
midenzdemi gaz oluyor.bendede cok gaz oluyor bazen gece gaz sancısıyla uyanıyorum bende soda içiyrm iyi geliyor.öxellikle adet dönemime yakın çok oluyor

merhabalar
basarılar dilerim inşallah istedgnz kiloya inersnz
midenzdemi gaz oluyor.bendede cok gaz oluyor bazen gece gaz sancısıyla uyanıyorum bende soda içiyrm iyi geliyor.öxellikle adet dönemime yakın çok oluyor

Teşekkürler şeydacım gaz midemde değil karnımda oluyordu. Mide için ayranın içine bol limon sıkıp içebilirsin çok rahatlatıyor

merhabalar başlığı görünce tam bana göre dedim çünkü bende 76,8 kilodayım ve bende 55 kiloya inmek istiyorum bugün lahana çorbası diyetine başladım bi kazan çorba pişirdim doyana kadar yedim ve daha yarım saat geçmedi bağırsaklarım acayip çalışıyor galiba etkili olcak bu çorba kesin kararlıyım 55 inmem lazım sizede başarılar dilerim

bende 76 kiloyum bende 55 olmak istiyorum

şubat başından beri günde 40 dk yürüyüş ve biraz dikkat etmeme rağmen gram vermiş değilim..

tıkandım kaldım derken bu sabah 75 i gördüm . 3 ayda 1 kilo nasıl ama :))

Çok güzel bi yemek yağ yaktıran tok tutan. Kilo verme Sürecimiz uzun sürekli motivasyoNa ihtiyacımız var hepsi bu ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…