Zamanla sever misiniz

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

bu yaşa kadar görüştüğünüz Kişiler içinde size değer veren ama fiziksel olarak aradığınız karakter o kişide olmayan kişi ile evlenir misiniz. Yani size ilgi gösterdikçe dış kusurlarını görmezmisiniz. Bu kişiyi defalarca red ettim . Yapı olarak da daha iyisini göremedim. O çocuğa karşı ilk düşüncem kesinlikle hayır idi. Şimdi ise olabilir değer verdikçe severim oldu. Tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

Hayır hayır hayır
İhtimaller üzerine hayat kurulmaz.

Şans verin derim. Öpüştüğünüzde içiniz pır pır etmezse ayrılırsınız. Denemeden bilemezsiniz.

Ben olsam evlenmezdim.. Zamanla alışabilir miyim diye soruyosunuz ama ya zamanla alışamazsanız ve her yaptığı şey sizi irite ederse? Aynı eve girince farklı oluyo yeri geliyo sevdiğiniz insana bike katlanamayacak hale geliyosunuz lütfen ihtimaller üzerine evlilik kurmayın.. Siz sonradan pişman olursanız karşınızdaki insanında hayatını karartırsınız. Ona bunu yapmayın.

Mükemmeliyetçisin. Bende senin gibiydim. Yaş ve iş takintim vardı. Yaşi benden 5 yas büyük eşimin. 10 yaştan aşağısı olmaz derdim.
Oldu
Mutluyum
Bende iş olayı kısacası para ağır bastı.
Memur polis asker doktor avukat olmaz kendi is sahibi olcak kendi isinin patronu olcak dedigim için oldu.
Karakter iyiyse dış görüntüyü önemsemiyorsun
Bende oyle oldu
Bir de ben yönetebiliyordum
O yönetseydi yine olmazdı.

İhtimal derken. Dış görünüşünü beğendiğim kişinin karakterini beğenmezsem o kişi ile olmaz. Ama karakterini beğendiğim kişinin dış görünüşü zamanla güzel gelmez mi.

“Olabilir, değer verdikçe severim” cümleniz bir ihtimal.

Hem karakterini beğenmelisiniz hem elektrik almalısınız. Size dünyanın en yakışıklı erkeği gibi görünmeli. Öyle olmadığını bildiğiniz halde öyle görünmeli. Ve bunlar ilk bakışta olmalı.

Ben de aynı seyleri kurup kaldıranlardanım ama sanirim evlilik icin bazi seyleri de goz önünde bulundurmak gerekiyor ayni evin icinde gozunun icine baktiginizda icinizin erimedigi birisiyle nasil yasanir?

Başkalarının kocasına bakıyorum diyorum ki ben olsam evlenmezdim bu adamla dediğim kişiler çok mutlu . Acaba bende mi çok seçicilik var. O yönümü yumuşatmam mı lazım
Defalarca reddetmişsin demekki seni çok itmiş. Ilk görüşmese acaba mi desen tanı mutlaka derdim

Ben ilk gorusmede hoslanamiyorsam hic uzatmiyorum cunku karakter kadar cekim olmasi da benim icin onemli.Omur boyu ayni yataga gireceksin sonucta.El ele bile tutusamam.

Bu islerin kisilikle alakali oldugunu dusunuyorum bazilari sevmeden evlenir hatta cok kolaydir onun icin ve zorlanmaz.

Bazen onyargili davranmamak ve tanimak gerekir.

Ben kendi adima sevmeden yapamiyorum belki duygusal oldugumdan kisiligimden kaynaklaniyor ama yapamiyorum ve bu beni zorluyor hakkinizda hayirlisi olsun

Gunumuzde birinden ayrilmak iki uc kisi idare etmek ve aldatmak yaygin oldugundan ya insanlar hizli duygu gecisi yasiyor ya da aslinda sevmiyorlar.

Canm bu ilerde severmle olmaz bastan ya sever begenirsn yada sevmez begenmezsn

Bence olmaz
Risk Almayın derim

Back
X