Zamanla sever misiniz

Ben en azından bir şans verirdim. Kesinlikle görsellik yeterli değil. Karakterin zamanla,vakit geçirdikçe,yıprandıkça aslında ne kadar önemli olduğunu anlıyor insan..

Ben hayir diyorum. Huyu suyu cok iyi, sakin iyi bir adam vardi devamli benimle ilgilenen ama arkadastan öte gorememistim kendisini.
Evlilik ev arkadasligi degildir. Sadece iyilik yetmiyor bence az bucuk cekici de gelmeli. Evet yaslaninca guzellik gidiyor ama 50-60 yasina kadar begenmedigim biriyle nasil evlilik hayati yasayayim?

arkadasa katılıyorum

Onu gördügümde heycanlanmıyorsam veya görmek icin can atmıyorsam,
Ten çekimi hissetmiyorsam,
Cocugum ona benzesin diye düşünemiyosam,
Hayran olduğum yönleri yoksa

Evlenemezdim..
Görenler çocuğun tipi iyi diyor. Benim hayalim yüksek galiba . Bana tipsiz gelişini hayalimin yüksek olmasına bağlıyorum

evlilik kriteriniz burada çok önemli.şayet fiziki görünüm sizin için huy ve karakterden önemliyse mutsuz olabilirsiniz.
ben konuşabileceğim, beni anlayacak, birlikte eğlenceli vakit geçireceğim huyu güzel olan insanla olmayı tercih ederdim, zira fiziki özellikler zaman içinde değişebiliyor...

acele karar vermek durumunda değilsiniz, bence biraz zamana yayarak karşı tarafa da şans tanımalısınız. belki de gerçekten aradığınız mutluluğu, huzuru bulacağınız kişi o çocuktur.
Kafa yapısı olarak uyumlu gibi. Birlikte vakit geçirebileceğimi düşündüğüm biri. Hatta kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış. Ben ayrılalım eve gideceğim dediğim zaman biraz daha kal diyor.yani kısacası hayatı paylaşabilirim bununla diyorum

Aşk olmadan evlilik olmaz, evlililik mantık çerçevesinde yürütülecek bir iş değil aşık olduğum adamla evlendim size de tavsiyem aşık olmadığınız biriyle evlenmeyin.

Neticede ruhlar aleminde yaşamıyoruz değil mi:KK70:

Şaka bir yana karakter olarak beğeniyorsanız dış görünüşü biraz tolere edebilirsiniz.
İnsanlar güzeli sevmez,sevdiklerini güzel bulurlarmış.
Dış görünüşün çekici gelmesi şart.ama o da hislendikçe oluyor.
Mesela giyim tarzına dokunuşlar yaparsınız.
Saç sakal kilo olayına müdahale edersiniz.
Sonra beğenirsiniz, neden olmasın Allahın yarattığı güzeldir eminim.
Huyu güzel olsun ;)
Şans verilebilir.

Back
X