- Konu Sahibi LittleAngel
Ağlarım usul usul
Seni uğurlarken son yolculuğa
Ağlarım gidişine
Karanlık bir sonbahar sabahında
Zamansız çekip gittin
Zamansız kapandı deniz gözlerin
Söyle üşüdün mü
Bir avuç toprak örtünce üstünü
Senmisin bu cansız yatan inanmam
Uyan n'olur uyan
O kadar çok şey varki yarım kalan
Uyan n'olur uyan
Yorulmuş olamazsın yaşamaktan
Uyan n'olur uyan
Çekip al beni bu zor karanlıktan
Hani zaman çare derler ya yalan ...
canım bi tanecik oğlum.özlemle beklediğim ama zamansız kaybettiğim.her ilki seninle tattığım.bi büyük gbi dertleştiğim meleğim.yoksun artık ve ben anlatamayacağım duygular içindeyim.gün geçtikçe hafifler die beklediğim acı,dahada dağlıyor yüreğimi.neden dayanmadı o minicik kalbin?ben mi bakamadım sana iyi?sevmedim mi? istemedim mi seni deli gibi?geleceğin günü bekledim dört gözle...
doğduğunda üşümesin die saracağım battaniyelerin dururken, ben nasıl koydum seni o buz gibi dolaba??üşümüyormusun o toprak altında??seni okşayamadan toprağını mı okşayacaktım hergün?allahım günaha giriyorum ama içimn yanıo,hergün güne sensiz uyanmak içimi yakıo?allahım sabır ver n'olur...
n 'olur allahım beni yarım kalan annelik duygusunu tattırmadan alma canımı..
Seni uğurlarken son yolculuğa
Ağlarım gidişine
Karanlık bir sonbahar sabahında
Zamansız çekip gittin
Zamansız kapandı deniz gözlerin
Söyle üşüdün mü
Bir avuç toprak örtünce üstünü
Senmisin bu cansız yatan inanmam
Uyan n'olur uyan
O kadar çok şey varki yarım kalan
Uyan n'olur uyan
Yorulmuş olamazsın yaşamaktan
Uyan n'olur uyan
Çekip al beni bu zor karanlıktan
Hani zaman çare derler ya yalan ...
canım bi tanecik oğlum.özlemle beklediğim ama zamansız kaybettiğim.her ilki seninle tattığım.bi büyük gbi dertleştiğim meleğim.yoksun artık ve ben anlatamayacağım duygular içindeyim.gün geçtikçe hafifler die beklediğim acı,dahada dağlıyor yüreğimi.neden dayanmadı o minicik kalbin?ben mi bakamadım sana iyi?sevmedim mi? istemedim mi seni deli gibi?geleceğin günü bekledim dört gözle...
doğduğunda üşümesin die saracağım battaniyelerin dururken, ben nasıl koydum seni o buz gibi dolaba??üşümüyormusun o toprak altında??seni okşayamadan toprağını mı okşayacaktım hergün?allahım günaha giriyorum ama içimn yanıo,hergün güne sensiz uyanmak içimi yakıo?allahım sabır ver n'olur...
n 'olur allahım beni yarım kalan annelik duygusunu tattırmadan alma canımı..