- Konu Sahibi LittleAngel
aslında net bilinmio.testlerimizin hepsi yapılmıştı ve bebeğim haftasından 2 hafta önde gidiodu.herşey normaldi aslında.bende 24. haftada şeker çıktı düzensizdi .diyet verdiler birde ölçüm cihazı.devamlı ölçüodum.kaybetmeden 1 hafta önce 218 çıkmıştı ama beni ciddiye almadılar.sonradan öğrendim şeker 200 buluosa gebelikte insülin veriliomuş ama bana vermediler.zaten 1 hafta sonra kaybettim kalbi durmuştu karnımda inanamadım .hatta bazen ben yaşadım mı bunları diyorum ben hamile kaldım mı??ben mi yaptım doğum falan diyorum..
en çok koyanda ne biliomusun?? ölü olduğunu bile bile doğuruyosun.sancı çekiosun...
2 gün suni sancı çektim..doktorun elleri arasında cansız bedenini gördüm oğlumun.daha ne anlatayım ki
allahım bu nasıl bir acı böle...öldüğünü bile bile normal doğurmak..sen çok güçlü bir kadınsın ..her kadın yapamaz bunu...sezaryanla aldırır...bu senin sınavın tatlım...üzülme isyan etme allah sığın tek yar ve yardımcı o...allah en kısa zamada sana evlat mutluğu versin kolların dolsun inş...
zor seni anlıyorum yaklaşık bir yıl olacak bizde halamın kızını kaybettik...tek çocuktu..sonra olmamaıştı 17 yaşında bir findandı 1 hafta önce hep beraber doğum günün kutladık 1 hafta sonra kalp kirizinden kaybettik..anne olarak zor halamdan biliyorum ama senin inş. tekarar en kısa zamanda olur...muratın gerçekleşir