- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Hosgeldin öncelikle saclarim seyrek diyosun bence ilk once sac cikartan kürlerle bakim.yapman lazim mesela ilik kürü sarimsak vs bu tür sac cikartan seyler denemen lazim yag bakımlari sadece bakim yapar uzaması icin destekler yani yinede sen bilirsin ama ben sampuanima sarimsak koymusdum bebek saclar kendini gostermeye baslamisdi hatta kuafor birsuru bebek sacin var bunlarla fon tutmaz dedi gecende bana :)))
Hmm tamam öyle yapicam. önerilere acigim pek fazla anlamadigim icinHayırlı olsun topiginTutkuuuu söylemiş zaten ilik ve sarimsagi .hindistan cevizini banyodan sonra degilde once sür bence banyodan sonrasi için iyi bir serum edin
canım şampuanına sarımsak katıcaksan iri kesip koy yoksa şampuanı dökerken saçına gelir iyi olmaz ben rendeleyip koymuştum önceden... İri iri koy mutlaka
Merhabalar.Kınayı saçınızda ne kadar beklettiniz acaba? sonuçta saçlarınız koyu renk tutması zor olabilir diye düşündüm :)Iyi aksamlaar :)
Bugün saclarimin uclarina kina sürdüm zaten ombre yapmistim birazcik sarilik vardi ama kina yaparak cok iyi yapmis cok daha güzel gözüküyor. Üstelik kinanin saci besledigi dogruymus saclarim yumusacik oldu. Birazda zeytinyagi koymustum icine ondanda olabilir :)
Pazar günleri genelde benim bakim günüm saclarima bakimlar maskeler falan :)
MerhabaMerhabalar.Kınayı saçınızda ne kadar beklettiniz acaba? sonuçta saçlarınız koyu renk tutması zor olabilir diye düşündüm :)
Kizlar zamanim oldugunda yani bos oturdugumda kafama masaj yapiyorumm
cok faydasi var
bende saçlarımı yıkıycağım gün saçlarımla çık oynaşırım masaj yaparım diplerine iyi geliyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?