Zapt edilemeyen hasta

Önce nörolojiye götürün bı sorun yoksa psikiyatriye götürün. Yatış vericek muhtemelen ilaçlarda biraz sakinlestirir.
Nasıl yani bayağı akıl gitmiş ama sebebi vitamin eksikliği mi?

bilmiyorum bana alzaymir baslangici gibi geldi. Yanlis da olabilirim
her ajitatif davranış alzheimer değildir

hadi demans deseniz neyse de Alzheimer bizim burdan süpheleneceğimiz bir şey değil zaten..kadın daha tam uyanamamış bile. ha bire uyutuyorlar. normal insan bile narkozdan sedatiften uyanınca ajitasyon gösterebilir bu kadın bir de beyin ameliyatından uyanıyor...
Aradım aramam mi.2 yıl sıra var dedi.hem memleketimi hem burayı aradım.komsu ili aradım.
peki başka bir şey diyen olmadı mı?

isim yazdırıp beklemeniz mi gerekiyormuş?

E devletten başvurdum. Halamın e devletinden reddedildi başvuru.az önce bir arkadas buradaki huzurevinjn müdür yardımcısının numarasını gönderdi.onu aradım.en azından yol gösterir diye. Müsait değildi.donus yapmasini bekliyorum

Raporu falan var mi ya da hazir hastanedeyken can guvenligini tehdit edecek davranislar olusturduguna dair rapor verebilirler mi? Boyle bir belge alirsaniz kaymakamlikla görüşenilirsiniz

Neredeydi halaniz ? Geldiği yere geri gönderin. deli kuvveti diye bir tabir var 3yasindaki çocuğun canı ne ki .

13 saat yoldan geldi ya.
13 saat geri gitsin bak zor bir durum anlıyorum sizi ama önceliğiniz yavrunuz. O yaşta korkarsa konuşma bozukluğu bile yaşayabilir. Sakın bir yaşlı olsa oturur köşede battaniye altında ama baksana hemşireler bile uyarmış.

Önce nörolojiye götürün bı sorun yoksa psikiyatriye götürün. Yatış vericek muhtemelen ilaçlarda biraz sakinlestirir.

Nasıl yani bayağı akıl gitmiş ama sebebi vitamin eksikliği mi?
ben panik atak içi psikiyatriye gidiyorum. kan değerlerime de bakıyor. b12 düşük benim genelde. depoları da dolduracak şekilde iğne verdi ve bana b12 ye dikkat etmemi söyledi. ilerde demans vs olabilir o yüzden dikkat et demişti. bu tarz bir şey demek istemiş olabilir.

Alzheimerda hemen insan yakınlarını unutmaz , babama teşhis 5 sene önce kondu , şu anda yatalak ama annemi gayet iyi tanıyor, evini biliyor vs , alzheimer öyle hasta oldu herkesi unuttu diye bir hastalık değil
Bu agresifligi , küfür etmeleri , sürekli araması z getirilince de neden beni getirdiniz demesi tam alzheimeri işaret ediyor

Konu sahibi başka şehirleri de arayın, başka şehirlerde daha uygun fiyatlı özel bakım evi de olabilir , evde bakmanız imkansıza yakın eğer çalışıyorsanız, maaşı karşılığında yatacagi bir yer bulmanız lazim

Alzheimer ya da demans bir anda yüzde yüz başlamıyor zaten onun da aşamaları var bir anda hemen her şeyi unutmuyolar. Tek yapacağınız bakım evine verip üstünü cebinizden tamamlamak çok seçenek yok sokağa atamayacağınıza göre mecbur biri bakıcak.

Büyük ihtimalle uyandiktan sonra psikiyatrist görecektir ve yatistici ilaclar verecektir. O ilaclari alınca cok sakinlesir cok uyur, ne küfür kalir ne bir sey.

Aynen, annemin kuzenine alzheimer teshisi kondu 7 yil once, cami acip gelene gecene küfür ediyodu, evine bizim yaptığımız alisveristen birazcik yiyofu ama vücut sağlığı mukemmel durumdaydi. Seker tansiyon falan yoktu hic bisey. En son baltayla apartmanda kapiciyi kovalayinca apartman toplanip imza verdiler, yan kapisinda ki kadinin bebeği vardi. O korkuyo diye evde tüp ocak hic bisey calismiyodu. Yangin cikarmasin diye. O da beni benim annem, benim kizimi ben saniyodu. Bugünü degil gecmisi hatirliyodu o zamanlar. Simdi hic konuşmuyormus bile. Bu arada bankada toplu parasi vardi, onu bağış yapip devlete koydular emeklisiyle. Cocugu kimsesi yoktu 1. Derece

Beyin ameliyatı çok büyük bir operasyondur. Hem narkozun etkisi hem verilen ilaçların etkisiyle böyle davranıyor olabilir. Bir sure sonra geçecektir mutlaka bir süre daha hastanede kalsın. Toparlayınca alın yanıniza tabi ilaçlarını mutlaka alsın. Başka yeğeni falan varsa size destek olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…