- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Nasıl olacak.ucretliler 13 bin dedi.Kendi maaşı 7 bin civarı.yeni artan en düşük maasYani bakımevi en mantıklısı gibi geliyor.
Babam da biz de kalıyor. O da yasli.Ev kira.Valla çocuğun can güvenliği yoksa evinize almayın tabi.
Sizin evde niye kalıyor ki? Eşiniz ne diyor bu duruma? Tabi ayrılık vs. gibi bir durum yoksa, baba evinde kalmıyorsanız evinize almak zorunda değilsiniz bence. Ama ev babanızın ise o zaman sıkıntı işte.
Valla bilemedim ama kesinlikle sizin ev olmaz. Çocuk için sırf olmaz diyorum. Bir şey olsa altından kalkamazsınız.Babam da biz de kalıyor. O da yasli.Ev kira.
Ben de farkındayım ama sokakta bırakamam ki.nasil olacak. Özel bakımevini karşılayamam.Valla bilemedim ama kesinlikle sizin ev olmaz. Çocuk için sırf olmaz diyorum. Bir şey olsa altından kalkamazsınız.
Devlet bakımevlerine alınma şartlarını bir araştırın isterseniz böyle olmaz çünkü çocuğunuza veya size zarar vermesini bekleyemezsiniz aksiyon almak için.Nasıl olacak.ucretliler 13 bin dedi.Kendi maaşı 7 bin civarı.yeni artan en düşük maas
Ailede bu durumu düşünecek kimse yok mu? Tüm yük size kalmış. Evladınızı düşünün lütfenBabam da biz de kalıyor. O da yasli.Ev kira.
Evet kendi kalıyordu.Dun komşusunu aradım.son bir senedir yolda.millete küfür ediyormuş.gece kalorifer borularina vuruyorm7s.ama bana şimdi söylüyor komsulariAklı başında biri miydi halanız?Daha önce kendi kalabiliyormuş.
Valla önce kendi evladınızı düşünmeniz lazım. Sokakta bırakamam deyip eve getirirseniz olacaklar pek de hayırlı durmuyor yani. Huzur evi olmaz mı?Ben de farkındayım ama sokakta bırakamam ki.nasil olacak. Özel bakımevini karşılayamam.
Yok yok.bir tek babam var.o da 80 yasindaAilede bu durumu düşünecek kimse yok mu? Tüm yük size kalmış. Evladınızı düşünün lütfen
Bir nörolog,psikiyatrist baksa.Zaten hastanede.Belki ilaçlarla kontrol altına alınabilir.Evet kendi kalıyordu.Dun komşusunu aradım.son bir senedir yolda.millete küfür ediyormuş.gece kalorifer borularina vuruyorm7s.ama bana şimdi söylüyor komsulari
kardeşim halan muhtemelen demans olabilir doktora götürün ilaç alması şart birde vitaminsiz kalmış olabilir benim amcamında resmen kafa gitmişti doktor vitaminsiz kalmış demiş hanımı çok ilgilenmedi herhalde değerlerine baktırın şimdi düzeldi şükürEvet kendi kalıyordu.Dun komşusunu aradım.son bir senedir yolda.millete küfür ediyormuş.gece kalorifer borularina vuruyorm7s.ama bana şimdi söylüyor komsulari
kardeşim halan muhtemelen demans olabilir doktora götürün ilaç alması şart birde vitaminsiz kalmış olabilir benim amcamında resmen kafa gitmişti doktor vitaminsiz kalmış demiş hanımı çok ilgilenmedi herhalde değerlerine baktırın şimdi düzeldi şükü
Orada sürekli hastabakici gerekiyormuş.gunluk 800 istiyorlar.benim onu karşılamak mümkün değil kiPalyatif servisi olan hastaneleri arastirin. Surekli bakim gerekiyorss palyatif servisine yatirirlar hastayi. Ilk onerim o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?