- 5 Aralık 2022
- 1.846
- 1.494
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Belki parmakla biraz değmiş olabilirim deliğin oraya ama içine asla sokmadım. Biraz bile girmedi ama değmesinden ve bastırmamdan ötürü kafam cok takıldıMerhabalar. Bundan yaklaşık birkaç sene evvel kendi kendime mast yaparken biraz zorlama yaptım ama kendime parmak vs girişi olmadı. O günlerde de adetimin 6.günündeydim ve kahve geliyordu ama nadiren. Daha sonrasında 1 saat sonra tubalete girdiğimde biraz kan geldi. Ertesi günü de yanmam oldu o kısımda. Bu yanma olayı da beni iyice gerdi beynimden vuruldum cünkü internette hem kan hem yanma için bozulma belirtisi diye yazılmış. Daha önce bir ilişkim olmadı ama şimdilerde ciddi bir birliktelikte olduğum için ve buna değer veren biri olduğu için evlenince kan gelmemesinden veya kendi kendime kızlığımı bozmaktan korkuyorum.
Tam bozulma olduğunu düşünmüyorum yani evlendiginizde de mutlaka kan gelicektir parmağınız hiç girmediyse korkmayın derim.ama illa emin olmak istiyorsanız doktor kontrolüne gideblrsiniz en azından içiniz rahatlarMerhabalar. Bundan yaklaşık birkaç sene evvel kendi kendime mast yaparken biraz zorlama yaptım ama kendime parmak vs girişi olmadı. O günlerde de adetimin 6.günündeydim ve kahve geliyordu ama nadiren. Daha sonrasında 1 saat sonra tubalete girdiğimde biraz kan geldi. Ertesi günü de yanmam oldu o kısımda. Bu yanma olayı da beni iyice gerdi beynimden vuruldum cünkü internette hem kan hem yanma için bozulma belirtisi diye yazılmış. Daha önce bir ilişkim olmadı ama şimdilerde ciddi bir birliktelikte olduğum için ve buna değer veren biri olduğu için evlenince kan gelmemesinden veya kendi kendime kızlığımı bozmaktan korkuyorum.
O deliğin hemen içinde mi yoksa deliğin önünde mi bilmiyorum ki. İçine asla sokmadım ama baskı yaptım ondan dolayı da bunu kafama taktımKızlık zarı 1.5-2 santim içeride. Girişe bastırmakla bozulacak bir yerde değil yani.
O deliğin hemen içinde mi yoksa deliğin önünde mi bilmiyorum ki. İçine asla sokmadım ama baskı yaptım ondan dolayı da bunu kafama taktım
Sanırım deliğin de biraz içinde öyle anladım ama doğru mu anlamadım emin değilim :)
Dediğim gibi bir doktor kontrolü yaptirablrsinjz içiniz rahat etsin sonradan problem yasamayinParmağım içime 1 cm bile girmedi sadece deliğe temas ettim ama içime hiçbir şey girmedi. Ama acaba cok mu bastırdım kendime anlamadım. Aynada baktım bişey de anlamadım. İnternette ne kdar kan gelir diye baktıgımda o görsellerdeki gibi gelmişti ama o da gün içinde değil de 1 saat sonra peçete kendimi sildikten sonra
Ya doktora bacak açmak da hiç istemiyorum. Olumsuz bir şey dahi duysam heralde kendi kendime bunu yaptığımdan ömür boyu pişmanlık yaşarımDediğim gibi bir doktor kontrolü yaptirablrsinjz içiniz rahat etsin sonradan problem yasamayin
İçinde önünde farkı ne demek tam anlamıyorum ama parmak soktuğunda parmağın aşağı yukarı 1 boğumunun gireceği kadar ileride.Sanırım deliğin de biraz içinde öyle anladım ama doğru mu anlamadım emin değilim :)
Anladım. Ya bende öyle kan hemen de gelmedi 1 saat sonra altımı silince geldiİçinde önünde farkı ne demek tam anlamıyorum ama parmak soktuğunda parmağın aşağı yukarı 1 boğumunun gireceği kadar ileride.
Siz de zara değil size değer veren biriyle evlenin. Herkeste kanama olmuyor zaten, siz de bakiresiniz. Sorun yok.buna değer veren biri olduğu için evlenince kan gelmemesinden veya kendi kendime kızlığımı bozmaktan korkuyorum
Yani sevgiliniz buna önem veriyor dediniz ya o yüzden diyorum o gece korkmaktansa ben olsam baktırırdim yoksa beden sizin bedeniniz sonuçta siz kendinizi biliyorsunuz gerisi önemli değil benceYa doktora bacak açmak da hiç istemiyorum. Olumsuz bir şey dahi duysam heralde kendi kendime bunu yaptığımdan ömür boyu pişmanlık yaşarım
Öyle mi dersiniz? Doğru diyorsunuz, ben hayatımda hiçbir erkekle birliktelik dahi yaşamadım eğer kanama olmazsa bana sen yalan söyledin diyemez kiSiz de zara değil size değer veren biriyle evlenin. Herkeste kanama olmuyor zaten, siz de bakiresiniz. Sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?