- 5 Aralık 2022
- 1.846
- 1.494
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Çok doğru diyorsunuz. Belki de benim deri içinde hafif bir yırtık oldu. Ben bu durumu bir arkadaşımla konuştuğumda bana deli deli konuşma içine mi soktun elini dedi. Bir de o kadar bu olaydan sonra oturup kalktım ettim kan gelmddi. Tuvalete girince oramdan biraz geldiBence dersinizi tahriş etmişsiniz veya sert bi şekilde davranıp deri içinde yırtılma yapmışsınız. Kızlık zarı öyle parmakla felan bozulacak bişey değil. Ayrıca zar bazen tek yönlü yırtılıp yine de gergin yani ilişki olunca kanama yapabiliyor. Ama size güvenip de her halinizle sizi kabul edecek biriyle evlenin. Kafasını zarla bozan bir adamla evliliği tavsiye etmem.
Bence bakiresiniz yani eğer bu kadar önemliyse sizin içinÇok doğru diyorsunuz. Belki de benim deri içinde hafif bir yırtık oldu. Ben bu durumu bir arkadaşımla konuştuğumda bana deli deli konuşma içine mi soktun elini dedi. Bir de o kadar bu olaydan sonra oturup kalktım ettim kan gelmddi. Tuvalete girince oramdan biraz geldi
İnanın aslında çok da değil, ama böyle bir ilki ben kendi kendime değil de bir tecrübe yaşayarak isterim.Bence bakiresiniz yani eğer bu kadar önemliyse sizin için
Öyle böyle bir yanma değildi ki delik kısmındaki . O gün o kadar kafama taktım ki muhtemelen o anlık deliğin oraya dokunurken hunharca davrandım. Çok korkutucu oldu o zaman benim için. Unuttuğum bir olaydı yine hatırladımTahriş olmuşsnuz. Tahrişten dolayı yanma da olur kanama da. Sizin için önemliyse daha dikkatli davranın.
Kendinden eminsen ne fark eder ki? Takılma böyle şeylere yani insana garip gelebilir bi mast yaptım nasıl yırtıldı diye ama için rahat olsun bakiresiniz benceİnanın aslında çok da değil, ama böyle bir ilki ben kendi kendime değil de bir tecrübe yaşayarak isterim.
Penis veya parmak girişi olmadı muhtemelen tahriş. Ama o kan neden geldi hala bir soru işareti
insanın böyle konularda tecrübesiz ve bilinçsiz olması böyle sorulara yol açıyorKendinden eminsen ne fark eder ki? Takılma böyle şeylere yani insana garip gelebilir bi mast yaptım nasıl yırtıldı diye ama için rahat olsun bakiresiniz bence
Hafif yirtmis olabilirsiniz tabii. Oralar hassas. ama parmağınız içeri bir iki cm girmediyse zara temas olacağını sanmam. Tahriştir dediğim gibi.Öyle böyle bir yanma değildi ki delik kısmındaki . O gün o kadar kafama taktım ki muhtemelen o anlık deliğin oraya dokunurken hunharca davrandım. Çok korkutucu oldu o zaman benim için. Unuttuğum bir olaydı yine hatırladım
Eğer yırtıldıysa bu nasıl bir yırtılmadır acaba? 50 kuruş büyüklüğünde 1 saat sonra kan geldi o da silince.Hafif yirtmis olabilirsiniz tabii. Oralar hassas. ama parmağınız içeri bir iki cm girmediyse zara temas olacağını sanmam. Tahriştir dediğim gibi.
Orasini bilemem takdir edersiniz ki. Eğer parmağınız içeri girmeden sadece girişi zorladiysaniz tahriş etmiş olabilirsiniz. Kanama o sebeptendir. Yok parmağınız içeri girdiyse zar da delinmiş olabilir. Bunu bilemeyiz. Çok şüpheniz varsa duramıyorsaniz uzmana gidip soracaksınız. Başka da yapacak bir şey yok.hizuran sizce bozulma mı bu dediğiniz yırtılma
Parmağım veya sert bir cisim içime girmedi, girseydi sanırım parmağımda kan görürdüm diye dişünüyorum değil mi?Orasini bilemem takdir edersiniz ki. Eğer parmağınız içeri girmeden sadece girişi zorladiysaniz tahriş etmiş olabilirsiniz. Kanama o sebeptendir. Yok parmağınız içeri girdiyse zar da delinmiş olabilir. Bunu bilemeyiz. Çok şüpheniz varsa duramıyorsaniz uzmana gidip soracaksınız. Başka da yapacak bir şey yok.
Yok o öyle olmuyor.Parmağım veya sert bir cisim içime girmedi, girseydi sanırım parmağımda kan görürdüm diye dişünüyorum değil mi?
Nasıl oluyor acaba merak ettim?Yok o öyle olmuyor.
Ahaha bu o kadar kolay delinen bir şey miymiş? Elastik bir yapısı var korkma. Hatta fazla gevşersen bir şey girse bile kızlık zarına zarar vermeyeceği tıp dünyasının iddalarından.Merhabalar. Bundan yaklaşık birkaç sene evvel kendi kendime mast yaparken biraz zorlama yaptım ama kendime parmak vs girişi olmadı. O günlerde de adetimin 6.günündeydim ve kahve geliyordu ama nadiren. Daha sonrasında 1 saat sonra tubalete girdiğimde biraz kan geldi. Ertesi günü de yanmam oldu o kısımda. Bu yanma olayı da beni iyice gerdi beynimden vuruldum cünkü internette hem kan hem yanma için bozulma belirtisi diye yazılmış. Daha önce bir ilişkim olmadı ama şimdilerde ciddi bir birliktelikte olduğum için ve buna değer veren biri olduğu için evlenince kan gelmemesinden veya kendi kendime kızlığımı bozmaktan korkuyorum.
Valla öyle kolay delinen bir şey mi ben de bilyorum ki. İnsan o an kendisine biraz sert davranıyor ben de kendi vücudumu tanımaya calısıyordum. İşte ertesi günü yanma, olaydan 1 saat sonra kan olunca delirdim ne yalan söyliyimAhaha bu o kadar kolay delinen bir şey miymiş? Elastik bir yapısı var korkma. Hatta fazla gevşersen bir şey girse bile kızlık zarına zarar vermeyeceği tıp dünyasının iddalarından.
Ama sen yine de öyle kızlık mızlığa önem veren kişilerden uzak dur. Kadınlığın hediye paketi değil ki ambalajı açılmış mı diye kontrol edilsin.
Böyle böyle mutsuz evlilikleri ereksiyon vajinismus problemlerini arttırdılar.
Herkesin zarı kendine!
Şunu da belirteyim jinekologlar zar kontrolü diye bir muayene olmadığını ve zarın zarar görüp görmemesinin pek mümkün olmadığını iddia ediyorlar.Valla öyle kolay delinen bir şey mi ben de bilyorum ki. İnsan o an kendisine biraz sert davranıyor ben de kendi vücudumu tanımaya calısıyordum. İşte ertesi günü yanma, olaydan 1 saat sonra kan olunca delirdim ne yalan söyliyim
Anladım. Hiç bilgim dahi yok ki inanın sinir bozucu bunları bi kadın olarak buradan öğrenebiliyorumŞunu da belirteyim jinekologlar zar kontrolü diye bir muayene olmadığını ve zarın zarar görüp görmemesinin pek mümkün olmadığını iddia ediyorlar.
Parmakla kolay kolay zarar gelmez korkma
Nasıl oluyorYok o öyle olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?