Zar takıntısı

Çok doğru diyorsunuz. Belki de benim deri içinde hafif bir yırtık oldu. Ben bu durumu bir arkadaşımla konuştuğumda bana deli deli konuşma içine mi soktun elini dedi. Bir de o kadar bu olaydan sonra oturup kalktım ettim kan gelmddi. Tuvalete girince oramdan biraz geldi

Bence bakiresiniz yani eğer bu kadar önemliyse sizin için

Tahriş olmuşsnuz. Tahrişten dolayı yanma da olur kanama da. Sizin için önemliyse daha dikkatli davranın.

Tahriş olmuşsnuz. Tahrişten dolayı yanma da olur kanama da. Sizin için önemliyse daha dikkatli davranın.
Öyle böyle bir yanma değildi ki delik kısmındaki . O gün o kadar kafama taktım ki muhtemelen o anlık deliğin oraya dokunurken hunharca davrandım. Çok korkutucu oldu o zaman benim için. Unuttuğum bir olaydı yine hatırladım

İnanın aslında çok da değil, ama böyle bir ilki ben kendi kendime değil de bir tecrübe yaşayarak isterim.
Penis veya parmak girişi olmadı muhtemelen tahriş. Ama o kan neden geldi hala bir soru işareti
Kendinden eminsen ne fark eder ki? Takılma böyle şeylere yani insana garip gelebilir bi mast yaptım nasıl yırtıldı diye ama için rahat olsun bakiresiniz bence

Hafif yirtmis olabilirsiniz tabii. Oralar hassas. ama parmağınız içeri bir iki cm girmediyse zara temas olacağını sanmam. Tahriştir dediğim gibi.

Hafif yirtmis olabilirsiniz tabii. Oralar hassas. ama parmağınız içeri bir iki cm girmediyse zara temas olacağını sanmam. Tahriştir dediğim gibi.
Eğer yırtıldıysa bu nasıl bir yırtılmadır acaba? 50 kuruş büyüklüğünde 1 saat sonra kan geldi o da silince.

hizuran sizce bozulma mı bu dediğiniz yırtılma
Orasini bilemem takdir edersiniz ki. Eğer parmağınız içeri girmeden sadece girişi zorladiysaniz tahriş etmiş olabilirsiniz. Kanama o sebeptendir. Yok parmağınız içeri girdiyse zar da delinmiş olabilir. Bunu bilemeyiz. Çok şüpheniz varsa duramıyorsaniz uzmana gidip soracaksınız. Başka da yapacak bir şey yok.

Parmağım veya sert bir cisim içime girmedi, girseydi sanırım parmağımda kan görürdüm diye dişünüyorum değil mi?

Ahaha bu o kadar kolay delinen bir şey miymiş? Elastik bir yapısı var korkma. Hatta fazla gevşersen bir şey girse bile kızlık zarına zarar vermeyeceği tıp dünyasının iddalarından.
Ama sen yine de öyle kızlık mızlığa önem veren kişilerden uzak dur. Kadınlığın hediye paketi değil ki ambalajı açılmış mı diye kontrol edilsin.
Böyle böyle mutsuz evlilikleri ereksiyon vajinismus problemlerini arttırdılar.
Herkesin zarı kendine!

Valla öyle kolay delinen bir şey mi ben de bilyorum ki. İnsan o an kendisine biraz sert davranıyor ben de kendi vücudumu tanımaya calısıyordum. İşte ertesi günü yanma, olaydan 1 saat sonra kan olunca delirdim ne yalan söyliyim

Şunu da belirteyim jinekologlar zar kontrolü diye bir muayene olmadığını ve zarın zarar görüp görmemesinin pek mümkün olmadığını iddia ediyorlar.
Parmakla kolay kolay zarar gelmez korkma

Şunu da belirteyim jinekologlar zar kontrolü diye bir muayene olmadığını ve zarın zarar görüp görmemesinin pek mümkün olmadığını iddia ediyorlar.
Parmakla kolay kolay zarar gelmez korkma
Anladım. Hiç bilgim dahi yok ki inanın sinir bozucu bunları bi kadın olarak buradan öğrenebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…