- 5 Aralık 2022
- 2.358
- 3.915
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Benim kanama değilde kahverengi benzer akıntı gibi bişey olmuştu oda 3.birlikteliyimizde kızlık zarı hemen öyle bozulacak bişey deyil İnternete bakarakdaParmağım içime 1 cm bile girmedi sadece deliğe temas ettim ama içime hiçbir şey girmedi. Ama acaba cok mu bastırdım kendime anlamadım. Aynada baktım bişey de anlamadım. İnternette ne kdar kan gelir diye baktıgımda o görsellerdeki gibi gelmişti ama o da gün içinde değil de 1 saat sonra peçete kendimi sildikten sonra
Ya bu durumda karşı taraf görmek istiyor mu ben onu merak ediyorum cogu kişide gelmeme durumu da oluyormuş esnek zar olmasa dahiBenim kanama değilde kahverengi benzer akıntı gibi bişey olmuştu oda 3.birlikteliyimizde kızlık zarı hemen öyle bozulacak bişey deyil İnternete bakarakda
psikolojini bozma kişiden kişiye fark var içinin rahat etmesini istiyorsan doktora git
Benim dediğim gibi kahverengi gibi lekenme oldu benim eşimde buna çok değer veren biriydi ilk 2 denemede kanama olmayınca daha önce bişey yaşadın mı sormuştu 3 denemede lekelenme oldu ailesi baktı tabiYa bu durumda karşı taraf görmek istiyor mu ben onu merak ediyorum cogu kişide gelmeme durumu da oluyormuş esnek zar olmasa dahi
Sizin için çok zorlayıcı ve üzücü bir süreç mi oldunpeki? Ben erkek arkadasıma daha önce olmadı dedim ama kan gelmezse nolcakBenim dediğim gibi kahverengi gibi lekenme oldu benim eşimde buna çok değer veren biriydi ilk 2 denemede kanama olmayınca daha önce bişey yaşadın mı sormuştu 3 denemede lekelenme oldu ailesi baktı tabi
Ama daha sonra araştırdığımızda seninde dediğin gibi bazen kanama olmuyormuş hatt kadın doğum doktoruna sormuştum kızlık kalın olan bi hastasının hamile olduğu halde zarının yırtılmadığını söylemişti kişiden kişiye farklılık gösteriyor bazı kadınlarda fazla kanama oluyo diye duymuştum benim olmadı
Zar dediğin yer vajinanın derinliklerinde ve parmağını tamamen içeri itmen gerekiyor bozulması için ki sen içine parmağım girmedi diyorsun büyük ihtimal zarın olduğu gibi duruyor ve kanamaya gelince adet kanaması gibi bir durumdur, korkulacak bişey yok, için rahat olsun bununla geçmiş olsun.Merhabalar. Bundan yaklaşık birkaç sene evvel kendi kendime mast yaparken biraz zorlama yaptım ama kendime parmak vs girişi olmadı. O günlerde de adetimin 6.günündeydim ve kahve geliyordu ama nadiren. Daha sonrasında 1 saat sonra tubalete girdiğimde biraz kan geldi. Ertesi günü de yanmam oldu o kısımda. Bu yanma olayı da beni iyice gerdi beynimden vuruldum cünkü internette hem kan hem yanma için bozulma belirtisi diye yazılmış. Daha önce bir ilişkim olmadı ama şimdilerde ciddi bir birliktelikte olduğum için ve buna değer veren biri olduğu için evlenince kan gelmemesinden veya kendi kendime kızlığımı bozmaktan korkuyorum.
Katiyen parmağımı içeri bile itmedim asla ama asla öyle bişi olmadı. Valla çok korkutuxu bir durum ertesi günü de oramda yanma oldu valla moral bozucu bi durumZar dediğin yer vajinanın derinliklerinde ve parmağını tamamen içeri itmen gerekiyor bozulması için ki sen içine parmağım girmedi diyorsun büyük ihtimal zarın olduğu gibi duruyor ve kanamaya gelince adet kanaması gibi bir durumdur, korkulacak bişey yok, için rahat olsun bununla geçmiş olsun.
Ama parmağımla dokundum işte hem de sert şekildeZar dediğin yer vajinanın derinliklerinde ve parmağını tamamen içeri itmen gerekiyor bozulması için ki sen içine parmağım girmedi diyorsun büyük ihtimal zarın olduğu gibi duruyor ve kanamaya gelince adet kanaması gibi bir durumdur, korkulacak bişey yok, için rahat olsun bununla geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ya ben dokundum ama biraz sert dokundum o zaman ve o anla kendimi engellehemedim ve devam ettim. Birliktelik tecrübem de olmadığı için iyice kafama takıldı.Dokunmayla bozulmaz o tam bir iliskide bile kimisinin esniyo kanamiyo yada 2.veya 3. Birliktelikte kanayabiliyor. Sizin adetin son gunu icerde kalan kan bi anda gelmistir benimde olurdu bitti derken son 5.gun yada 6.gun bi anda azda olsa kan vekirdi az oyle biterdi bu denli kafaya takilcak bisey inanki yok
Oyle dokunma ile gidecek kadar basit olsa ohoo bakire kalmaz ayrica genital bolge temizligi yapiyosun lavaboda temizlik yapiyosun dokunca cat cut.gider herkesin bi sekilde degmesi ile. Icin rahat olsun canim hic bisey yok
Ama bu konuya saplantili sekilde bu kadsr takik bir kisiyide hayatına alma ilerde sana bir abla tavsiyesi diyelim
Sizin için çok zorlayıcı ve üzücü bir süreç mi oldunpeki? Ben erkek arkadasıma daha önce olmadı dedim ama kan
Bişey olduğunu zannetmiyorum ama için rahat etsin diye doktora gidebilirsin yırtılma olmuşsa bile şuanki şartlarda zaten düzeltilebilirSizin için çok zorlayıcı ve üzücü bir süreç mi oldunpeki? Ben erkek arkadasıma daha önce olmadı dedim ama kan gelmezse nolcak
Iste tecrübeli biri olarak diyorumki yoi biseyTeşekkür ederim ya ben dokundum ama biraz sert dokundum o zaman ve o anla kendimi engellehemedim ve devam ettim. Birliktelik tecrübem de olmadığı için iyice kafama takıldı.
Ya işte o zaman benden de 50 kuruş kadar bi kan geldi yaaa acaba mı dedim… ertesi günü de hiçbi şey yoktu ama yanma vardı.Iste tecrübeli biri olarak diyorumki yoi biseyicini ferah tut korkulcak bir durum yok kizz simdi soyletme beni koca penis giriyoda geliyo 1 damla sey. 1 Dokunmayla olcak ismi
Anlamadım?Erkek misin ? Bana da öyle geldi .
Rahat ol bunu kendine takinti haline getirirsen kafayi yersnYa işte o zaman benden de 50 kuruş kadar bi kan geldi yaaa acaba mı dedim… ertesi günü de hiçbi şey yoktu ama yanma vardı.
Yemin ederim kafayı yemek üzereyim. Huzursuz duruyosun diyor herkesRahat ol bunu kendine takinti haline getirirsen kafayi yersn
6.günündeydim kahve geliyordu gelen kan da akıntı gibi değildiee zaten adetmişsiniz, kan gelmesi çok normal,
Bir şey olmamıştır merak etmeyin, zar o kadar kolay bozulan bir şey değil,
Açıklamayı detaylı okudum zaten parmağını içeri itmediğini yazmışsın ama sanırım böyle bir şeyi ilk defa yaptın ve o hassas bölge uyarıldı ve ilki olduğu için acı hissettin bunlar gayet normal, artık takmana gerek yok zarın ve sen gayet sağlıklısın, ağrıların için ağrı kesici al ve devam ederse doktora görünürsün.Katiyen parmağımı içeri bile itmedim asla ama asla öyle bişi olmadı. Valla çok korkutuxu bir durum ertesi günü de oramda yanma oldu valla moral bozucu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?