- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 34
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Zaranın online sitesinde mağazada ara seceneği var o şekilde bulabilirsinizMrb bayanlar zara da ceket görmüştüm ındırıme girer dıye almadım bıtmıs benım gıttıgım yerler de başka sehırde gören varsa yakın zamanda ,bana geri donebılır mi resım altta leopar kısa ceket
Ben bu ceketı sıtede bulamadımZaranın online sitesinde mağazada ara seceneği var o şekilde bulabilirsiniz
Eski sezon muBen bu ceketı sıtede bulamadım
Hayır bu gecen sonbahar sezonuEski sezon mu
Böyle demeyın yaŞöyle dertlere bayılıyorum ya
Bu degıl teşekkür ederım
Cıddımısıj ama beden ne alırım hıc sorun degılaynısından bende var makul fiyata vereyim sana kullanmıyorum zaten :)
Ya her leopar desenını bende begenmıyorum fakat zaradaki gercekten deseni tıpı guzeldıLeopar desenler acaba ne zaman tamamen yok olacak!
diger yerler de karşılık gelmıyo boş konu oluyoBöyle bir başlıkta ilk defa gördüm :) Bu cekete neden bu kadar taktın neden dert bölümüne yazdın şimdi bunu :)
resımdekının aynısı degıl kı
Ben bulundugum sehırde aradım bütün Zara subelerını barkod nosu olması Lazım mıs ona göre baktıabılırmısızSonbahar sezonu indirime girmişti geçen ay ve yeni sezon çıktığı için sitesinde yoktur mağazaya gidip ürünün barkot numarasını söyleyip kasadan arattırılmasını isteyin bi belki başka mağazalarda stokta vardır hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?