Bebek Beslenmesi Zararlı Bebek Bakım Ürünleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asterix82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
34
0
96
İzmir
ANNELERİN DİKKATİNE;

Sevgili anneler, ben bir anne olarak bebeğime çok önem veren biriyim. Çamlıca e-bebek’te bana bitkisel bir ürün tanıttılar bana Bübchen marka. Bunu tanıtan firmada çalışan kız bu ürünün %100 bitkisel olduğunu, içinde kesinlikle paraben, SLS, SLES gibi bebeğe zarar veren maddelerin bulunmadığını ve gönül rahatlığıyla alabileceğimi söyledi. Ancak aldıktan kısa bir süre sonra eczacı olan arkadaşlarım bu ürünü almakla hata yaptığımı söylediler. Bana pişik kremi ve bebek kreminin içindekiler kısmında yazanları gösterdiler. Gerçekten de içinde Paraben adlı kanserojen maddeyi phenoxyethanol adlı deriye zarar veren maddeleri gösterdiklerinde gördüm ve gözlerime inanamadım. İnanılır gibi değil. Bunlar içindekiler kısmında yazıyor ve bunlar bebeğe çok zarar veriyor. Ayrıca bübchen şampuanlarının büyük bir kısmında parfüm var ve SLS ve SLES mevcut. Bunlar gerçekten bebeklere zarar veriyor. Ayrıca içeriğindeki bitki oranı %100 değilmiş. Sadece etken maddesi bitkiselmiş. Eczacı ve doktor arkadaşlarım bu maddelerin tehlikesini anlattılar ve anında bıraktım. Lütfen bu konuda dikkatli olun. Aldığınız ürünlerin içindekiler kısmına mutlaka bakın. Benim arkadaşlarımdan da Bübchen kullanan vardı. Bübchen’in konak önleyici şampuanını kullandılar fakat konak yaptı. Direkt mağazaya geri iade ettiler. Eğer bebeğinizi düşünüyorsanız Firmaya şikâyette bulunun. Böyle ürünler satılmasın. Bebeklerimizin hayatı çok önemli ve onlar çok hassas. Bizi kandırmamalılar. Lütfen gerçekten bilgisi olmayan kişilerden bilgi almayın. Çünkü bu maddeler deriden kolay atılmayan maddeler ve deride kaldıkça bebeğe yavaş yavaş zarar veriyor ilerde kanser olabiliyor çocuğunuz. Lütfen şikâyet edelim ve bu konunun üstüne gidelim. Duyarlı olan ve bebeğini korumak isteyen tüm anneler şikâyet etsinler.

Alıntıdır..

Anneler olarak bu konuda çok dikkatli olmak gerekiyor,bitkisel diyerek aldığımız birçok üründe bilmediğimiz zararlı maddeler olabiliyor,daha çok araştırıp bilinçlenmek ve bilinçlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…