• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zararsız kafa otu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çeşitli büyüklüklerde olur.
Dediğiniz gibi çay gibi hatta biraz daha büyük parçalı olur genelde.
Sigara gibi sarılıp kullanılacaksa biraz daha küçük olur.

Yukarıdaki mesajda yazdığım gibi çalışma yapılmıştı bu ot üzerine, kanserojen olduğun kanıtlanmıştı.

Nasıl sigaranın kanserojen olduğunu bile bile herkes kullanıyorsa, bunu da bile bile kullanıyorlar maalesef
Anladım çok teşekkür ederim parasal olarak ne kadardır

Bağımlılık yapmıyorsa içmesin işte. Evli barkli bir adam, niye böyle bişeye ihtiyaç duyuyor ki? Normalde müthiş bir zeka küpü de arada kafa bulup mal mal baksın, değişiklik olsun diye mi?

Siz konuyu niye açtınız? Içme, istemiyorum asla derseniz sizii dinleyecek bir yapıda mı?

Bağımlılık yapmıyorsa içmesin işte. Evli barkli bir adam, niye böyle bişeye ihtiyaç duyuyor ki? Normalde müthiş bir zeka küpü de arada kafa bulup mal mal baksın, değişiklik olsun diye mi?

Siz konuyu niye açtınız? Içme, istemiyorum asla derseniz sizii dinleyecek bir yapıda mı?
Hayır benim bi bilgim yok öğrenmek için iç ay da içme demedim sen kendini düşünmüyorsan ben de düşünmem

Ne kadar sakinsiniz.
Bekarken de içiyormus size söylememiş, elinize alınca kızmış, içeri atarlar bizi demiş.
Utanmadi bunları söylerken muhtemelen.

Ne yaptınız eşiniz bunları söyleyince?
Kızdım tabi bekarken içiyordu biliyordum ama böyle sürekli içen bi tip değil evlenmeden önce bırakmıştı

Hayır benim bi bilgim yok öğrenmek için iç ay da içme demedim sen kendini düşünmüyorsan ben de düşünmem
Sizi etkiliyor mu bu durum peki? Davranışlarını yansıyor mu? Aynı durumu yaşıyor ve eşimi hala seviyor olsaydım, uzun vadede beyinde kalıcı hasar birakmasindan korkardım en çok sanırım.

Sizi etkiliyor mu bu durum peki? Davranışlarını yansıyor mu? Aynı durumu yaşıyor ve eşimi hala seviyor olsaydım, uzun vadede beyinde kalıcı hasar birakmasindan korkardım en çok sanırım.
Şöyle ki kavgalarımız oluyor ve benim dırdırımı çekmemek için içiyormuş kafası rahatlıyormuş

Şöyle ki kavgalarımız oluyor ve benim dırdırımı çekmemek için içiyormuş kafası rahatlıyormuş
Bekarken de mı sizin yüzünüzden içiyormus ?

Size atmış suçu birde,hay Allah'ım 🤦

Aldatanı, uyuşturucu kullanini hepsi suçu kadınlarla atıyor hiç utanmalari yok böylelerinin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X