• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten yollu idi 13. Yaşında

Daha ne denebilir ne yapila biliri geçti biri çıkıp adaleti sağlasın . Yaşamasın böyleleri
Allahım inanmıyorum.
Bundan 1 2 hafta öncede bir gencin 18 yaşındaki bir çocuğu aynı şekilde yardım bahanesiyle yanına çağırıp zorla eve götürüp tecavüz ettiği haberi çıkmıştı. Hatta tecavüz ederken "seviyorum bu işi ya" demiş, daha sonra kız şikayetçi olunca 4 aylık oğlum var, onu babasız bırakma diye yalvarmış kıza. Bu da seni döverim, sen artık benim karımın diyor! Irz düşmanı sapıklar!!. Biber gazı elektro şok şart oldu.

Tipinde meymenet yok ki, sirf tipten idam yemeli bu şeytan kılıklı,
Cok inancli bir insan degilim ama insallah bir gun bir yerde bu yaptıklarının bedelini oderler, mahvettikleri hayatlar geri gelmese de, yaktiklarini canin tesellisi olmasa da acı cektiklerini bilmek isterdim.

Sanırım ikisi de doğru. Çocukların ağzından çıkanı yazmışlardır düşünüyorum.
Benimki bir haber sitesinden.
Konus sahibinin haberi ise twitterdan.
2 3 hafta önce bu haberler yüzünden ortalık ayağa kalkmıştı. Çok kötü ya. Bu gidişle kimseye güvenemeyeceğiz.
Twitter değil Google haber sitesinden alintiladim .

Daha ne yapılabiliri bile konuşamıyoruz ki
Bakın şimdi bu konu kv, görümce, aldatma falan olsaydı sayfalar dolmuştu....
Burası bir kadın platformu ve burada bile dikkat çekemiyorsa düşünün toplumun halini
Aynen canım bazen Allah'a çocuk isteyene ver derken Allah'ım sapik canı şeytan olarak yetistirecekse verme diyorum . Burda herkes susuyor . Çünkü bağlantılar önemli ....! Neyse anlatabilmisimdir umarım 😒 konu siyasete döndü diye banlanmak istemiyorum.kuyruklarina basmayalım daha fazla zaten çokta umrularinda degil

Ben alanım gereği bu tip ve daha başka olaylarla çok karşılaştım. O yüzden hep söylüyorum; yine de söyleyeyim böyle işler büyük çoğunlukla tanıdıklardan geliyor. Bir de kadınların içinde de pedofili var; tabii erkeklerin oranı daha fazla. Aklınızda bulunsun.

Tam cocuk konusuna biraz isiniyorum, boyle seyler aklima geliyor, kafayi yiyorum. İnsan nasil korur evladini??

Bir kaç gündür burda okuduğum taciz vakaları haberler kafayı yemek üzereyim . Gözüm kararıyor . Biz nerde hata yapıyoruz . Korkuyorum kızım olacak ve ben o doğar doğmaz hapisane gibi bir ev alıp dışarı çıkmak dahi istemiyorum . Nasıl pislik bir varlık oldu bu ülke ...! Hep vardi ama biz bu kadar çok duymuyorduk. Hacisi hocası imamı avukatı polisi savcısı doktoru .. haberleri siralasam bdv kapanır . 3 haftadır iddaname bile hazirlanmamis kızın annesi video çekiyor şimdi bakanlık konunun takipcisiyiz diyor . İstifanın anlamını bilen varmı ?
Ne zaman olmuş bu olay ???Allah belasını versin

3 canın bedeli 7.5 yıl mi cidden şaka gibi

Eklentiler

• IMG_20200813_180344.webp
    IMG_20200813_180344.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu tür haberleri görmeye de okumaya da dayanamıyorum.. Hadi evladımı dışarıdan korudum ki çok zor aileden nasıl koruyacağım..Ya canının yandigindan bir haber olursam.. Kayınvalidem ilk evlendigim zaman beni karşısına alıp bak kızım erkek milleti istediğini yapar isterse aldatır senin sesin çıkmayacak susacaksin demişti aradan 10 yıl geçti kayinpederim kayinvalidemi aldattığını öğrendik o kadın acidan kivrandi hazmedemiyorum diye.. Buna o rahatlığı cahilligiyle o kadın verdi. Sonuç ne mi oldu niye yikicam yuvamı tabiki de yikmam dedi oturdu evinde.. Bu kadın üç tane psikolojisi bozuk çocuk yetiştirdi.. O üç çocuk da sağlıklı olmamak kaydıyla kendi çocuklarını yetiştirmeye calisiyorlar.. Bütün bu kısır döngü kadında bitiyor..

Bu tür haberleri görmeye de okumaya da dayanamıyorum.. Hadi evladımı dışarıdan korudum ki çok zor aileden nasıl koruyacağım..Ya canının yandigindan bir haber olursam.. Kayınvalidem ilk evlendigim zaman beni karşısına alıp bak kızım erkek milleti istediğini yapar isterse aldatır senin sesin çıkmayacak susacaksin demişti aradan 10 yıl geçti kayinpederim kayinvalidemi aldattığını öğrendik o kadın acidan kivrandi hazmedemiyorum diye.. Buna o rahatlığı cahilligiyle o kadın verdi. Sonuç ne mi oldu niye yikicam yuvamı tabiki de yikmam dedi oturdu evinde.. Bu kadın üç tane psikolojisi bozuk çocuk yetiştirdi.. O üç çocuk da sağlıklı olmamak kaydıyla kendi çocuklarını yetiştirmeye calisiyorlar.. Bütün bu kısır döngü kadında bitiyor..
Çok haklısın kısır döngü . Ve sen asla kayınvaliden nin dedigini yapma

Bir kaç gündür burda okuduğum taciz vakaları haberler kafayı yemek üzereyim . Gözüm kararıyor . Biz nerde hata yapıyoruz . Korkuyorum kızım olacak ve ben o doğar doğmaz hapisane gibi bir ev alıp dışarı çıkmak dahi istemiyorum . Nasıl pislik bir varlık oldu bu ülke ...! Hep vardi ama biz bu kadar çok duymuyorduk. Hacisi hocası imamı avukatı polisi savcısı doktoru .. haberleri siralasam bdv kapanır . 3 haftadır iddaname bile hazirlanmamis kızın annesi video çekiyor şimdi bakanlık konunun takipcisiyiz diyor . İstifanın anlamını bilen varmı ?

endişelerinizde maalesef haklısınız. sırf bu sebepten, çocuğuma yetemem iyi aile olamam diye evliliği hiç istemedim. git gide artması da beni daha çok endişendiriyor :( tez zamanda kurtulmamız dileğiyle

Back
X