• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten yollu idi 13. Yaşında

Limon11

Kaldırım mühendisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2.204
2.676
133
Bir kaç gündür burda okuduğum taciz vakaları haberler kafayı yemek üzereyim . Gözüm kararıyor . Biz nerde hata yapıyoruz . Korkuyorum kızım olacak ve ben o doğar doğmaz hapisane gibi bir ev alıp dışarı çıkmak dahi istemiyorum . Nasıl pislik bir varlık oldu bu ülke ...! Hep vardi ama biz bu kadar çok duymuyorduk. Hacisi hocası imamı avukatı polisi savcısı doktoru .. haberleri siralasam bdv kapanır . 3 haftadır iddaname bile hazirlanmamis kızın annesi video çekiyor şimdi bakanlık konunun takipcisiyiz diyor . İstifanın anlamını bilen varmı ?

Eklentiler

• IMG_20200812_140630.webp
    IMG_20200812_140630.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.913
Ben bir kariyer sitesinde takılıyorum
Orada sadece adım yazıyor defne diyor soyad yas cinsiyet hiçbir şey yok
Profil fotosu da yok
Ve kariyer sitesi yani bildiğiniz sınavlarla ilgili paylaşım yeri
Orada bana ne Mesajlar geliyor bir bilseniz
Tanımıyoruz bu insanları ama varlar yani toplumda biz bu kişilerle yasıyoruz
Aynı toplu taşımayı kullanıyoruz aynı marketten alışveriş yapıyoruz gün içinde selam veriyoruz bekli de bu kadar sapık ile yasamak korkutuyor beni

Cocuklarim söz konusu olunca kimseye güvenim yok. Mahremiyet egitimi veriyoruz. Cinsel organlarin isimlerini dogru tanitiyouz. Istismara karsi elimizden geldigince tedbir aliyoruz. Gecen birileri ile bunun tartismasini yaptim. Niye öyle ögretiyormusum diye. Cünkü dünya benim istedigimden cok daha pis bir yer. Allah cocuklara, kadinlara ve hayvanlara, gücsüz savunmasiz olanlara el uzatanlari kahretsin!

Cocuklarim söz konusu olunca kimseye güvenim yok. Mahremiyet egitimi veriyoruz. Cinsel organlarin isimlerini dogru tanitiyouz. Istismara karsi elimizden geldigince tedbir aliyoruz. Gecen birileri ile bunun tartismasini yaptim. Niye öyle ögretiyormusum diye. Cünkü dünya benim istedigimden cok daha pis bir yer. Allah cocuklara, kadinlara ve hayvanlara, gücsüz savunmasiz olanlara el uzatanlari kahretsin!
En güzeli ama işte bide güç meselesi var daha çocuk güçlü birine karşı kaybediyor . Etraf sessiz şeytanlara dolu

Ben bir kariyer sitesinde takılıyorum
Orada sadece adım yazıyor defne diyor soyad yas cinsiyet hiçbir şey yok
Profil fotosu da yok
Ve kariyer sitesi yani bildiğiniz sınavlarla ilgili paylaşım yeri
Orada bana ne Mesajlar geliyor bir bilseniz
Tanımıyoruz bu insanları ama varlar yani toplumda biz bu kişilerle yasıyoruz
Aynı toplu taşımayı kullanıyoruz aynı marketten alışveriş yapıyoruz gün içinde selam veriyoruz bekli de bu kadar sapık ile yasamak korkutuyor beni
o kariyer sitesinde erkek profili almama rağmen mesaj geliyordu varın siz düşünün

Bir kaç gündür burda okuduğum taciz vakaları haberler kafayı yemek üzereyim . Gözüm kararıyor . Biz nerde hata yapıyoruz . Korkuyorum kızım olacak ve ben o doğar doğmaz hapisane gibi bir ev alıp dışarı çıkmak dahi istemiyorum . Nasıl pislik bir varlık oldu bu ülke ...! Hep vardi ama biz bu kadar çok duymuyorduk. Hacisi hocası imamı avukatı polisi savcısı doktoru .. haberleri siralasam bdv kapanır . 3 haftadır iddaname bile hazirlanmamis kızın annesi video çekiyor şimdi bakanlık konunun takipcisiyiz diyor . İstifanın anlamını bilen varmı ?
Tipinde meymenet yok ccehennem de yanasıca zebani 🤬 sadece çocuk isteyip doğurmakla olmuyor ne kadar koruyorsun oda önemli

Ah ah..
13 yaşındaki çocuğa zaten yollu idi diyen insanlarla karşı karşıyayız.
İnan için acıyor, bir kız evlada, kendinden küçük bir kız kardeşe sahip olmak, ona bakmak o kadar zor ki.
Ben hiçbir yere göndermek istemiyorum kardeşimi.
Kime? Neye güveneceğiz? İnanın asla bilmiyorum.
Onun gözünde varsın ben kuralcı bir abla olayım yeter ki ona birşey olmasın.

Beni en çok şu haberdeki
Şu paragraf etkiledi:
Uzman çavuş M.O.’nun çocuğa, “Nereye şikayet edersen et, kimse bana bir şey yapamaz. Daha önce de defalarca kez yaptım, kimse bir şey yapamadı” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Diyecek söz bulamıyorum.
Çocuklara, kadınlara, hayvanlara kalkan eller kırılsın.

Ah ah..
13 yaşındaki çocuğa zaten yollu idi diyen insanlarla karşı karşıyayız, şimdi adam elini kolunu sallayarak geziyor mu? O kadar üzücü ki.

Beni en çok şu haberdeki
Şu paragraf etkiledi:
Uzman çavuş M.O.’nun çocuğa, “Nereye şikayet edersen et, kimse bana bir şey yapamaz. Daha önce de defalarca kez yaptım, kimse bir şey yapamadı” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Diyecek söz bulamıyorum.

Sokakta markette he yerde bu adamlar karşımıza çıkıyorlar ve bizler tanımıyoruz maalesef.
Ülkenin geldiği nokta çok acı çok.

Sokakta markette he yerde bu adamlar karşımıza çıkıyorlar ve bizler tanımıyoruz maalesef.
Ülkenin geldiği nokta çok acı çok.
Abla farkında mısın bilmiyorum ama artık o kadar çok olmaya başladı ki.
Yuhluyoruz, lanetler ediyoruz, beddua ediyoruz, belki linç ediyoruz. Ama alışıyoruz. En acısı da alışmamız. Alışmamalıyız. Bu ülkenin böyle olmamalı ya, bu pis zihniyetlere caydırıcı cezalar gelmeli.

Hiç şaşırmadım
Bundan yıllar önce Mardin de 28 kişinin tecavüz ettiği 12 yaşındaki kıza, bağırmamışsa rızası vardır dendi mahkemede, o zaman kimin sesi çıktı ? Teker teker beraat ettiler hatırlayan var mı? Evlatları korumaktan başka çare yok

Ah ah..
13 yaşındaki çocuğa zaten yollu idi diyen insanlarla karşı karşıyayız.
İnan için acıyor, bir kız evlada, kendinden küçük bir kız kardeşe sahip olmak, ona bakmak o kadar zor ki.
Ben hiçbir yere göndermek istemiyorum kardeşimi.
Kime? Neye güveneceğiz? İnanın asla bilmiyorum.
Onun gözünde varsın ben kuralcı bir abla olayım yeter ki ona birşey olmasın.

Beni en çok şu haberdeki
Şu paragraf etkiledi:
Diyecek söz bulamıyorum.
Allah'ın belaları kimlere emanet bu ülke . Artık erkek çocuğu olanlara ezik yetiştirin korkak birar varlık olsunlar demek geliyor . Zira kendi kızları yasamadikca ki yasada ciddiye alacaklarını sanmıyorum çoğunun velihatlari için herşeye göz yumanlarla dolu ...

İnanamıyorum . umarım kendisinin de ahlak yoksunu bi şerefsiz olduğunun farkındadır.

Back
X