Kızlar merhaba,
bende ameliyat olalı tam 11 gün oldu. 8 saat süren ve sonrasında acıları hiç bitmeyen bir ameliyatım oldu ve delirmek üzereyim. dün alçıyı çıkardı bana diyor harika oldu aynaya bir baktım şok oldum. Hadi şişlikler yüzünden patlıcan gibi bir burnum oldu anlıyorumda ucundaki yamukluğa söleyecek söz bulamıyorum. Bildiğiniz c şeklinde bir burnum var. Korkma düzelicek diyor başka birşey demiyor ama ölüp ölüp diriliyorum. Çok ödem var diye tekrar sargıladı ama böyle bile belli oluyor yamukluğu. çektiğim onca acıya değmedi ya ben yanarım ona yanarım
Böyle daha öncede yamuk olup hakkaten şişlikten olup düzelen varmı yoksa böyle kalıyormu?
çookk çokk geçmiş olsunn canımm , ilk alçıdan çıkınca orantısızlık olıyor ama zamanla geçer , bir tarafa daha fazla müdahale etmiştir ondan kaynaklı olabilir . Daha çokk yenii yorum yapmak içinn . Düzelir merak etme .
bende tam 3 kere burnumdan ameliyat oldum. 8 saat bana çok fazla geldi bide acı çekmenizi anlayamadım. benimki 1 saat sürmüştü ve ameliyat sonrası zerre ağrım acım olmadı. doktorumda sakın ailene naz yapma asla ağrın olmicak demişti. alçı çıkınca pinokyo gibi bir burunla karşılaştım şok olmuştum hiç beğenmedim. o yüzden doktorum 6 ay sonra düzeltme için ameliyat yaptı 15 dk sürdü bandaj çıkınca burnum çok şişti ama yamukluk yoktu şişlikler 2 yılda tamamen geçiyor. bekleyin 6 ay içinde zaten burnunuzn nasıl olduğu belli olacaktır ilk 3 ayda şişliklerin %60 ı iner. Beğenmezseniz doktorunuz ücretsiz olarak düzeltmek zorunda geçmiş olsun
Daha çok yeni. Bu kadar moralini bozma. Benim ilk alci ciktiginda agliyacak gibi oldum. Moralim berbatti kaç gundur. Zamanla duzeldigini gorceksin. 40 gün oldu şuan hala şişlikler var ama ilk zamanlardakiyle kıyaslanmayacak kadar iyi. Seninde öyle olcaktir üzme kendini boşuna.
teşekkür ederim. evet çok orantısız görünce neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan aynayı indirmeyi bile akıl edemedimde elimle burnumu kapadım bakamadım bileumarım düzelir
canımm benimm çookça geçmişşş olsunn , ben de bandajlar ilk çıktığında çokk üzülmüştüümm , iki gözümün arasında uçurum varmış gibiydi , b,de yan kanatlar çok şiştiğinden avatara benziodumm :) 4 ay oldu şimdii çokk mutluyumm . senin de öyle olur canımm günden güne bile fark ediyor burunn . Azcık sabretmen gerekioo :)
bana en fazla 3 saat demişti revizyon diye gitim fakat burun onarımı oldu. doktorum dediği şöyle burnunu açtığımda şok oldum hiçbirşey yok çok kötü bir burun kaburgadan kıkırdak aldılar ve 8 saat uğraşmış saat 11:30 da ameliyata indim odama 21:30 da çıktım hatta ameliyattan sonra verdikleri ağrı kesiciye alerjim olduğu için birde onunla uğraşmışlar. çok sağlam ağrı kesici veremediler o yüzden ağrıları baya çektim üstüne birde sonda ve direnin acısı katlanınca katmerli oldu. benden daha ücret bile almadı beğenmezsen verme dedi ve dün sinirlnip vermicem bu ne dedim iki günde bir yanına gidicem şimdi alçıyı çıkardı ama bantlarla sargı yapıyor çok ödemin var fazla şiş o yüzden böyle üzülme çok güzel yamuk kalmayacak diyor başka birşey demiyor. bide o kötü burundan sonra siz nasıl gitiniz güvenip o doktora ben hayatta gidemem .
benim doktorum çok güvenilir iyi bir doktor. ameliyat öncesi ben tam olarak ne istediğimi anlatmadığımdan öyle oldu 20 yaşında ameliyat oldum ben. babam estetik istemedi nefes alamıyorum diye ameliyata grdim o yüzden doktoruma sadece kemeri almasını başka işlem yapmamasını söyledi babam sorun ordan çıktı. birde benim doktorum estetik yanlısı değil doğallıktan yana. şuanki burnum öyle hokka bir burun değil ama herkes çok beğeniyor ve kimse ameliyat olduğumu anlamadı şuanki burnum şu
Eki Görüntüle 1128626
buda eskisi
Eki Görüntüle 1128629
kesinlikle bayıldım çok güzel çok doğal olmuş benimde ilk ameliyatıma babam karıştı ve saçma sapan birşey oldu oda aynı şeyi söylemiş doktora arkadaş oldukları içinde ortaya çıkan görüntü dehşetti şuanki doktoruma göre içi daha kötüymüş :) bende senin gibi sonunda güzel bir sonuca ulaşabilirim inş. bu kadar acıdan sonra 3. ameliyat için çok korkuyorum
Halbuki ne olacak değişse değilmi çocuğunun mutluluğu. Ben bu sefer doktorumu kendim buldum arkadaş gibi olduk her ayrıntıyı uzun uzun konuştuk çok güzel anlattım herşeyi ama o kadar şişki şekli şemalı belli değil anlayamıyorum allahtan ilk gün açtığı yamukluk biraz gitmiş içim rahatladı sanırım inince güzel olucak doktorum nasıl bir burun olacağını gösterdi ama bakalım umarım dediği gibi olur yoksa peşini bırakmam onun :)işin sırrı doktorunla konuşabilmektebabalar doktorları çok etkiliyor maalesef. ben doktorumla hiç konuşma fırsatı elde edemiyordum doktorum bunu farketti ameliyathanede konuştuk biz. bende burnumun değişmesini çok istemiyordum dedim uçu kalksın güzel bir burun olsn ama çok doğal olsn dedim zaten doktorumda hokka burun senin yüzüne hiç güzel olmaz dedi çıkan sonuç bu. babamengel olduda noldu hiç bişi anlamadı sonuçta okadar ortalığı yıkıyodu o burun değişmicek die
tatlım düzelir o ya hiç korkma bi tarafın daha çok şiştiyse ondan yamuk gibi duruyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?