• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zavallı kedi

Fart etmez. Sütte laktoz var veremezsin, gel ben de seni dövücem hayvana ne yapmışsın hiç vermeseydin en azından rahatsızlık hissetmezdi. İki tokat da ben sana atayım madem hoşumuza gitmeyen, bize yanlış gelen durumlrda vurabiliyoruz ya
Her şeyden bi haber göya hayvansever iste. Lafta hepsi icleri öfke dolu

Fart etmez. Sütte laktoz var veremezsin, gel ben de seni dövücem hayvana ne yapmışsın hiç vermeseydin en azından rahatsızlık hissetmezdi. İki tokat da ben sana atayım madem hoşumuza gitmeyen, bize yanlış gelen durumlrda vurabiliyoruz ya
Allah aşkına siz neyin derdindesiniz ben bu şekilde kaç tane kedi büyüttüm hiç birinde de sorun olmadı. Eğer gücünüz yetiyorsa çocuğuna küçük yaşta merhamet duygusu aşılamayan insanlara vurun

Pet Shoplar da yavru kediler için özel mamalar var,yakınınızda yoksa da marketlerde satılan bebek devam sütleri var,onlardan alabilirsiniz.
Şuan elimde olanı verdim üstelik çok üşüyordu biraz aceleci davrandım. Ama şuan toparlanmaya başladı çok şükür

Elinize sağlık iyi yapmışsınız anasının atasının eğitemedikleri yüzünden kötülük bu kadar yaygın zaten. Muhtemelen o çocuklar da düzelten olmazsa ileride kadın katli yapan cani birer yetişkin olur.
Kediyi veterinere götürüp tedavi ettirmeniz iyi olur, orada kuruturlar da diye düşünüyorum. Yavru kediler için süt tozu oluyor onlardan da temin edebilirseniz güzelce yaşar inşallah
Şuan toparlandı sütünü de içti

Çocuklar gerçekten bazen çok acımasız oluyor.

Vurmak elbette doğru değil ama kediye eziyet ederken kedinin o çaresiz, acı içindeki halini gördüyseniz anlayabilirim sanırım :(

Paldır küldür dalmamışsınızdır diye düşünüyorum. Yine de bir dahakine daha sakin olmaya çalışın. Sizin vurmanız muhtemelen hiç etki etmedi onların algısına. Hatta o hırsla başka bir hayvandan çıkarabilirler acısını. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.

Bir de başkasının evladı nihayetinde. Hoş olmamış davranışınız

Canlıya zarar veren herkese karşı öfke doluyuz. O zaman bırakalım bütün çocuklar bu canlara istediği gibi zarar versin
Allah aşkına siz neyin derdindesiniz ben bu şekilde kaç tane kedi büyüttüm hiç birinde de sorun olmadı. Eğer gücünüz yetiyorsa çocuğuna küçük yaşta merhamet duygusu aşılamayan insanlara vurun
Ben vurmaya karşıyım. Barbar değilim tşk

Verdiğiniz örnek “Benim ne işim var burada?” diyor. 🥹 Beş yaşında çocukla kadın döven yetişkin bir bireyi bir tutmak nedir yahu, nasıl bir izan bu? Çocuk sert bir şekilde uyarılır o durumda ama elalemin çocuğunu dövmek nedir?
Sert bir dille uyarmadığımı nerden biliyorsunuz

Pardon ne yapmışım kediye
Kediye süt verilmez sulandırılmış süt da verilmez özel mama verilir. Hadi bakalım ben de şimdi sizin kediye zarar verdiğinizi düşünüyorum. Hamurabi kanunlarına göre benim de size saldırmam lazım napıcaz şimdi 😂

Çocuklar gerçekten bazen çok acımasız oluyor.

Vurmak elbette doğru değil ama kediye eziyet ederken kedinin o çaresiz, acı içindeki halini gördüyseniz anlayabilirim sanırım :KK43:

Paldır küldür dalmamışsınızdır diye düşünüyorum. Yine de bir dahakine daha sakin olmaya çalışın. Sizin vurmanız muhtemelen hiç etki etmedi onların algısına. Hatta o hırsla başka bir hayvandan çıkarabilirler acısını. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.

Bir de başkasının evladı nihayetinde. Hoş olmamış davranışınız
Evet haklı olabilirsiniz ama o durumda kendimi tutamadım. Çünkü canı acıyordu. Keşke aileler çocuklarına doğruyu yanlışı öğretsede bu tür tatsızlıklar yaşanmasa

Kediye süt verilmez sulandırılmış süt da verilmez özel mama verilir. Hadi bakalım ben de şimdi sizin kediye zarar verdiğinizi düşünüyorum. Hamurabi kanunlarına göre benim de size saldırmam lazım napıcaz şimdi 😂
Ben aceleyle nerden bulucam. Hayvan üzüyordu. Ayrıca bu hayvanlar yüzyıllardır özel mamayla mı besleniyorladı. Ben sulandırılmış süt içip de ölen kedi görmedim

Evet haklı olabilirsiniz ama o durumda kendimi tutamadım. Çünkü canı acıyordu. Keşke aileler çocuklarına doğruyu yanlışı öğretsede bu tür tatsızlıklar yaşanmasa
Öyle düşünmeyin.

Biz ailece çok düşkünüz hayvanlara mesela. Ciddi anlamda aşırı severiz küçükten büyüğe hepimiz.

4 yaşında bir yeğenim var. Ne yaptıysak anlatamadık hayvanların canını acıtmaması gerektiğini. Çok kızdık, ceza da verdik, babası yeğenimin hayvana yaptığının aynısını yaptı, canını ufak acıtarak hayvanların da canının böyle acıdığını anlatmaya çalıştı ama asla öğretemedik. Sevmeye çok seviyor, biliyorum ama henüz öğrenemedi nasıl davranması gerektiğini.

Çocuklardan bizim gibi algilayabilmelerini bekleyemeyiz. Bekliyorsanız siz de beklemeyin ki beklentiniz karşılanmayınca bu kadar hiddetlenip yanlış seyler yapmayın.

Ben aceleyle nerden bulucam. Hayvan üzüyordu. Ayrıca bu hayvanlar yüzyıllardır özel mamayla mı besleniyorladı. Ben sulandırılmış süt içip de ölen kedi görmedim
Ben gördüm. Özellikle yeni doğmuş yavrularda kaş yapayım derken göz çıkaranlar yüzünden.

Hayvanlar benim kırmızı çizgim olduğu için öfkenizi anlayabiliyorum, kontrol altında tutup vurmasaydınız daha iyi olurmuş ama bazı çocuklar gerçekten laftan anlamıyor 🙄 babasının verdiği 2 kuruş harçlıkla mama alıp sokak kedilerine veren çocuklarla böylesi canavarları aynı kefeye koyup "çocuk ama o çok masum" diyemem kimse kusura bakmasın.

Hayvanlar benim kırmızı çizgim olduğu için öfkenizi anlayabiliyorum, kontrol altında tutup vurmasaydınız daha iyi olurmuş ama bazı çocuklar gerçekten laftan anlamıyor 🙄 babasının verdiği 2 kuruş harçlıkla mama alıp sokak kedilerine veren çocuklarla böylesi canavarları aynı kefeye koyup "çocuk ama o çok masum" diyemem kimse kusura bakmasın.
İşte bazılarına anlatılmıyor . Sırf eleştirmek için yazıyorlar

Back
X