• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zavallı kedi

Allah aşkına siz neyin derdindesiniz ben bu şekilde kaç tane kedi büyüttüm hiç birinde de sorun olmadı. Eğer gücünüz yetiyorsa çocuğuna küçük yaşta merhamet duygusu aşılamayan insanlara vurun
Kac tane buyuttunuz cok merak ediyorum gidip bi uzmana sorun isterseniz dogrusu neymis

Ben aceleyle nerden bulucam. Hayvan üzüyordu. Ayrıca bu hayvanlar yüzyıllardır özel mamayla mı besleniyorladı. Ben sulandırılmış süt içip de ölen kedi görmedim
Yavrular yüzyillardir annesini emer, annesi olmadan yavrunun yasamasi cok zor cok iyi bakım ister. Benim kedimde bu şekildeydi özel mamalarla besledik ayrıca tuvaletini tutma durumu oluyo onu nasıl yapicagini biliyo musun normalde annesi ögretiyor onun icinde ayri bi özen lazim. Bir suru detayi var

Yavrular yüzyillardir annesini emer, annesi olmadan yavrunun yasamasi cok zor cok iyi bakım ister. Benim kedimde bu şekildeydi özel mamalarla besledik ayrıca tuvaletini tutma durumu oluyo onu nasıl yapicagini biliyo musun normalde annesi ögretiyor onun icinde ayri bi özen lazim. Bir suru detayi var
Merak etmeyin ben gözüm gibi bakıyorum.

İşte bazılarına anlatılmıyor . Sırf eleştirmek için yazıyorlar
İyi de siz zaten eleştirilmek için açtınız bu konuyu. Konuyu çocukları dövdüğünüzü söylemeden de yazabilirdiniz. Amacınız zulme uğramış bir canlıya yardım etmek olsa konu dağılmasın kediye nasıl bakabilirim diye düşünerek sadece kediyle ilgili soru sorardınız. Sükse yapsın diye zaten özellikle belirtmediniz mi 5 yaşındaki çocukları dövdüğünüzü?

Diğer konularınız da garip zaten. Evlilik çok saçma gidin masturbasyon yapın diye konunuz da var. İnsanlarla tartışmaktan keyif alıyosunuz zaar.

İyi de siz zaten eleştirilmek için açtınız bu konuyu. Konuyu çocukları dövdüğünüzü söylemeden de yazabilirdiniz. Amacınız zulme uğramış bir canlıya yardım etmek olsa konu dağılmasın kediye nasıl bakabilirim diye düşünerek sadece kediyle ilgili soru sorardınız. Sükse yapsın diye zaten özellikle belirtmediniz mi 5 yaşındaki çocukları dövdüğünüzü?

Diğer konularınız da garip zaten. Evlilik çok saçma gidin masturbasyon yapın diye konunuz da var. İnsanlarla tartışmaktan keyif alıyosunuz zaar.
Ben sadece o an ki öfkeyle yaşadıklarımı yazdım. Ayrıca evlilik ile ilgili konum bana göre doğru size göre yanlış. Herkesin düşüncesi kendine

O yüzden mi iyilesmesi icin nasıl yol izlemem gerek diye soruyosunuz ciddiyim gercekten bakacaksanız o konuda yardimci olalim bilmeyen insanlar elinde cok yasamiyolar
Ben ilk defa böyle bir durumla karşılaştığım için sordum ne var bunda. Herkes her şeyin en iyisini bilemez .

O an öyle görünce aşırı derecede öfkelendim
İyi yapmışsınız bıktık artık şu çocukların sokakta kedilere yavrularına verdikleri zarardan vurmuşsanız da yani şiddetli mi vurdunuz yani hafifçe bir uyarmışsınızdır milletin eğitemediği haldır huldur sokağa salıp zarar vermelerinden bıktıkkkkk

Kuzum sizin mantikla o sirada cocugun anasi babasi gelse size vursa ne olacakti? siz kediyi cocuklardan ,ana babasi cocugu sizden mi kurtarmis olacakti? Olmaz, vurmamalisiniz yuzunuzdeki ciddiyetten anlarlardi zaten, cocuklar simarikta olsa sinirlide olsa cocuk yani ve kendilerinden daha zayif olana zarar vermemeyi belki sizinle duzgun yoldan ogrenmis olacaklardi 😕

Bulundugunuz yerdeki belediyeyi arayin isterseniz gelip alirlar bakimini yaparlar sonra geri getiriyorlar ayni yere

Arkadaşlar ben yarım saat önce sokakta yavru kedi buldum bir aylık falan. 5 yaşlarında iki Allah ın belası çocuk küçücük kediyi ıslatmış ve kuyruğunu çekip duruyorlardı. Tabi görünce kan beynine sıçradı. Sinirden çocuklara vurdum. Şimdi ben bu sevimli kedicik biraz halsiz önüne süt koydum içmedi. İyileşmesi için nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Sırf çocuk diye kediye, herhangi bir hayvana canlıya Allah'ın bize emanet ettiği dilsiz yavrulara yapılan eziyeti görmemek hangi vicdana sığar. Vurmak tabiki doğru değil ama kediyi ellerinden almanızı takdir ediyorum. Yaninizdan ayirmayin lütfen. Keşke sizin gibi duyarlı insanlar her yerde olsa. .

İyi yapmışsınız bıktık artık şu çocukların sokakta kedilere yavrularına verdikleri zarardan vurmuşsanız da yani şiddetli mi vurdunuz yani hafifçe bir uyarmışsınızdır milletin eğitemediği haldır huldur sokağa salıp zarar vermelerinden bıktıkkkkk
Hayır ya o kadar da şiddetli değil vurmadım

Sırf çocuk diye kediye, herhangi bir hayvana canlıya Allah'ın bize emanet ettiği dilsiz yavrulara yapılan eziyeti görmemek hangi vicdana sığar. Vurmak tabiki doğru değil ama kediyi ellerinden almanızı takdir ediyorum. Yaninizdan ayirmayin lütfen. Keşke sizin gibi duyarlı insanlar her yerde olsa. .
Ben de vurmak istemezdim elbet o manzara sinirlerimi bozdu

Benim çocuğum aynı şeyi yaparsa dışarıda vursunlar ben izin veriyorum sokakta bıktık artık anaların doğurup doğurup sokağa salıp bir şey öğretmemelerinden kedi üzerine bisiklet süren mi dersiniz yavruları kaçırıp anneden çok uzağa bırakmaları mı kaç kez şahit oldum o yavruları annesine kavuşturmak için uğraştım aldıkları yeri bile bilmiyorlar oyuncak olmadığını onların annesinden ayırmanın hoş olmadığını sizin annenizden ayırsalar iyi mi diye anlatmaya çalışıyorum ama kedinin üzerine bisiklet süren çocuğa bir tane patlarım nett yani

Kuzum sizin mantikla o sirada cocugun anasi babasi gelse size vursa ne olacakti? siz kediyi cocuklardan ,ana babasi cocugu sizden mi kurtarmis olacakti? Olmaz, vurmamalisiniz yuzunuzdeki ciddiyetten anlarlardi zaten, cocuklar simarikta olsa sinirlide olsa cocuk yani ve kendilerinden daha zayif olana zarar vermemeyi belki sizinle duzgun yoldan ogrenmis olacaklardi 😕

Bulundugunuz yerdeki belediyeyi arayin isterseniz gelip alirlar bakimini yaparlar sonra geri getiriyorlar ayni yere
İnanın bana o durumda kimsenin ana babasını düşünemedim. Şuan kedi benim yanımda çok şükür toparlandı

Benim çocuğum aynı şeyi yaparsa dışarıda vursunlar ben izin veriyorum sokakta bıktık artık anaların doğurup doğurup sokağa salıp bir şey öğretmemelerinden kedi üzerine bisiklet süren mi dersiniz yavruları kaçırıp anneden çok uzağa bırakmaları mı kaç kez şahit oldum o yavruları annesine kavuşturmak için uğraştım aldıkları yeri bile bilmiyorlar oyuncak olmadığını onların annesinden ayırmanın hoş olmadığını sizin annenizden ayırsalar iyi mi diye anlatmaya çalışıyorum ama kedinin üzerine bisiklet süren çocuğa bir tane patlarım nett yani
Çok iyi yapmışsınız elinize sağlık

Hayat o bu diziyi izleyerek Müge Anlı Esra Erol izleyerek geçmiyor sosyal medyada kim ne yapmış diye geçmiyor bir zahmet sorumsuz anneler artık çocuklara bir şeyler öğretsin bir zahmet

Katılıyorum "çocuk o sonuçta masum" diye diye bir canavar yaratıyorlar, sonra o çocuklar büyüyüp köpeklerin kafasına kürekle vura vura ö*dürüyorlar örneğini geçtiğimiz aylarda gördük. Başkasının çocuğuysa sahip çıksınlar doğurup doğurup çayıra salmasınlar.. Milletin doğurup gelişigüzel sokağa saldığı çocukların yaptığı pisliği şu an konu sahibi temizlemeye çabalıyor, öfkesinde sonuna kadar haklı.

Katılıyorum "çocuk o sonuçta masum" diye diye bir canavar yaratıyorlar, sonra o çocuklar büyüyüp köpeklerin kafasına kürekle vura vura ö*dürüyorlar örneğini geçtiğimiz aylarda gördük. Başkasının çocuğuysa sahip çıksınlar doğurup doğurup çayıra salmasınlar.. Milletin doğurup gelişigüzel sokağa saldığı çocukların yaptığı pisliği şu an konu sahibi temizlemeye çabalıyor, öfkesinde sonuna kadar haklı.
Desteğiniz için teşekkürler keşke herkes sizin gibi düşünse

Evet çok haklısınız. Bir öğretmen olarak diyeceğim şu ki eğitim evde başlar. Ve öncelik insan olabilmek. Vicdanlı merhametli çocuklar yetiştirmek. Bırakın hayvanı bir ağaca zarar vermemeyi bilmeli. 5 yaşında idrak edemiyor diyenlere karşıyım . Evdeki eğitim " ama o 5 yaşında daha " dediğimiz çocuğa merhamet etmeyi de öğretir eziyet etmeyi de. İdrak edemiyor dediğimiz çocuğu neden anaokuluna başlatıyoruz o zaman değil mi. Bu evren sadece bizim değil onların da birer yaşam alanı. Biz bu evrene sahip değiliz her canlıya istediğimiz şekilde eziyet cektiremeyiz. Bir çocuğum olursa insana da hayvana da merhamet etmeyi ben ogretmeyecegim sadece rehber olacağım , ben önce insan olacağım ki o da benden görecek bı döngü böyle sürüp gider.

Back
X