• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf günler göreceğim,görmeliyim ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi YENA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adı saglık orucu diye geciyo ama oruc falan degıl. Sifa orucundan esinlenerek olusturulmus bir sey. 15 gun yapıp 5 ara verılıyor. Ama sırf sıvı alıyorsun oruc boyunca. Sebze suyu, meyve suyu, bıtkı cayları ıcıyosun. Gunluk 1 lt meyve suyu 1 lt sebze suyu hakkn var e tabı her guun 2 3 lt su. 15 gunde cok rahat 7,8 kılo verdırıyor 5 gun arada dıkkat edıp tekrar baslıyosun. Boyle bır sey ıste bahsettıgım :)

adı saglık orucu diye geciyo ama oruc falan degıl. Sifa orucundan esinlenerek olusturulmus bir sey. 15 gun yapıp 5 ara verılıyor. Ama sırf sıvı alıyorsun oruc boyunca. Sebze suyu, meyve suyu, bıtkı cayları ıcıyosun. Gunluk 1 lt meyve suyu 1 lt sebze suyu hakkn var e tabı her guun 2 3 lt su. 15 gunde cok rahat 7,8 kılo verdırıyor 5 gun arada dıkkat edıp tekrar baslıyosun. Boyle bır sey ıste bahsettıgım :)

Çok zor ve sağlıksız bir uygulama gibi geldi bana...Yapabilene bravo diyorum..:46:Kendi adıma o kadar irdali olsaydım bu kilolarda olmazdım...
evli çocuklu olunca ev de herşeyin pişmesi gerekiyor...
nereye kadar dayanılabilir ki...En güzel ve kalıcı olanı porsiyon kontrolüyle herşeyi yemek ..

Düşünüyorsanız yapmayı büyük bir merakla takipçiniz olurum ;) ama bence yapmayın...Kaç kilosunuz bu arada...?

Bugün cuma grubumla haftalık kilo bildirimi...
Bundan sonra burayada yazıp resmileştireyim şahane rakamımı ;)

16.01.2014...106,6
17.01.2014...105,6

Nilüferim;:16:

Günlüğün hayırlı ve iyi sonuçlara vesile olsun inşallah...

Ben de buradayım artık.Topiğimizi ihmal etmeden tabii..

Benden kaçış yok...Kıskangaç Beyza daima peşinde....:1::1::1:

Başarılar canım..Yaparsın biliyorum....:kkk::72::kkk::72::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım inşallah barşırırsın:) ya ben bişey sorcam yeniyim nasıl konu açcam . 24 saat doldu hataa baya dır üyeyim ama girmiyodum yardım edin

Başarılar canım..Yaparsın biliyorum....:kkk::72::kkk::72::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende burdayım kıskanç doğa :)
yenacım hayırlı olsun güzel bi başlangıç olur inşallah:16:

beyzuşum halini hatırını sormadan atlamışım hemen pardon:17:iyisin inşallah ne olacak bu halimiz?

Amin beyzuşçum inşallah hayırlı olur...desteğini hissetmek benim için çok önemli biliyosun...:34:

topiği ihmal etmeyiz tabiii orası can evimiz ;)

takipteyim canım:)

Merhaba canım...

bende burdayım kıskanç doğa :)
yenacım hayırlı olsun güzel bi başlangıç olur inşallah:16:

Çok sağol doğacım..İnşallah ,baksana halim harap...

Nasılsın bu arada özledim seni...

canım inşallah barşırırsın:) ya ben bişey sorcam yeniyim nasıl konu açcam . 24 saat doldu hataa baya dır üyeyim ama girmiyodum yardım edin

Ana sayfa da yeni konu açın diye başlık var oraya bakın isterseniz...

Dalga geçiyosun diimii..:14::14:

beyzuşum halini hatırını sormadan atlamışım hemen pardon:17:iyisin inşallah ne olacak bu halimiz?

Hiççççççç bilmiyorum ne olacağız anacığım...Umarım iyi oluruz...Ne diyeyim..Kendi adıma konuşayım mal meydanda canım...

İyiyim şükür canım.Umarım sen de iyisindir....:54::54:

Burayı boş bırakmayalım tamam mı???

Günün mönüsü ;))

Sabah;
3 dilim tambuğday ekmek
Sucuklu yumurta
peynir

Akşam;
2 tavuklu lahmacun
yoğurtlu lahana

( tavuk göğsünü baharatlayıp soğan ve domatesle soteledim..Mayaladığım hamurdan ortaya güzel bir tat çıktı...Özellikle kızım bayıldı..

Aslın da bugün beslenmem karatay usulü olmuş ;)) Sabah yenilen 3 dilim sayılmazsa ;)

neyse ben yiye yiye zayıflayacağım..:37:

Amin beyzuşçum inşallah hayırlı olur...desteğini hissetmek benim için çok önemli biliyosun...:34:

topiği ihmal etmeyiz tabiii orası can evimiz ;)

Merhaba canım...

Çok sağol doğacım..İnşallah ,baksana halim harap...

Nasılsın bu arada özledim seni...

Ana sayfa da yeni konu açın diye başlık var oraya bakın isterseniz...

Dalga geçiyosun diimii..:14::14:

bende özledim de giremiyordum utançdan vericeme alıyorum..

yok ne dalgası 1 kilo fark var o 1 kiloyu vermek kolaymı

Hiççççççç bilmiyorum ne olacağız anacığım...Umarım iyi oluruz...Ne diyeyim..Kendi adıma konuşayım mal meydanda canım...

İyiyim şükür canım.Umarım sen de iyisindir....:54::54:

Burayı boş bırakmayalım tamam mı???

offf aynen dün tartıldım 102 ki bu gözler 103 ü görmüş :50: sizlerle biraz galeyana gelirim inşallah

Back
X