• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf günler göreceğim,görmeliyim ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi YENA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İhmal ediyorum güzel konumu ama olmuyor bir türlü fırsat bulamıyorum ..
Düzenli beslenemiyorum...
ayrıca sömestr tatili olması tuzu biberi oldu düzensizliğin ve yoğunluğun....

iyi etmişsin kendine bir günlük tutarak.bu motivasyonunuda artırır bende bu yüzden kendime ek olarak diyet günlüğü oluşturdum.bende 14 cuma gurubuna geçen hafta katılmıştım.2 kerede dukana katıldım ama dukan bende ters tepti.sonucunda 72 kiloda 68 düştüm bırakınca hoooop 83 geldi.şimdi daha ordan aldığımjkiloları veripde 72 düşecem sonrada 65 Allah izin verirse
lw 60 90 nı lahana hapını çilek hapını zenikali kulandım ama hepsi fiyasko.şimdi zor olanı yapıp yememi düzenleyerek zayıflamaya çalışıyorum.bende birde 4 gün diyeti diye bir diyet var onu 14 cuma yarışma gurubunda yazdım.o diyet doktorun bana verdiğie benziyor.28 günü 4 guruplara ayırmış herğün farklı bir menü.birde uygulaması kolay sürdürülebilirliği yüksek bir diyet.
o gurubun geçen haftasında yazmıştım geçmiş sayfalarına bir bak bulursun.bulamazsan istersen sana yarın vakit bulursam tekrara yazarım.28 günü tektek farklı.ama meyve bakımından salata bakımından bol ayrıca günde 1.5 subardağı esmer pirinç bile veriyor.tavsiye ederim.

Tek tip beslenemiyorum.Dukan da bana tek tip beslenme gibi geliyor...Sürekli protein asla tüketemem,pek sevmiyorum..
Benim handikapım hamur ve tatlı..İkisi de zehir zaten karatayın dediğinde göre ;)

İlk gittiğim üniversite diyetisyeni bana da reductil ve xenical önermişti...xenical i bir kaç gün kullanmıştım alınan yağın emilmeden dışarıya atılmasından başka bir faydası yok hatta zararı var...

Tek yol hareket ve düzenli beslenme çok iyi biliyorum ama sürekli yapamıyorum...

Obezite merkezine haftada birmi gidiyorsunuz,aile hekimliğimi yönlendirdi sizi.??

Tek tip beslenemiyorum.Dukan da bana tek tip beslenme gibi geliyor...Sürekli protein asla tüketemem,pek sevmiyorum..
Benim handikapım hamur ve tatlı..İkisi de zehir zaten karatayın dediğinde göre ;)

İlk gittiğim üniversite diyetisyeni bana da reductil ve xenical önermişti...xenical i bir kaç gün kullanmıştım alınan yağın emilmeden dışarıya atılmasından başka bir faydası yok hatta zararı var...

Tek yol hareket ve düzenli beslenme çok iyi biliyorum ama sürekli yapamıyorum...

Obezite merkezine haftada birmi gidiyorsunuz,aile hekimliğimi yönlendirdi sizi.??

merhaba tatlım.obezite merkezini aile hekimim önerdi ayda bir yada 15 günde bir çağırıyor.her gitiğimde bir şeyi çıkarıp birşeyi ekliyor.mesela geçen ayın listesinde makarna pilav leblebi nesfit yoktu.bu diyete alkedi.tabi nesfiti haftanın hergünü yiyemiyorsun.makarna 3 kaşık pilavda öyle.işte böyle 2 ay 3 haftayı geride bıraktım.yarın 77 düşmüş olacağım büyük bir ihtimalle haftada 0.5 kğ
xenical(zenikal olarak yazmıştım) onu bende kulandım.o aslında obezlere önerilen bir hap ben 7 sene önce kulandım.tatildeyken iştahımıfirenleyip hominigırtlak yememi engelemişti.7 sene önce 70 liraya falan almıştım.ama bende devam etirmedim.
benimde enbüyük sorunum hamur ve tatlı.bende dukanı 2 kere denememe rağmen et sevmeme yüzünden sürdüremedim.şuan yaptığım diyet benim için sürdürülebilirliği en yüksek diyet oldu.
karatayda aslında bir çeşit dukan uygulaması.ceviz yediriyor.birazda bulgur salatası gibi karbon hidrat veriyor.bunuda dukan yulaf kepeği olarak veriyor.yani özünde aynı

bu diyetlerin babası atkins yanılmıyorsam 60 lı yaşlarda kalpten gitmiş.yani bbakıldığında hepsi moda gelip geçecek.insanlar dönüp dolaşıp yine sağlıklı diyetlere geri döneek.

canım merhaba:)
canını sıkma sen annesin elbette bazı şeyleri disipline etmek kolay değil bizler kadar. heleki kendinle ilgili. önceliklerin var çünkü.. ama bu arada kendini de asla ihmal etme..

Arka sayfalardan ön sayfalara gelmenin zamanı geldi...Zor buldum sevgili günlüğümü ;))

ÇEri sağol canım desteğin için öpüyorum seni..:16:

Tatil bitti her anlamda hem okullar için hem de diyet için daha doğrusu sağlıklı beslenme için :34:
Artık kendimizi çok da zorlamadan sağlıklı ve doğru beslenmeye meyletme zamanı geldi
Ben de takipteyim inşallah

Tatil bitti her anlamda hem okullar için hem de diyet için daha doğrusu sağlıklı beslenme için :34:
Artık kendimizi çok da zorlamadan sağlıklı ve doğru beslenmeye meyletme zamanı geldi
Ben de takipteyim inşallah

Evet asucum doğru beslenmeliyiz artık...:16::16:

Karatay usulü ilk kahvaltımı sunuyorum ;) Umarım devamı hep gelir....

2 adet yumurta
peynir
4 zeytin
yarım çay bardağı çiğ yer fıstığı ( daha fazla yiyemedim zamanla alışırım..Ayrıca geri kalanı kahvemle birlikte tüketmeyi düşünüyorum ..)
1 adet kuruincir
1 adet günkurusu
2 dilim yer elması
1 minik havuç
Yeşillik ( tere,roka,maydanoz )
Ve çayyyyy

Ara;
3 gün kurusu
sabahtan kalan yarım çay bardağı fıstık
2 kahve biri sütlü

Akşam;
1 kase tavuk suyuna şeyriye çorba
1 tabak zeytinyağlı karnıbahar yemeği
Yeşil salata
acı biber turşusu 3-4 adet..

Gün için de 2 kupa yeşilçay içtim..

İlerleyen saatler de acıkırsam bir bardak süt..

Karatay beslenme de akşam yemeğini erken yemek daha iyi sonuç veriyormuş...
Ben de erken yedim aslın da çok acıkmıştım dayanamadım ;)

yenacım karatayında hayırlı olsun haydi bakalım gelsin eksiler
belki bende ilham alırım:34:

yenacım karatayında hayırlı olsun haydi bakalım gelsin eksiler
belki bende ilham alırım:34:

Sağol daficiğim bir de bunu deniyeyim dedim ;)

Ekmeksizlik zor gibi ama bakalım...

Sonuç alır ve devam ettirirsem menüleri topikte de paylaşıcam...Şimdi test aşamasındayım.:27:

yenacığım nerelerdesin :) karataylı diyetine başlamışsın hayırlı olsun. seni kendi günlüğümde göremiyorum epeydir aşkolsun :)

yenacığım nerelerdesin :) karataylı diyetine başlamışsın hayırlı olsun. seni kendi günlüğümde göremiyorum epeydir aşkolsun :)

Günaydın canım...Haklısın uğrayamadım..Nasılsın.? umarım çok iyisindir...
Bundan sonra sık sık haberleşelim...:34:

Bu arada kilo vermişsin çok sevindim..:nazar::nazar: sen günlerce takılıp sonra birden veriyorsun anladığım...O yüzden üzülme ve bozma ok.;)

Ben de test aşamasındayım ;)

Son düzenleme:
Karatay beslenme de 4.günüm..Çok güzel sonuç aldım bugün...Sevinmek için henüz çok erken biliyorum..
Umarım sıkılmam ve hep devam ederim...

Back
X