Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor ve sağlıksız bir uygulama gibi geldi bana...Yapabilene bravo diyorum..Kendi adıma o kadar irdali olsaydım bu kilolarda olmazdım...
evli çocuklu olunca ev de herşeyin pişmesi gerekiyor...
nereye kadar dayanılabilir ki...En güzel ve kalıcı olanı porsiyon kontrolüyle herşeyi yemek ..
Düşünüyorsanız yapmayı büyük bir merakla takipçiniz olurumama bence yapmayın...Kaç kilosunuz bu arada...?
bence de sağlıksız ama hızla kilo vermek çok cazip geliyor açıkçası :) 126 kiloyum. başlayacağım inşallah bu aralar. buna değil ama bir benzerine :)
Hayırlı olsun Yenam inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız![]()
yenacığım nasıl gidiyor diyet, umarım senin moralin ve çocukların sağlığı da çok iyidir.. özledim :)
Canım ne güzel olmuş bu günlük, hayırlı olsun
eminim çok iyi gelecektir sana. bu arada tekrardan geçmiş olsun, aman dikkat et kendine.
takipteyim![]()
Canım diyet yapamıyorum ben, normal insan şeklin de beslenmem benim için başarı
Bu aralar ne çok iyi,ne çok kötü diyebilirim...Abartmıyorum ama kilo kaybımın olup olmadığını bilmiyorum ilk defa bir haftadır tartılmıyorum...Yarın sürpriz olacak bana.
Nickin çok uzun. sana daha kolay bir şekil de hitab etmek isterim, mahsuru yoksa ismini bahşedermisin.![]()
yenacım hayırlı olsun günlüğün....
hangi ara günlük yaptın kendine ben niye farketmedim daha önce...![]()
tabiki bana burada cherry de diyebilirsin adımı şimdilik söylemek istemiyorum burada :) ama sana özel mesaj atıyorum hemen...
Hayırlı olsun günlüğünüz istediğiniz hedefe sağlıklı ve kalıcı olarak ulaşırsınız inşallah
senin günlüğünü takip etmekte güzelmiş yenam......
![]()
Yenacım günlüğün sana başarı getirsin İnşaAllah...hayırlı olsun...günlerdir giremediğimden yeni gördüm...takipteyim...