• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf günler göreceğim,görmeliyim ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi YENA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok zor ve sağlıksız bir uygulama gibi geldi bana...Yapabilene bravo diyorum..:46:Kendi adıma o kadar irdali olsaydım bu kilolarda olmazdım...
evli çocuklu olunca ev de herşeyin pişmesi gerekiyor...
nereye kadar dayanılabilir ki...En güzel ve kalıcı olanı porsiyon kontrolüyle herşeyi yemek ..

Düşünüyorsanız yapmayı büyük bir merakla takipçiniz olurum ;) ama bence yapmayın...Kaç kilosunuz bu arada...?

bence de sağlıksız ama hızla kilo vermek çok cazip geliyor açıkçası :) 126 kiloyum. başlayacağım inşallah bu aralar. buna değil ama bir benzerine :)

bence de sağlıksız ama hızla kilo vermek çok cazip geliyor açıkçası :) 126 kiloyum. başlayacağım inşallah bu aralar. buna değil ama bir benzerine :)

MErhaba miyora,

Karatay tarzı beslenmek bana çok cazip ve uygun ve de sağlıklı geliyor..Yapamazmısınız onu..Hem doyup hem de kilo vermek çok güzel...
ben yapamıyorum, sabahları ekmeksiz kahvaltı midemi bulandırıyor...Yoksa o kadar özeniyorum ki karatay yapanlara..
Düşünsenize içli köfteler,kebaplar,lahmacunlar ve adı diyet ;))

Hayırlı olsun Yenam inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :16::16:

Canım ne güzel olmuş bu günlük, hayırlı olsun :16:
eminim çok iyi gelecektir sana. bu arada tekrardan geçmiş olsun, aman dikkat et kendine.
takipteyim :54:

yenacığım nasıl gidiyor diyet, umarım senin moralin ve çocukların sağlığı da çok iyidir.. özledim :)

Canım diyet yapamıyorum ben, normal insan şeklin de beslenmem benim için başarı ;)
Bu aralar ne çok iyi,ne çok kötü diyebilirim...Abartmıyorum ama kilo kaybımın olup olmadığını bilmiyorum ilk defa bir haftadır tartılmıyorum...Yarın sürpriz olacak bana.;)

Nickin çok uzun. sana daha kolay bir şekil de hitab etmek isterim, mahsuru yoksa ismini bahşedermisin.:27::27:

Canım ne güzel olmuş bu günlük, hayırlı olsun :16:
eminim çok iyi gelecektir sana. bu arada tekrardan geçmiş olsun, aman dikkat et kendine.
takipteyim :54:

Esracım hoşgeldin.:16:
Beklerim hep..Hep takip et rahatsız et beni ;);)

Sen de çok dikkat et kendine yğun günler yaşıyorsun her açıdan..:16:

Sevgili günlüküm ;)

Günlerim çok yoğun geçiyor, gün geliyor zamanı yettiremiyorum ..

Düzenli menü paylaşmayı bir türlü yoluna sokamadım sıkılıyorum sanırım..
Ama aşırı yemiyorum şükür...

2 gündür beslenmem aynı, sabahları ev de kahvaltı edemeyince dışarıdn alınan poaça yla kahvaltı akşam karnabahar ve bulgur ve salata..
Koca bir tencere kıymalı karnıbahar pişince bitirmek zorundaydık atılmasın günah ;)
Ben çok severim sorun değil ama kızım puk mutlu oturmuyor masaya pırasa ve karnıbahar olunca ;)

Yarın tartı günü...Pamuk ayaklar tartıya, umarım güzel sonuçlar görürüz tüm şişmandaşlar olarak....

yenacım hayırlı olsun günlüğün....:16:

hangi ara günlük yaptın kendine ben niye farketmedim daha önce...:19:

Hayırlı olsun günlüğünüz istediğiniz hedefe sağlıklı ve kalıcı olarak ulaşırsınız inşallah

Canım diyet yapamıyorum ben, normal insan şeklin de beslenmem benim için başarı ;)
Bu aralar ne çok iyi,ne çok kötü diyebilirim...Abartmıyorum ama kilo kaybımın olup olmadığını bilmiyorum ilk defa bir haftadır tartılmıyorum...Yarın sürpriz olacak bana.;)

Nickin çok uzun. sana daha kolay bir şekil de hitab etmek isterim, mahsuru yoksa ismini bahşedermisin.:27::27:

tabiki bana burada cherry de diyebilirsin adımı şimdilik söylemek istemiyorum burada :) ama sana özel mesaj atıyorum hemen...

yenacım hayırlı olsun günlüğün....:16:

hangi ara günlük yaptın kendine ben niye farketmedim daha önce...:19:

zeynepçim sağol canım...

Daha çok yeni..esti ben de açtım günlük ;)
belki uğurlu gelir.:34:

Hayırlı olsun günlüğünüz istediğiniz hedefe sağlıklı ve kalıcı olarak ulaşırsınız inşallah

amin inşallah,çok teşekkür ederim..

size çok güzel yol almışsınız tebrikler..:nazar::nazar:

Ara ara karatayı takip ediyorum sizi ordan anımsadım..

Son düzenleme:
senin günlüğünü takip etmekte güzelmiş yenam......:nazar::nazar:
:16::16::16:

Yenacım günlüğün sana başarı getirsin İnşaAllah...hayırlı olsun...günlerdir giremediğimden yeni gördüm...takipteyim...

Ayağımdan dolayı sıfır hareket.yoğunluktan yetersiz su tüketimi bla bla ;)
Bu hafta olmadı...Olsun.. hayat devam ediyor ve benim hep umudum olacak...

16.01.2014...106,6
17.01.2014...105,6
24.01.2014...105,6

Back
X