Zayif kadin mi? Balik etli kadin mi?

Eprum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
381
3
68
Kizlar zayif kadinmi yoksa balik etli kadinmi cekicidir sizce????bizim erkeklerimiz ne sever deneyimleriniz? :)

Aaa benim actigim konulara hic mi talep ilgli olmaz yahu :) cok mu sıkıcıyım acaba???

katliama mı neden olmak istiyosun bacım zayıflarla balık etliler birbirine gircek al başına belayı.

daha önce uzun boy kısa boy konusu vardı aynı böyle, ahali birbirini yediydi. tehlikeli mevzular bunlar. kadın kısmı kıyasa gelmez.

canim bence ne zayif nede balik etliii tam ortasinda idealdir bir erkek icin ama tabii bazi erkekler zayifda sever bazialri kiloluda

İyide bu isler zevk meselesidir herkes baska begenir bir cogumuzun bir kac sevgilisi olmustur ve az cok biliriz nelerden hoslandiklarini kimleri begendiklerini. Amac kimseyi birbirine dusurmek degil yani herkesin ayri bir guzelligi vardir zayifda olsa balikda olsa ve herkesin bir alicisi vardir...zevkle sabit

bence herkesin zevki farklı, kimisi asla zayıf yada şişman olmaz derken, kimisi de illa ki zayıf olsun şişmam olsun der. orta karar iyidir bence, her kesime hitap edebilir

bencede zayıf kadın :))) ben 45 kıloyumm .. boyum da 1,60 nısanlım kesınlıkle alma boyle guzelsınn .. erkeklerr genelde zayıf kadın begenırr .. der der durur

erkegin tercihine gore degisir ben zayıf bir bayanım kimisi zayıfsın ck der kimisi cok iyisin boyle tercih meselesi

Boyum 1.68 Kilom 57 .. Sevgilim popomun büyüklüğünden belimin inceliğinden bacaklarımın kalınlığından yakınıyor.. Bir böyle iyisin diyor birde taş gibisin diyor..

Zayıf kadın çekicidir.Beli ince vücudu şekilli orantılı zayıflıkta olan kadın çekicidir.Zayıf ama yukardan aşağı deynek gibi hiçbir vücut hattı olmayan kadın benim gözümde çekici değildir.

insanı çekici yapan kilo yada boypostan öte edalardır bence.tercihte buna göre değişir.herkesin sevilecek bir yanı vardır.kişi görür yada gözüne sokarsın ayrı:)) örn: Kıvanç Tatlıtuğ ' da çekicidir Okan Bayülgen ' de.çok çekici görünen bir kadın 2 kelimeyle kendini batırabildiği gibi 2 kelimeyle tavanda yapabilir.çok kapsamlı bir konu!!!

valla ben her seyi yiyor ama kılo almıyordum hamile kalana kadar. çoook zayıftım simdide fazla kılolarımdan kurtulamıyorum. esime ne zaman ciddi ciddi çok kılo aldım halime bak desem, aman eskiden de çok zayıftın simdiki halın daha iyi diyor. ama bence onemli olan zayıf yada balık etli olmaktan çok bir kadının fiziğinin orantılı olması. yoksa zayıfta olsa balık etlide olsa fizik orantısız olunca giydiği yakısmıyor.

Erkekler bizim gibi takılmıyorlar öyle boya, kiloya falan. Şahsen erkek olsam, yanımda sürekli kalori hesabı yapan biri olsun istemezdim, kararında olmalı her şey.

Kişiye göre değişir,
kimi şişman kimi zayıf beğenir.
Tabi hepsinin de bir ölçüsü var çok şişman bir bayan hoş olmadığı gibi
çok zayıf bayanlar içinde aynı şey geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…