Zayif kadin mi? Balik etli kadin mi?

bence kesinlikle zayıf kadın. şimdilerde balık etliye yaklaşıyorum ama zayıfkenki özgüvenim yok gibi

Misal ben balık etli bayanın daha güzel daha seksi olduğunu düşünürken
Ablam zayıf bayanın daha güzel ve seksi olduğunu savunur
Herkesin zevki farklıdır.
Ben 1.73 boyunda 63-62 kilodayım ah keşke gögüslerimin büyüklüğü kadar popomda biraz büyük olsaydı derim hep

sevgilimle ilk tanıştığımda aman aman fazla bir kilom yoktu 1.58 boya 55 kilo belkide. yada 53 falan tam hatırlamıyorum..Ama fazla kilo aldım bir ara simdi yine 49-50 civarındayım o göbeğin olsun o problem değilde basen olmasın diyor basen sevmiyor maalesef her erkek gibi ele gelecek bir şeyler istiyor sanırsam

Ele gelen kadın diyelim biz ona ne kemikleri batacak kadar zayıf ne de bıngıldayarak giden balık etli

erkekler gobeksız ınce bellı ınce bacaklı acık tenlı uzun boylu kadınları begenır genel olarak

yanı balık etlı sewmezde elınde o varsa adam ne desın

ayrıca bu yzadıklarım kadınlarında ortak hayalıdr

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 1.69 boyunda 48 kg'dım şimdi evde sürekli oturmaktan 2 kg aldım 50 kiloyum ama ben fiziğimi çok beğeniyorum erkekler beğenmezse beğenmesin bana ne diyorum hehehe... kızlar kendimizi erkeklere beğendirmekten bir türlü vazgeçemiyoruz :D herkesin kendi zevki önemli olan kendimizle barışık olmamız :D

kesinlike çok zayıf kadınları beğenmediklerini biliyorum .çok zayıf kadın düşünsenize göğüs yok kalça yok erkekten ne farkı var?marilyn monroe tüm zamanların en seksi kadını seçiliyor hala kaç yıl olmuş öleleri asla zayıf bir kadın değil erkekler bu tip kadınları beğenir .

Kizlar zayif kadinmi yoksa balik etli kadinmi cekicidir sizce????bizim erkeklerimiz ne sever deneyimleriniz? :)

Şöyleki benimdüşüncem,

Ben de balık la zayıf ortası bir bayanım fakat hatlar çok önemli.(Birde ben kendimle barışığım pek takmam ama kiloda almamak için çok dkkat ederm tbikide:))
Şimdi zayıf kadın var zayıf kadın var.Bazı kadınlar zayıftır kırılacakmış gibi- o berbat.veya kemik torbasıdır o da kötü duruo.ama öle değilde oratılıdır ,giydiği yakışır tam oturur.bacağı beli kalçası falan biçimlidir.o güzel.
balık etlide de çok böle sibelcan gibi balina deilde, hafif etine dolgun,bel ince kalçadan düzgün olan kadın bence güzeldir.ama kalın odun gbi bir balık etli kadın güzel deidlir.
yani bence tamamen vücut yapısı ile alakalı...
sonuç olarak erkekler vücut yapısı sexy olan ,orantılı düzgn olan,giyinmeyibilen,zayıf balık faketmio---
Kısaca dikkati çeken, güzel olan herkes ilgisni çeker die düşünüorummmm:ssz:

Zayıflara giydikleri yakışıo kardeşimmmm:52:

mankenlerde balık etli yok maalesef yani ne bilim ne göbek var ne kalça idealler ama nereleri sexi geliyo anlamıs değilim :D silikon gögüsleri sanırım

bencee balık etli kadın her zaman daha çekicii....yanii bana öyle geliyorda olabilir:)

Valla ben zayıfım ve fiziğimden de çok memnunum ne göbek sorunum var ne bunu giysem nasıl durur derdim var ne giysem cuk oturuyor üstüme. Ama zayıftan zayıfada durum değişiyor tabiki. Ben zayıfım ama omuzlarım geniş göğüslerim normalden biraz büyük fiziğime göre. Bu da benim şansım sanırım. Sevgilimde zayıf halimi seviyor zaten. Aslında zayıf yada balık etli güzel demek çok iddialı olur. Çünkü bu da zevk meselesi. Ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin:10:

Back
X