Zayıf olduğum için gelinliğin bana yakışmayacağını söylüyorlar

beren_89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
32
0
16
Artvin
iyi akşamlar arkadaşlar, ben 23 yaşında 1.63 boyunda ve 49 kilo olan düğününe 1 ay kalmış bir genç kızım. şükürler olsun dert edecek pek bir sorunum yok ama insanlar beni kilo konusunda çok kaygıya düşürüyorlar. her gün yemek için kendimi zorluyorum, pekmez içiyorum fakat telaşlı olduğumuzdan kilo alamıyorum. çevemdekiler üzerime en güzel gelinliğin bile yakışmayacağını söylüyorlar sizce haklılar mı?

Öncelikle kafana takmamamya çalış, normal yaşantına devam et etrafındakiler hep konuşacak bir şey bulurlar

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun,bir ömür boyu mutluluklar.
Ve 1 ay kalmış düğününe,kilo alman biraz zor gibi gözüküyor,alsan da ya sadece karnın-göbeğin
şişer bu şekilde de çok orantısız olur.Sana tavsiyem gelinliği sakın hazır alma,diktir.Böylece üzerinde
emanet gibi durmaz,bu koşuşturma içinde bir de kafaya kilonu takarsan ohoo
Düğüne hazırlık döneminin her anından tat almaya bak,geri dönüp baktığında keşke dememek için.

insanlar hep konuşur , konuşur ,konuşur....

sen onlara göre kilo alsan da konuşur, gözünün üstünde kaşın var der ,kaşının altında göz var der.

der de der yani.

başkaları öncelik değil siz önceliksiniz.

sen mutluysan halinden kime ne ?

şimdiden bir ömür boyu mutluluklar

Allahım! Böyle insanlar deli ediyor beni kaldı ki kilonda abartılacak düzeyde birsey göremedim ben? Öyle bile olsa söylenir mi bu ya? İyiligini mi istiyorlar dügün arefesi, kötülügünü mü??
Cok zarif duracaksın gelinliginin icinde cevrendekilerin laflarına kulaklarını tıka sen, sırf kilo alacagım diye kendini yemeye zorlama. İcinden geliyorsa ye, o ayrı tabii..
Mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
Tatlım sen kilondan memnunsan dert etmene luzüm yok eğer dert ediyorsan ve kilo almak istiyorsan bir ayda 2-3 kilo alabilirsin bunun için bir ton yöntem var...

canım bence 163 e 50 kilo öyle arkadaşlarının abarttığı kadar zayıf değil
ayrıca gelinlik sana yakışmaz diyenleride kusura bakma iyi niyetli bulmadım
eğer sağlığın yerindeyse, dinçsen kafana takma, nişanlılığının son günlerinin tadını çıkar
mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
Kilo alsan konusurlar, versen konusurlar.
bosver sen onlari
keske bende yesem yesem kilo almasam

kilonla boyun orantısız değil bende 1.60 48 kg yim önemli olan vücut yapın benden kilolu olanlardansa bana daha çok yakışan kıyafetler oluyo. eğer bu kadar stres yaparsan daha çok kilo verirsin vücuduna uygun bi gelinlik seçmişsen prenses gibi olacağın kesin. zaten seninle evlenen kişide seni o halinle sevmiş. normal halinle beğenen gelinlikler içinde hayrak kalacaktır o beğendikten sonra da başkasından sana ne

Benim boyum 164, 48 kiloyla gelin oldum. O gelinlik öyle incecik duruyor ki üstünde, çok güzel oluyor. Hiç kendini zorlama canım ağzı olan konuşuyor maalesef.

Kafaya takma tatlım dilerim tek sorun bu olur ,kendine uygun bir gelinlik bulursun elbet güzel olur ...
Bu dönemde herkes bir yorum yapıyorrr,boşver.

Hem unutma bütün gelinler güzeldir

Bence boyunla kilonun orantısı ideal. Çok zayıf değilsin ki.. O yüzden milletin ne söylediğini aldırma konuşur dururlar. Eminim ki sana çok yakışacaktır gelinlik, zayıflık kilolu olmaktan her zaman daha iyidir. Sıkma canını

bence gelinlik zayıflara daha çok yakışıyor, ancak bu konulara yorum yapan insanlardan nefret ediyorum, ben de 1.65 ve 59 kilo ile gelin oldum bir arkadaşım göbüşlü gelin demişti, ki göbeğim yoktu fazla aslında

milletin işi gücü kilo olmuş ya. kendi kilo kompleksleri yüzünden başkalarına saldırıyor çoğu.
sen kimseye bakma.boy ve kilo orantın süper.zayıf değilsin gelinlikte en çok orantılı vücutlara yakışır senin gibi yani
harika olur sana

Son düzenleme:
o kadar moral oldu ki yazdıklarınız hepinize çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettiniz inanın... Allah sizlerden razı olsun..

seninle neredeyse ayni olculere sahibiz boyum benim 161 evlendigimde 49danda az bi kilodaydim gelinlik gayet guzelde yakisti hic aldirma etrafa

milletin ne dediği senin için önemli olmasın boşver eşin beğeniyosa gerisi hiç kimseyi ilgilendirmez
ben 1.63. 44 kilo ile evlendim zayıf diyende oldu şimdi 69 kiloyum şişko diyolar 2 doğum yaptım yıllar geçti boşver sen mutlu ol yeter

Gelinliğin yakışmadığı kadın yoktur.
Sadece onu çekemeyenler çoktur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…