Zayıf olduğum için gelinliğin bana yakışmayacağını söylüyorlar

Çok zayıf değilsin ki sen.
Benim boyum 1.70 ve ben şuan 47 kiloyum!
Naparsam yapıyım alamıyorum kilo.
Pazar günü sözleniyorum bende çok takıyodum zayıfsın diyolardı ama artık aldırmıyorum.
Düşündükçe daha kötü oluyorum çünkü..

boyum 1.58 evlendiğimde 47 kg idim banada aynı şeyleri söylediler inanamazsın o gelinlik öyle bir yakışıyor ki zayıf insana sana bunun tersini söyleyenler halt etmiş
yaklaşık 5 yıllık evliyim birde kızım oldu şimdi de kilolusun diyorlar milleti dinleyecek olsak ooooooo onların istekleri bitmez

ankete devam edelim. 1.64 boyum, 42 kilo ile gelinlik giydim; ağır ve taşlı bir gelinlikti. 9 cm de topuk vardı taç saç vs....
çevre ne demiş bilemem, ben pistte çok eğlendim :)
tavsiye ederim sana da, zaten seni çekiştiren beğenmeyen zaten çok kişi olacak evet yüzüne de gülücekler :)
o nedenle, sağlıklı isen boşver sıkma kendini.

ben bir insanın eleştiri yaparken karsı tarafı olumlu bır seye yoneltme amacıyla yapmasını dogru buluyorum.yani bana bir akıl fikir vermeyecekse,yol-yordan gostermeyecekse veya bir hatamı duzeltmemi saglamayacaksa susmasını tercıh ederım.gencecik bir kıza evlenme hazırlıkları yaparken nedenn nedennnn bu şekilde bir yorum yaparlar?!?!?!? aklıma gelen tek cevap:KISKANÇLIK.canım sen sakınn bu sözlere aldanma.tamam belkı zayıfsın ama bu senın cırkın olacagın ya da gelınlıgın yakısmayacagı anlamına gelmez ki. gelinlik bembeyazzz ve cok guzel bir elbısedir.geleneklerımızde çok onemlı bir anlamı vardır.gelinin saflıgını ve temızlıgını temsil eder.bu kadar özel bir elbisenin kımsenın ustunde kotu duracagına inanmıyorum. eger sen de denediğin modellerin sana uygun olmadıgını dusunursen gidip diktirirsin canım ne var bunda :) senın guzellıgını ortaya cıkaracak ve vucut hatlarına uygun bir model yapılır.çok da guzel olursun.dugunde de o gelınlıgın yakısmayacagını soyleyenlere kapak olur :))) kilondan da rahatsızsan,dugunden sonra bir diyetisyene gıdersin sana bir diyet hazırlar ona gore saglıklı bır sekılde ıdeal kilona kavusursun. boyle kucuk seylerle kendıni uzmene hıc gerek yok gercekten..gelınlık tabiki önemli ama daha önemli olan mutlu ve huzurlu bir yuvan olması.. Allah mesut etsin

Amaan boşversene sen..
Senin kilona inebilmek için insanlar 10 takla atıyor burda da günlük hayatımızda da..
Üzerine göre diktirdin mi neden olmasın?

Duyma bile..
Ne güzel inceciksin zarifsin salla gitsin..

Son düzenleme:
Cok zayif degilsin bu dusunceyi at oncelikle kafandan.
Ayni yastayiz. Benim boyum 1.65 ve kilom suan 44.
Biraz mutlu olmussundur simdi umarim :)))
Yillardir hep standart 48-49 kilo arasiydim. Daha hic 50yi gormedim.
En son yazin tartilmistim ozamanda 48dim ve ben hala oyle oldugumu saniyordum! Iki gun oncesine kadar...
44 kiloya dustugumu gorunce cok bozuldu moralim. Alamiyorum yiyemiyorum istahim yok.
Sagliksiz bi goruntum yok acikcasi bu halimle bile, bu yuzden icini rahat tutmalisin cunku boyuna oranla kilon benden daha iyi. Ve seninde kotu gorunmedigine eminim. Dinleme kimseyi bosver kiskaniyorlar:))

Canım önce mutluluklar dilerim,umut ederim bir ömür sürsün:) Biliyormusun kocaların koca koca derdi olur derler , sen onları düşün,gelinlik her kıza çok yakışır merak etme:)Bende 170 64 kiloyum,çokta yakışmıştı:)

Ay canim hic dert degil inan ki.sen takma densiz insanlarin lafini.herseye bahene bulurlar.benim esime de abileri ben gelin olcagim zaman senin karinda cok kisa ona da gelinlik hic bulunmaz demisler esim de sizin karilariniz da cok sisman onlara nasil bulunduysa benim karima daha rahat bulunur demisti hic unutmam.ama ben hic takmadim sende takma ay daha guzel ya iste de ne kadar zarif bir gelin olucam felan de

Sen başkaları için değil kendin için yaşamalısın. Senin aklını bu dedikodular meşgul etmesin. çok harika gelin olacaksın. Hayırlısı olsun. Amin.

oof of 3-4 sene önceki hallerim geldi gözümün önüne :2: bende 1,64 boy 42-43 kiloydum epey zayıfdım anlayacağın. hep dert ederdim zayıfım diye. pekmezlermi içmedim, doktorlaramı gitmedim naptıysam alamadım kilo. hele birde bunu sorun edersen hepten alamazsın sonra birden nasıl olduysa yavaş yavaş kilo aldım. Şimdilerde 52-53 kiloyum. gayette memnunum. boşver kafana takmamaya çalış. elbet bir gün alırsın

Güzelim Hiç kafana takma 1 ay kalmış keyfini çıkar böyle kafana takarsan mum gibi erir kalırsın kilo alıyım derken verirsin ayrıca kilonda abartıldıgı gibi cokta zayıf değil.cok kafana takıyorsa diktirirsin melekler gibi olursun.

Gelinliğini aldın mı bilmiyorum ama provalar sırasında, aynada kendini gördüğünde
söylenenlerin laf salatası olduğunu anlayacaksın. kulaklarını çevredekilere
tıkamalısın. Prensesler gibi olacaksın eminim

Düğününüze 1 ay kaldığına göre, gelinlik provası yapmış olmanız lazım.. en azından model denemişsinizdir..

Yakışıp yakışmadığı hakkında da bi fikriniz oluşmuştur böylece siz akıştırdıysanız boşverin başkalarını

Bünye denen birşey var 1 ayda kaç kilo alabilirsiniz ki zaten ?

çok zayıf değilsin ki boyuna göre .ben 1.70 e 50 kiloydum eskiden hiçde zayıf durmuyordum süperdi hatta .eskiler falan der kızım kilo al diye .sen takma bence tam kıvamındasın normalsin yani kilo alma hatta sonra vermek zor olur

Canım 1.60 boyunda ve 44 kiloyum, kalçam göğsüm de var yani sopa gibi de değilim. Abiye + topuklu giydim mi yakışır da hani. Hatta üst bacağım bence biraz kalın bile diyebilirim. :)
Yani kuzucuğum boyun ve kilon gayet normal. Ki gelinlik zaten görkemli gösteren bir şey. Düşün daha saçın, duvağın, topukluların olacak. Çok da güzel bir gelin olacaksın inşallah. Sen takma bence kilo al diyenleri, son bir ayda o telaş içinde edilecek laf da değil hani kızdım söyleyenlere. Ayrıca arkadaşlar çok haklı, üç beş kilo alacağım diye birden yüklenirsen göbek vesaire çıkabilir son anda.
Tamam gerekli bölgelerdeki yuvarlak hatlar kadını endamlı alımlı gösterir ama senin boy-kilonda zaten yerindedir her şey. Kulağını tıka geç bence bunlar sıkıntı değil tatlı heyecanlarla dolu günler olmalı. Ömür boyu mutluluklar şimdiden.

1.63 boya 49 kilo çok da zayıf değil ki.

ah be güzelim zamanla anlayacaksın insanların kıskançlıklarından böyle moral bozucu şeyler söylediğini.

Ayrıca gelinlik de çok güzel olur sana ,ne güzel bak zayıfsın genceciksin ,aptal aptal sözlere inanma sakın.

Benimde boyum 1.63 kilom 49du. Gelinlik konusunda tek kaygım göğüslerimdi çünkü çok küçükler:) Ama gelinlikte göğüs kısmı semsert olduğu için içi boşken bile kocaman görünüyorlarmış Birtek sana önerim omuz kemiklerin çok belirginse yani zayıf görünüyorsa v yaka yada kayık yaka bir gelinlik düşünebilirsin. Benim gelinliğim straptezdi ben zayıflıktan değilde alışkın olmadığım için bütün akşam duvağımla omuzlarımı örtmüştüm. Onun dışında incecik bir bele yakışmayacak gelinlik yoktur hiç merak etme. şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim...

ben 1.70 boyunda 52 kilo evlendim ve gelinliğim çok ama çok yakıştı..sadece vücut şekline göre bir gelinlik beğenmen yeterli ki çoğu model zayıf insanda güzel duruyor...hiç aldırma sözlere..çok güzel bir gelin olacaksın.mutluluklar dilerim..:)

Canım bence gelinliğin keyfini çıkar.Bütün gelinler çok güzel görünür.Ayrıca bunu sana söyleyenleri sorgulaman daha doğru.Etrafındaki moral bozan insanları elemen için iyi bir fırsat dahi olabilir senin için .Evliliğin ,gelinliğin hayırlı uğurlu olsun.

Anlasana seni çekemeyenler var :)
Kilon boyuna göre çok iyi bence.Biraz da topuklu giyersen çok güzel bir gelin olursun.Kıskanıyolar bence ya başka açıklaması yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…