Zayıf olduğum için gelinliğin bana yakışmayacağını söylüyorlar

kıskançlık başka birşey değil... çok yakın arkadaşım 47 kilo 170'in üzerinde boyu var... öğle evlendi. gelinliğin içinde çokta güzeldi...

Zayıflığı kötü göstermeye çalışıp kara-kuru gibi laflar bile ederek seni kıskanan hasetlenen insanlar olacaktır.
Öyle bir yere getirir ki bu sözler seni ya bıktım zayıflıktan dersin...
Halbuki o insanlar orada sırf hasetliklerinden bunu yapıyorlardır...:19:
Kanma inanma ve kendi hayatına bak.
Aksine zayıflar gelinliği daha da güzel taşır. :34::34::34:
Ki, sen öyle aman aman zayıf değilsin. :34:

yeni bir düğün yaptık,gelin 175cm boyunda ve 42 kiloydu.gelinliği de mükemmel taşıdı.senin boyun ve kilon orantılı,çok zayıf değilsin:34:

cnm sen söylenenlere aldırma bnde 1.70 boyundayım 46 kiloyum valla çokta yakıştı gelinliğim :16: hatta bnce zayflara çok çok daha gzl oluyo gelinlik daha iyi taşıyolar:16:

2 sene önce kuzenim evlendi 1.72 boya 45 kilo ile gerçekten çokk zayıftı bildiğin kemikleri sayılıyordu aynı şeyi kızcağızada yaptılar maalesef ama o kadar güzel bi gelinlik saç takı tasarımı yaptı ki görenler hayran kaldı zayıflığı ön planda deildi.

diyeceğim o ki bu laflar her zaman olur en güzel,en heyecanlı dönemini yaşıyorsun hayatının,konuşulanlara kulak asma,boş laflar içinde üzülme..

ne garip insanlar var yahu
gelinlik herkese yakışır maksat size yakasan modeli bulmak
kaç çeşit model gelinlik var herkesin tipine göre
ayrıca 1.63e 49 kilo öyle bri deri bir kemik kalacak bir boy kilo oranı da degil
170e o kilo ile olan insanlar var.
valla o incecik siluetinizle öyle güzel gelin olursunuz ki kıskanclıktan catlarlar.
benim ablam da cok zayıftı
kemikleri cok belli olmasın diye yakasına kadar tülle kaplı bir gelinlik giymisti mesela
onun dısında ince bel ince kol gayet güzel durur gelinlikte
bu tarz bir sey mesela Pronovias Wedding Dresses [Duquesa] at BestBridalPrices.com

amannnn herşeyi insanlar için yaşıyoruz zayıf olsan biraz kilo al kilo alsan biraz kilo ver der dururlar takma kafana 49 kilo çok kötü bir kilo değil keşke bende o kiloda olsam(58 kiloyum) takarsan hiç alamazsın terapiste gidebilirsin ama şunu söyleyebilirim kilo alman bu evrede zor hatta kilo vermemeye bak
ben kolay kolay kilo vermem yeni evlendim düğün telaşından fark etmemişim 3 kilo vermişim aman ne sevinmiştim ama aldım
merak etme sen kendine yakıştırıyorsan kendini iyi hissediyorsan sorun yok tadını çıkar:16::16::16:

yeni bir düğün yaptık,gelin 175cm boyunda ve 42 kiloydu.gelinliği de mükemmel taşıdı.senin boyun ve kilon orantılı,çok zayıf değilsin:34:

Egem Abla sizin gelin benden de kara kuruymuş :1:
Şaka bir tarafa neden taşımasın?
Önemli olan bedenine uygun gelinlik seçmek.

böyle şeyleri kafana takma sen gelinsin her halinle o gecenin en güzeli sen olacaksın :34:
hem bende 1.63üm ve 45 kgdım düğünümde, hep güzel şeyler duydum :31:
hem kötü bi söz duysan bile, bunu söyleyen kişinin fesatlığına ver, hayatının en güzel gününü kimsenin mahvetmesine izin verme, mutluluklar :16:

Egem Abla sizin gelin benden de kara kuruymuş :1:
Şaka bir tarafa neden taşımasın?
Önemli olan bedenine uygun gelinlik seçmek.

evet canım,senden daha zayıftı.kemikleri de çok ince,narin bir kız:34:

aynı şeyi banada yaptılar üç sene önce, yine senin kilon iyiymiş ben 172 boyunda ve 52 kiloydum evlendiğimde... akrabalarım eş dost hep bana gelinliğin içinde kaybolacaksın çok zayıfsın diye diye burnumdan getirdiler...en tatlı heyecanı bile burundan getiren insanlar zaten seni seven insanlar değildir..aksine kıskanan çekemeyen insanlardır...ben gelinlik bakmaya gittiğimde satıcı bayan dedi ki, senin gibi güzel vücutlu bir gelini giydirmek bana zevk verecek, beğendiğin bütün modeller cuk oturacak üzerine, çünkü aynı mankenlerin ölçüleri var sende demişti :) nasıl sevindim nasıl moralim düzeldi anlatamam...bana sürekli gelinlik bol gelir sana diyen kişiler böyle lök gibi kaldılar bunu duyunca...gerçekten de her beğendiğim gelinlik cuk diye oturdu, çok yakıştı hepsi birbirinden güzeldi...ve beğendiğim modeli aldım eve geldim, ev kalabalıktı malum düğün arefesi, herkes ısrar etti giy bi bakalım diye, giydim ve bi baktılar hepsi şok oldu, kıskananların suratı düştü, okadar yakıştı ve güzel oldu ki...
sen öyle diyenlere aldırma canım, gelinlikler tam aksine zayıflara daha çok yakışır...tombul bi kız olup gelinliğin sağını solunu patlatma korkusu yaşayacağına, karnını içine çekmek gibi derdin olacağına, varsın zayıf ol gelinlik üzerinde manken gibi dursun...gör bak çok yakışacak gelinlik sana...unutma başkalarının lafına bakarsan eşeğin kuyruğu ya kısa derler yada uzun..

kıskandıklarını dusunuyorum onemseme.ya da kesın kendılerının fazla kılosu vardır.dugun stresınden her gelın ve damat kılo verır bu gayet normaldır.ben evlenırken 44 kıloya dusmustum

cqanım bende 171 boyunda yım evlenırken artık kac kıloya dustum bılmıyorum 51-52 dıyım son haftaya kadar bedne sureklı yedım yedım vermıyım ıcınde sallanmıyım dıye cunku goguslerımde yok benım ama gayet ıdeal bır gelın oldum hatta gelınlıgımın bel oturtması yoktu benım robadan gelıyordu yanı gayet ıdeal gıbı duruyordum :) suanda kılo aldım bu seferde gobegım cıkıyor :52: uzme ıkendını

iyi akşamlar arkadaşlar, ben 23 yaşında 1.63 boyunda ve 49 kilo olan düğününe 1 ay kalmış bir genç kızım. şükürler olsun dert edecek pek bir sorunum yok ama insanlar beni kilo konusunda çok kaygıya düşürüyorlar. her gün yemek için kendimi zorluyorum, pekmez içiyorum fakat telaşlı olduğumuzdan kilo alamıyorum. çevemdekiler üzerime en güzel gelinliğin bile yakışmayacağını söylüyorlar sizce haklılar mı?

Benim boyum 1.60 kilom 45. Geçen yıl evlendim bende. Çokta güzel durdu gelinliğim. Herkes ne çıtı pıtı bir gelin olduğumu söyledi.

önceleri teselli ettiğinizi sanıyordum ama yaptığınız yorumlar çok harika gerçekten:) önceleri olsa belki biraz alabilirdim ama gerçekten bu işler hiçte uzaktan görüldüğü gibi kolay değilmiş:) tabi tatlı yorrgunluklar bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin... birrde şöyle bişey var insanın böyle hayatına önemli olan bişeyler olduğunda dedikodular ayyuka çıkıyor ve insanı gerçekten geriyor.. bundan sonra daha töleranslı olmaya çalışacağım, ilginize tekrar teşekkürler..

Hani derler ya dış güzellik önemli değilde iç güzellik önemli v.s bunlar faso fiso yani
Birkere kg insanın elinde olan birşey ne gerek var çok zayıf veya kilolu olmaya gerçekten kötü duruyor.
Şahsen gelinliğin içinde kaybolmuş veya içine sığamamış ordan burdan fışkıran yağlar,böyle bir genç kız görmek istemem.
Ama kalkıpta düğünüme bir ay kala abuk sabuk konuşan insanların lafınıda takmam,bu birazda fesatlık...

iyi akşamlar arkadaşlar, ben 23 yaşında 1.63 boyunda ve 49 kilo olan düğününe 1 ay kalmış bir genç kızım. şükürler olsun dert edecek pek bir sorunum yok ama insanlar beni kilo konusunda çok kaygıya düşürüyorlar. her gün yemek için kendimi zorluyorum, pekmez içiyorum fakat telaşlı olduğumuzdan kilo alamıyorum. çevemdekiler üzerime en güzel gelinliğin bile yakışmayacağını söylüyorlar sizce haklılar mı?

Kim demişse halt etmiş, hasettir onlar:)
vucut tipine uygun gelinliği seçersen,hatlarının güzel yanlarını çıkart, kugu gibi zarif bir gelin olursun...
Herkez düğün öncesi senin kilona ulaşmak için ne diyetler yapıyor:1:
ki 1.63 e 49 bence gayet normal bende aynı boy ve kilodayım:1: kendime zayıfda kiloluda demem:1:

Back
X