Zayıf olduğum için gelinliğin bana yakışmayacağını söylüyorlar

sinir oluyorum insanların özel günlerini burunlarından getirenlere
hiç takma tatlım eminin buları söyleyenler iyi niyetlerinden söylemiyo o yüzden bu günlerinin tadını çıkar ,ayrıca aşırı zayıf bi kiloda değil millet zayıflamaya çaışıyo canım yaa boşveeer

ben 1,67 boy 45 kilo ile gelinlik giydim hiçde problem olmadı hatta manken gibi olmuşsun dediler bile hiç takma kafana böyle şeyleri düğün öncesi..
hem abartılacak kadarda zayıf değilsin bu arada...

ayyyyy ne biçim insan onlar ne alakası var ya :20: benim kuzenimde evlendiğinde 1.62 boyunda ve 45 kilo idi. ama çokta ince zarif kuğu gibi geln oldu.
şişman olursun gelinlik yakışmaz derler zayıf olursun aynısını derler amannnnn takmayın onları boşverin gitsin.

BU arada şimdiden Allah bir yastıkta kocatsın :17:

istersen sana fazla kilolarımdan verebilirim :52:

takma kafana onu diyenler kıskanıyor seni, ben de 1.68 im 50 kiloyla evlendim, çok da yakışmıştı, ince insana her şey yakışır zaten,
kilo almak için de hiç uğraşma, sonra ilerde vermeye çalışacaksın, bugünlerinin tadını çıkar.

illa sinirini bozacaklar düğün arefesi.ne takıyorsun kafana onlar bi daha gelinlik giyemicekler ya seni strese sokmak istemişler.

sindirella gibi olucaksın.

ben 1.70 kg 50 ile gelinlik giydim.herkes büyülendik ,harika olmuşsun vs vs dedi.

sen o gelinliği taşırsın....

iyi akşamlar arkadaşlar, ben 23 yaşında 1.63 boyunda ve 49 kilo olan düğününe 1 ay kalmış bir genç kızım. şükürler olsun dert edecek pek bir sorunum yok ama insanlar beni kilo konusunda çok kaygıya düşürüyorlar. her gün yemek için kendimi zorluyorum, pekmez içiyorum fakat telaşlı olduğumuzdan kilo alamıyorum. çevemdekiler üzerime en güzel gelinliğin bile yakışmayacağını söylüyorlar sizce haklılar mı?

bende 21 yaşında 1.63 boyunda 49 kilo evlendim
gelinlik gayette güzel olmuştu
takma gelinliğin yakışmadığı kız yoktur heralde:nazar::nazar::34:

kimin ne dediğine kulak asma doğru gelinlik tercih edersen zayıflığını ortaya çıkarmayacak mesela prenses etek hafif kabarık kolların da çok cılız ise mesela uzun kollu dantelli olabilir veya omuzlarında apolet tarzı sarkmalar olan bir model tercih edebilirsinki dikkatleri onlara çekmiş olursun kimseye zayıflığın göze batmaz ayrıca evlilik öncesi zayıflık çoğu kimsenin isteyebileceği birşey oluyor diye düşünüyorum ben hamilelik vs kilo alıyorsun zaten zayıflığın tadını çıkar belki o yorum yapanlar kendileri zayıf olmadığından yorum yapabiliyor olabilirler ama yüzündende çok aşırı zayıfsan düğün öncesi geçici dolgu yaptırabilirsin veya pekmez ısırgan çayı içebilirsinki yüzüne canlılık gelsin

aynen ablamda senn boyunda senn kilonda ve senn yaşnda evlendi harika bi gelin olmuştu gelingi çok yakışmıştı hrkes çok beğenmişti hiç kafana takma bence abla sende eminim çok güzel tatlı olursun

Bence çok aşırı zayif değilsin ki:)

Gelinlik olayı çok karışık ya:)

Ben 1.67 boyundayım, gelinliği diktirmiştim, diktirdiğimde 55 kilo idim. Sonra düğün günü 50 kiloya düştüm, gelinlik büyük geldi, kuaförde kadının biri, kızım bişe dicem göğsün çok küçük duruyo, pamuk tık dedi. Önce bir üzüldümmm, ama sonra iyiki söylemiş dedim.

Gerçekten o 5 kilo ile birlikte göğüslerim küçülmüştü, tarlatan belimden düşüyordu, çok bunalımlı bir gün oldu benim için, ne hevesle diktirdiğim gelinliğim bela oldu resmen.

O yüzden, kilonu değiştirmeye çalışma...

ben 57 kilo olmam gerekirken, 50 idim. 7 kilo fark var.
Sen 53 olman gerekirken, 49sun 4 kilo daha azsın normalden. Çok aşırı zayif değilsin yani...

Tasalanma, gelinlikçilerle görüş seni en güzel gösterecek gelinliği al...
Mutluluklar

Canım benim, o düğün fotoğraflarına 10 yıl sonra baktığında allahım ne kadar zarif ve güzelmişim deyeceksin buna emin ol:)) . Hem kilo algısı çok göreceli sana bu lafı deyen 70 kiloluk biriyse evet doğru ona göre sana gelinlik yakışmayacak ama o na göre:))

Biri bunu kıskançlıktan söyler ancak... İnsanlar düğünlerine doğru ölüm diyetlerine girerken sizin zaten ideal bir ölçüde olmanızı çekememişlerdir. Sizin düşünecek daha önemli şeyleriniz yokmu kuzum? Yoksa da olacak merak etme :1: Düğüne doğru telaştan unutur gidersin merak etme. :34:

iyi akşamlar arkadaşlar, ben 23 yaşında 1.63 boyunda ve 49 kilo olan düğününe 1 ay kalmış bir genç kızım. şükürler olsun dert edecek pek bir sorunum yok ama insanlar beni kilo konusunda çok kaygıya düşürüyorlar. her gün yemek için kendimi zorluyorum, pekmez içiyorum fakat telaşlı olduğumuzdan kilo alamıyorum. çevemdekiler üzerime en güzel gelinliğin bile yakışmayacağını söylüyorlar sizce haklılar mı?

Çevrendekiler kıskançlıktan çatlıyor. Kimseyi takma kafana. İncecik belin olacak.

Bence çok yanlış düşünüyorsun:) Yakınlarda ewlenen arkadaşım ki eminim daha zayıftır gelinlikle kuğu gibiydi..Çok zarifti beli fln incecik çok hoştu hatta onu gördüğüm en güzel haliydi:) Benim boyum kilom ölçülerim iyidir ki seninki de iyi emin ol ama bende nedense öyle düşşünüyorum yakışmaz diyorum..Biraz psikolojik çewreyide takmamalısın

bence bu günlerinin ve bu kilonun tadını çıkar yaş ilerledikçe farkında olmadan kilo alıyorsun senin yaşındayken 164 boyla 48 kiloydum ve çok zayıfım diye üzülüyor hatta ağlıyordum şimdi 65 kiloyum ve şişmanım diye ağlıyorum :17: ayrıca gelinlik içindeki her bayan muhteşem görünür bunu teselli olsun diye değil tüm içtenliğimle söylüyorum şimdiden hayat boyu mutluluklar dilerim :16:

Afedersiniz ama size zayıfsınız diye gelinliğin yakışmayacağını söyleyenler ne b.k yemeye bunu söylüyorlar? Nasıl bir aptallık nasıl bir çekememezlik bu ya... Vallahi sinirlerim bozuldu. Birincisi bence kilonuz normal. Ölüm orucuna girmediğiniz sürece kimsenin sizin en özel gününüz için böyle bir yorumda bulunmaya hakkı yok. Zayıf olduğunuzu düşünenler edebiyle kilo alsan güzel olur deyip geçsinler. Ama gelinlik yakışmaz demek nasıl bir saygısızlıktır ya. Böyle hassas bir gün için nasıl böyle patavatsız bir yorum yapılabilir. Gerçekten patavatsızın önde gidenleriymiş. Bence aşırı derecede kıskanılıyorsunuz.

1 yillik evliyim.
Boyum 168.
Hala 168.

Kilom ise evlenirken 50 idi.
Sanirim senden daha zayif bir gorunume sahiptim.
Gelinligimde cok yakismisti.

Simdi uzerine 12 kilo aldim :)
Gecen yil ki fotolarima bakip, nasilda zayif ve guzelmisim diyorum.

Kim ne derse desin takilma.
O beyaz gelinlik her kadina yakisiyor :)

Onu söyleyen obezler halt etmiş be, haha... Ben 1.68, 49 kiloyum 34 xs giyiyorum, giydiğim şeyleri de gayet dolduruyorum ;) sen 1.63 ile öyle iskelet falan değilsindir kıvrımlı bir vücudun varsa. 1.63'e 49 az değil kısacası... Asla bu tarz saçma sapan laflara itibar etme...

Back
X