Yemin ederim ben kilo mu hiç dert etmiyor du m bu gerizekali insanlar yüzünden kompleks oluştur her gören ay çok zayıf sin diye diye psikoloji mi bozd u size ne demek geliyor bazen ters le yip küfür etmek sanki herkes 90 60 90 ama insanlar böyleben onları takmak istemiyorum ama hassas i m olmuyor
biraz yumuşak huylu yu m otorite sıkıntı si oluyor bir de meslek te ilk yılı m deneyi m siz oluncaOgrencilerinize onlarin ogretmeni oldugunuzu hissettirebilmelisiniz. Size saygi duymalilar ogretmen olarak. Zaten o saygi oldu mu kilonuz 40 olmus 50 olmus hic farketmez. Otoriter olmalisiniz. Bunu gelistirebilmek icin kitaplar okuyabilirsiniz. Soyle internetten bir arattim bir suru kitap cikti karsima. Ama duruma el koymalisiniz.
Evet az yiyorumİstahsizmisiniz
aynen öyle kusur bulacak bir şey buluyordu larYa açık konuşayım insanların kırıcı yorumlarını kolay kolay engelleyemezsiniz hayatınızın her alanında maalesef karşınıza çıkar böyle tipler, kilo olmasa bir şeyinizi eleştirirler bulurlar yani bir şey önemli olan bunun sizi etkilememesi bir şekilde olumlu tarafından bakın hep, zayıf olmanın güzel yanlarıyla mutlu olun
Evet az yiyorumİstahsizmisiniz
Boyuna göre kilon o kadar ideal ki. Sakın kilo alma. Ergenler zaten varil gibi oluyorlar o yaşlarda, seni zayıf görmeleri normal. Hiç takılma bence. Samimi söylüyorum boy kilo orantın çok iyi.İnsanlar için sorun sanki onlar karnı mi doyuruyor 1.58 boyunda yim46 kilo yu m hayatı m boyunca çok zayıf sin laf ini duydum ve bıktım
Ekleyeyim: ben bir dönem 59-60 kiloya çıkmıştım, çok kilolu bulan da vardı daha almamı söyleyen de vardı. Kilo göreceli bir şey. Zayıf olmak her zaman daha sağlıklıdır. Aşırı olmadığı sürece. Sen de aşırı değilsin. Ben sonradan 163 boy 48-49 kiloya kadar indim. İdealim bu.Boyuna göre kilon o kadar ideal ki. Sakın kilo alma. Ergenler zaten varil gibi oluyorlar o yaşlarda, seni zayıf görmeleri normal. Hiç takılma bence. Samimi söylüyorum boy kilo orantın çok iyi.
Aslinda boy ve kg.oraniniz guzel, cok zayif degil ki.Bence siz kendinizden emin ve biraz otoriter durmalisiniz.İnsanlar için sorun sanki onlar karnı mi doyuruyor 1.58 boyunda yim46 kilo yu m hayatı m boyunca çok zayıf sin laf ini duydum ve bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?