Zayıf yumurta icin çözüm varmidir?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
41
Merhaba arkadaşlar
Ben ikinci tüp bebek tedavime başladım ilki geçen sene bu sıralar yapılmıştı 7-8 yumurta vardı 4 tane dolu çıktı transfer sonrası tuttu 3 aylıkken kürtaj oldum
Doktorum uzun protokol tüp yapıyor ayın 22 sinde lucrin başladım 3 eylülde adet oldum dün ilk kontrol de 3-4 yumurta var dedi doktor ama çok zayiflarmis çok üzüldüm bana femara verdi 3.gunden itibaren 5 gün günde 1 tane iç dedi 5.gunden itibaren de 200 iu gonal-f yapcam. Bu yumurtalarin kalitesi femara ile artar mi? Birde ne yapsam fayda görürüm cumartesi kontrolüm var bu arada 33 yaşındayım

Bilen yok mu arkadaslar

Bilen yok mu arkadaslar
canım bu aşamada artık yapılacak pek bişey kalmadı çünkü ignelere baslamissin yapsan bile yan etki veya hiç etki yapmaya bilir.zayıf yumurta için incir kuru arisutu vs vs....canim bakarsin.çok kaliteli çıkar hiç belli olmaz dua et hayirlisi olsun hakkinda

Tüpe başlamadan önce ARI sütü kullansan iyi olurdu. Şimdi yukarıdaki arkadaşım dediği gibi yan etki yapabilir. Ama en Güzeli Dr Una danışabilirsin ar sütünü

tedaviye başlamadan once sorsaydın,kuru incir kürünü tavsiye edebiliridm sana.

tedaviye başlamadan once sorsaydın,kuru incir kürünü tavsiye edebiliridm sana.

Tüpe başlamadan önce ARI sütü kullansan iyi olurdu. Şimdi yukarıdaki arkadaşım dediği gibi yan etki yapabilir. Ama en Güzeli Dr Una danışabilirsin ar sütünü

Geçen yıl yaptırdığım da 33 yaşındaydım 7 yumurta vardı 4 tanesi du çıktı dollendi ve tuttu kürtaj dan sonra da herhangibir tedavi görmedim amh bakılmadi fsh tsh bakıldı yaşıma göre iyi dedi doktor ama bilmiyordum böyle zayıf olacağını
Femara ilk defa kullandım bunun etkisi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…