zayıfladıktan sonra formunu korumak isteyenler

O kilolu halinizse demekki sizi kırmamak için kilon iyi diyormuş eşiniz yediklerinize dikkat ederseniz kilonuzu korursunuz

Halbuki egzersiz önerin diye paylasim yapmıstm hepiniz birden patladiniz ben fotomu degisene kadar siz öneri yazsanız :)

Aşkım önceden kiloma gayet iyi derdi 60 kiloydum iyi diyodu 55 oldum hosuna gitti simdi kilo almami istemiyo nasıl kilomu kontrol altnda tutucam ben ya daha zayıf severse nasl kilo vericem kafamda deli sorular :)
cocugum yok ama cevremden gözledıgım kadarıyla sakın cocuk yapma mazallah adam bosar senı he

Halbuki egzersiz önerin diye paylasim yapmıstm hepiniz birden patladiniz ben fotomu degisene kadar siz öneri yazsanız :)

Öneri yazmıştım ona ek olarak unlu sekerli gidalardan uzak dur yatmadan 4 saat öncesine kadar bişey yeme sabah kahvaltida ekmege dayanamiyosan bi dilim esmer ekmek yiyebilirsin mesela ben ceviz yiyorum cig sebze yiyorum sporsuz olmaz o yüzden bol yürüyüş yapabiliyorsan pilates.

Calışma hayatmda bittigi icin surekli evdeym kilo almaya meyilliyim ekmek vs tuketmiyorum zaten sadece sorunlu bi hamilelik gecirdim bebegimi kaybettim o yuzden kilolarim kaldi yeni yeni verdim simdi almamak icin yūruyüş denilio genelde ama evde kayinvalideme bakiyorum kendi evimle ugrasiyorum vaktm olmuyo evde bikac egzersiz yapsam olur cnku kilo vermeye musait yapim var hemen verebiliyorum

başın sağolsun canım benim allah sabır versin.. keşke benimde kilo almaya müsait bi yapım olsaydı :) evde egzersiz yap canını sıkma ama bu fotodaki halin güzel

Eğer imkanınız varsa eve eliptik bisiklet alın, Tv'nin karşısına koyun. 10 Numara bir alet kendileri :)

Anladım cok geçmiş olsun oncelikle üzüldüm. Ya bikac hareket var da gosterebilsem keşke. Pilates topu alin evinize hepsiburadadan ben cok ucuza almistim 15 tl gibi bir rakam onunla hareketler yapiyorum bi saat surmuyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…