zayıfladıktan sonra formunu korumak isteyenler

başın sağolsun canım benim allah sabır versin.. keşke benimde kilo almaya müsait bi yapım olsaydı :) evde egzersiz yap canını sıkma ama bu fotodaki halin güzel
Teşekkür ederim amin canm. Doktora gidip takviye alsan belki olur kilon

Eğer imkanınız varsa eve eliptik bisiklet alın, Tv'nin karşısına koyun. 10 Numara bir alet kendileri :)
benimde dsündügüm bu bebegm olana kadar cocuk odasini spor salonu yapsam bisiklet plates topu elastik kemerler alsam diyorum

Anladım cok geçmiş olsun oncelikle üzüldüm. Ya bikac hareket var da gosterebilsem keşke. Pilates topu alin evinize hepsiburadadan ben cok ucuza almistim 15 tl gibi bir rakam onunla hareketler yapiyorum bi saat surmuyor bile.
fiyati onemli dgil hayagm ise yariyosa alirm hic onemli degil plates setleri var videolarla satilan onlardan alirm hareketleri uygularm olmazsa

Aşkım önceden kiloma gayet iyi derdi 60 kiloydum iyi diyodu 55 oldum hosuna gitti simdi kilo almami istemiyo nasıl kilomu kontrol altnda tutucam ben ya daha zayıf severse nasl kilo vericem kafamda deli sorular :)

benim kocada zayıflamamı istemiyor. zayıflarsam dikkat çekermişim erkekler bakarmış mış

benim kocada zayıflamamı istemiyor. zayıflarsam dikkat çekermişim erkekler bakarmış mış
Ya aslinda bana illa zayif ol demiyo boylede guzel diyo ama ben hissettm zayif daha cok sevdi.bide bi konu var ben hamilelik oncesi bu kadar degildm yine suanki gbiydim belkide daha zayf. Karnimda bebegm ölünce hormonlar oldugu gbi kaldi dogum yapsaydim normal sekilde ilerleyip eski haline donerdi sorunlu gebelik olunca oldugu gbi kilo hormon vs kaldi duzelmeden

5 aydır spora gidiyorum 10.5 Kilo verdim 58 kiloya düştüm eşim kiloyla ilgili hiç yorum yapmadı zayıfla ya da zayıflama vs hiç bişey demedi zaten b as na zayıfla dese ters teper bende inadına Kilo alırım heralde bişeyler yaparsan kendin için yap ben aynada gördügüm vücuttan tiksinip kızım 1.5 yaşındayken spora başladım ve akşam yemeğini saat 6 ya ayarladım akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim hala da boyama göre 5 Kilom var ama azimliyim verecem gitsin kilolar gelsin Fit ve bakımlı vücutlar

Biseyler buldum işine yarar belki. Illa top da gerekli degil aslinda ben top üstünde mekik cekiyorum bide şınav yapiyorum cok faydasini goruyorum.

Eklentiler

• Plates-yapmanın-faydaları1.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.238
  • iTOt7vIaqN.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 111
  • YKBcrdtHar.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 119
biz aksamlari aile yemegi yiyoruz k.validem k.pederm gorümcem esi ben esim ve herkezn toplanmasi saat 8 i buluyo mecbur 8de yiyorum azda olsa :/

ne güzel benim eşim birde baltalıyor rejimimi. yemek yemiyorum bir haftadır akşamları diye dün tartışma çıkardı saçma sapan rejim yapıyormuşum ye ye diye zorla vermeye çalışıyor. zayıf olunca erkekler bakarmış

bende zayıfladım kilomu korumak istiyordum. ilk hedefim 55 di şimdi 52-53e düştüm. giderek zayıflıyorum sanki.

boyum 1,64

iştah miştah kalmadı... nasıl sabitleyeceğim.

iştah durumun nasıl?

sizinkindeki bakış açısı ilginçmiş.

biz aksamlari aile yemegi yiyoruz k.validem k.pederm gorümcem esi ben esim ve herkezn toplanmasi saat 8 i buluyo mecbur 8de yiyorum azda olsa :/

Hımm o vakit ekmek yeme ve porsiyonlarını Küçült ben 5 aydır kola içmiyorum ve ekmek yemiyorum yersem tam buğday yada çavdar yiyorum pirinç Pilavı ve makarnayı da asla akşamları yemiyorum faydasını gördüm

Hımmm o vakit ekmek yeme ve porsiyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…