- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi smyyeeumitt
-
Teşekkür ederim amin canm. Doktora gidip takviye alsan belki olur kilonbaşın sağolsun canım benim allah sabır versin.. keşke benimde kilo almaya müsait bi yapım olsaydı :) evde egzersiz yap canını sıkma ama bu fotodaki halin güzel
benimde dsündügüm bu bebegm olana kadar cocuk odasini spor salonu yapsam bisiklet plates topu elastik kemerler alsam diyorumEğer imkanınız varsa eve eliptik bisiklet alın, Tv'nin karşısına koyun. 10 Numara bir alet kendileri :)
fiyati onemli dgil hayagm ise yariyosa alirm hic onemli degil plates setleri var videolarla satilan onlardan alirm hareketleri uygularm olmazsaAnladım cok geçmiş olsun oncelikle üzüldüm. Ya bikac hareket var da gosterebilsem keşke. Pilates topu alin evinize hepsiburadadan ben cok ucuza almistim 15 tl gibi bir rakam onunla hareketler yapiyorum bi saat surmuyor bile.
Aşkım önceden kiloma gayet iyi derdi 60 kiloydum iyi diyodu 55 oldum hosuna gitti simdi kilo almami istemiyo nasıl kilomu kontrol altnda tutucam ben ya daha zayıf severse nasl kilo vericem kafamda deli sorular :)
fiyati onemli dgil hayagm ise yariyosa alirm hic onemli degil plates setleri var videolarla satilan onlardan alirm hareketleri uygularm olmazsa
Ya aslinda bana illa zayif ol demiyo boylede guzel diyo ama ben hissettm zayif daha cok sevdi.bide bi konu var ben hamilelik oncesi bu kadar degildm yine suanki gbiydim belkide daha zayf. Karnimda bebegm ölünce hormonlar oldugu gbi kaldi dogum yapsaydim normal sekilde ilerleyip eski haline donerdi sorunlu gebelik olunca oldugu gbi kilo hormon vs kaldi duzelmedenbenim kocada zayıflamamı istemiyor. zayıflarsam dikkat çekermişim erkekler bakarmış mış
1.67 canımsizin boy kaç cnm?
1.67 canım
biz aksamlari aile yemegi yiyoruz k.validem k.pederm gorümcem esi ben esim ve herkezn toplanmasi saat 8 i buluyo mecbur 8de yiyorum azda olsa :/5 aydır spora gidiyorum 10.5 Kilo verdim 58 kiloya düştüm eşim kiloyla ilgili hiç yorum yapmadı zayıfla ya da zayıflama vs hiç bişey demedi zaten b as na zayıfla dese ters teper bende inadına Kilo alırım heralde bişeyler yaparsan kendin için yap ben aynada gördügüm vücuttan tiksinip kızım 1.5 yaşındayken spora başladım ve akşam yemeğini saat 6 ya ayarladım akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim hala da boyama göre 5 Kilom var ama azimliyim verecem gitsin kilolar gelsin Fit ve bakımlı vücutlar
5 aydır spora gidiyorum 10.5 Kilo verdim 58 kiloya düştüm eşim kiloyla ilgili hiç yorum yapmadı zayıfla ya da zayıflama vs hiç bişey demedi zaten b as na zayıfla dese ters teper bende inadına Kilo alırım heralde bişeyler yaparsan kendin için yap ben aynada gördügüm vücuttan tiksinip kızım 1.5 yaşındayken spora başladım ve akşam yemeğini saat 6 ya ayarladım akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim hala da boyama göre 5 Kilom var ama azimliyim verecem gitsin kilolar gelsin Fit ve bakımlı vücutlar
gayet güzel boyunuz kilo da 55 iyi. Ah bu kocalar kilolu olsak sevmeyeceklermi bizi yani (gerçi ben kiloluyum bayaaaboy 1,70 kilo 69)
Biseyler buldum işine yarar belki. Illa top da gerekli degil aslinda ben top üstünde mekik cekiyorum bide şınav yapiyorum cok faydasini goruyorum.
Aman seninkide heene güzel benim eşim birde baltalıyor rejimimi. yemek yemiyorum bir haftadır akşamları diye dün tartışma çıkardısaçma sapan rejim yapıyormuşum ye ye diye zorla vermeye çalışıyor. zayıf olunca erkekler bakarmış
ne güzel benim eşim birde baltalıyor rejimimi. yemek yemiyorum bir haftadır akşamları diye dün tartışma çıkardısaçma sapan rejim yapıyormuşum ye ye diye zorla vermeye çalışıyor. zayıf olunca erkekler bakarmış
biz aksamlari aile yemegi yiyoruz k.validem k.pederm gorümcem esi ben esim ve herkezn toplanmasi saat 8 i buluyo mecbur 8de yiyorum azda olsa :/
iştahim yok denilck kadar azaldibende zayıfladım kilomu korumak istiyordum. ilk hedefim 55 di şimdi 52-53e düştüm. giderek zayıflıyorum sanki.
boyum 1,64
iştah miştah kalmadı... nasıl sabitleyeceğim.
iştah durumun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?